Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Τι; Έχει δικηγόρους που παραβαίνουν τον νόμο;


Update: Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, οποίο καταδίκασε χθες 17/10/2008 σε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων τον 29χρονο δικηγόρο Φώτη Θεοκλήτου, κρίνοντάς τον ένοχο σε κατηγορίες παράνομης κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών ουσιών.

Αυτές τις μέρες είμαι ικανοποιημένος με την τροπή που παίρνουν οι τελευταίες εξελίξεις στα σεβαστά επαγγέλματα των εκπαιδευτικών και των δικηγόρων. Μετά την δασκαλού που κάπνιζε το τυλικτό της για να αντεπεξέλθει με τη σχιζοφρένεια της εκπαίδευσης, τώρα μαθαίνουμε για την εμπορία ναρκωτικών από δικηγόρο, όχι μόνο χρήση ο φτωχός εθισμένος ναρκωμανής αλλά στυλ το αφεντικό τρελάθηκε εμπορία ναρκωτικών. Ένας ή μία δικηγόρος που κάνουν τους υπεράνω, τους μεγαλοφαντασμένους, με τα μαυρα κοστουμακια τους να μιλάνε αφ’ υψηλού στους δυστυχείς πελάτες τους και σε οποιοδήποτε άλλο πληβείο, τώρα ρουφάει τη γλώσσα του για λίγο για να μετρήσει το μέγεθος της ’’ψαριάς’’ στο πρατήριο του συναδέλφου που εκανε παρέα για λίγες μέρες με συνήθεις πελάτες μέσα στο κελί. Όπως κάνανε και με τη δασκαλούα κάποιοι, σίγουρα θα κάνουνε και με το συναδελφο τους το δικηγόρο, θα γράψουνε κείμενα που θα λένε ότι δεν πρέπει να καταδικάζεται ολόκληρο επάγγελμα από ένα μεμονωμένο περιστατικό βρε αδελφέ. Λοιπόν έχω νέα για σας, ο κόσμος είναι σκληρός και η ρετσινιά μένει για πολύ καιρό. Αλλιώς δε θα λεγόταν ρετσινιά αλλά γκόμενος της Άννας Βίσση.

Share/Bookmark

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Υποσυνείδητα Οφθαλμομυνήματα




Είναι κάπως δυσνόητο το ποστ μου σήμερα. Φανταστήτε ότι πάνε τρεις άνθρωποι που δε θα κατονομάσω στον οφθαλμίατρο και εκεί σκοτεινες δυνάμεις και δάκτυλοι τους βάζουνε κάποια υποσυνείδητα μυνήματα ωστε να τους επηρεάσουν. Οι δύο εν εύκολο να τους βρει κάποιος. Τον άλλο τον βάφτισα τυχαία Shακόλα.

Share/Bookmark

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Δασκάλα σε πάρτι με ναρκωτικά




Συνελήφθη με νεαρούς να κατέχουν πιθανότατα κάνναβη
Δασκάλα σε πάρτι με ναρκωτικά
Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) Λάρνακας συνέλαβε την Κυριακή το μεσημέρι 30χρονη δασκάλα από τη Λευκωσία σαν ύποπτη για την κατοχή και χρήση ξηρής φυτικής ύλης καννάβεως... Η ΥΚΑΝ Λάρνακας βρισκόταν σε συναγερμό για πολλές ώρες για να εξακριβώσει πληροφορίες για μαζική συγκέντρωση για χρήση ναρκωτικών και ουσιών εξάρτησης, κάπου στην Επαρχία Λάρνακας.Έπειτα από πολύωρες έρευνες και αναζητήσεις σε διάφορες ύποπτες τοποθεσίες διαπιστώθηκε τελικά ότι το meeting point για το Rave party ήταν η τοποθεσία με το εξωκλήσι του Άη Σπύρου [Άγιου Σπυρίδωνα] μεταξύ Κάτω Δρυ και Βάβλας στην Ορεινή Λάρνακας. Το πάρτυ πιστεύεται ότι άρχισε στις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και τέλειωσε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής...Συνελήφθησαν αριθμός νεαρών χρηστών και ανακαλύφθηκαν μικρές ποσότητες μαριχουάνας. Συνελήφθη, επίσης, σαν ύποπτη το μεσημέρι της Κυριακής 30χρονη δασκάλα από τη Λευκωσία, για τη διευκόλυνση των ερευνών και ανακρίσεων για χρήση ναρκωτικών και κατοχή 2 γραμμαρίων σε μεταλλικό δοχείο που είχε στην κατοχή της. Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη.Μικρές ποσότητεςΜετά από πληροφορία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λευκάρων διενήργησαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής ελέγχους σε διάφορα οχήματα, τα οποία διακινούνταν στο δρόμο που οδηγεί από τον Κάτω Δρυ προς τη Βάβλα και αντίστροφα. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος από τη Λεμεσό βρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης, που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους 2 περίπου γραμμαρίων. Ακόμα, σε δεύτερο έλεγχο που έγινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος από τη Λευκωσία μαζί με 30χρονη δασκάλα, βρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης, που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους 2 περίπου γραμμαρίων. Επιπλέον, σε έλεγχο που έγινε σε τρίτο αυτοκίνητο, στην κατοχή του συνοδηγού του οχήματος βρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη βάρους 2 περίπου γραμμαρίων.Τα πιο πάνω άτομα συνελήφθηκαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση. Έρευνα διεξήχθη επίσης στην οικία του 23χρονου, κατά την οποία βρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους 5 περίπου γραμμαρίων. Η ΥΚΑΝ Λάρνακας, συνεχίζει τις εξετάσεις.
Κωδικός άρθρου: 779403
ΠΟΛΙΤΗΣ - 11/03/2008, Σελίδα: 4



Άτε τωρά. Οι δασκάλοι μας εν έτσι... εν άλλοσπως, παίρνουν ναρκωτικά. Και ποιοι είναι πιο κοντά στη νεολαία να πουλήσουν το χασίς; οι δασκάλοι....άτε θα φάνε τη δουλειά των μπάτσων τώρα. Το αστείο είναι που ορισμένοι δημοσιογράφοι στον Πολίτη και διάφοροι άλλοι - ίσως εκπαιδευτικοί με επιστολές τους - έχουν νιώσει να αδικείται η κοπέλλα από την υπερπροβολή των μέσων που αναφέρουν το επάγγελμα της. Κάποιος έφτασε στο σημείο να πει πως και ο Κλίντον έκανε χρήση μαριχουάνας νέος άρα προς τι η ανησυχία; Φυσικά αν οι δημοσιογράφοι ήταν έτσι ευαίσθητοι και σε άλλες ομάδες του πληθυσμού η αξιοπιστία που θα απολάμβαναν θα ήταν μεγαλύτερη αλλά δε θέλουν να το παρακάνουν φαίνεται.

Share/Bookmark

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008


Πως να την σπάσεις στους μεσήλικες και τρίτης ηλικίας Κυπραίους, ή πως να τους κάνεις να θέλουν να τους επισκεφτεί ο χάρος μια ώρα γρηγορότερα; Άλλωστε δεν ανήκουν πλέον στις παραγωγικές ομάδες του πληθυσμού, ψηφίζουν ότι ξεστραβωθούν πίσω από το παραβάν και ο μόνος λόγος που τους ανέχονται τα παιδιά τους είναι η επιταγή συντάξεως κάθε μήνα που εισπρατουν και η ελπίδα ότι θα τσιμπήσουν κανένα χωραφάκι ακόμη σαν κληρονομιά.

Οι μεσήλικες ή και γέροι (δηλαδή από ηλικίας 60-100) Κυπραίοι είναι το ίδιο όπως και οι νέοι Κυπραίοι. Συνήθως γαιδούρια δηλαδή, αλλά ακόμη χειρότερα διότι δείχνουν πως τα ξέρουν όλα ένεκα ηλικίας και αναθεματίζουν μετα βδελυγμίας τη σήμερον ημέρα. Τώρα φαίνονται σεβάσμιοι και κουρασμένοι προύχοντες που περνάνε τις ώρες τους στα καφενεία, γεροκομεία ή στα βοηθητικά του σπιτιού μας, αλλα πριν 30 χρόνια ήταν κι αυτοι κάτι αντιπαθητικοί μαλάκες που κλέβανε απ το γείτονα τους και δέρναν τα παιδιά τους με τη ζώνη του παντελονιού τους. Τώρα τους πετύχαινεις σε καφενεδες να παίζουν χαρτιά και να κατηγορούν τους πάντες με ύφος παντογνώστη που τα έκανε όλα στη ζωή του. Έτσι χρειάζονται κάτι καμμιά φορά να τους προσγειώνει και να τους αποσυντονίζει, όπως μας αποσυντονίζουν εμας άμα οδηγούν κάτω του επιτρεπτού ορίου. Αυτούς άλλωστε θεωρώ υπεύθυνους για ότι στραβό έχει πάει σ’ αυτό τον τόπο.

Μπορούν να τεθούν οι πιο κάτω ερωτήσεις ιδιαίτερα μετά που ο μεσήλικας θα έχει καυχηθεί για τον εαυτό του, ή την εποχή του.

1) Θέλεις να πεις εριψες και εσύ γιαούρτια στον Τάκη Ευδόκα τότε που μπήκε ανθυποψήφιος του Μακαρίου;

2) Επίεννες στες πουτάνες παλιά στην παλία Λευκωσία; (και αν ναι)
2α) μετά πήγαινες στα λουτρά και το τουρκούι σας την έπλεννε με το σαπούνι;

3) στο χωριό σας γαμήσατε ποτέ κατσίκα - γαιδούρα;

4) στην εισβολή του 1974 τι έκαμνες; έφυγες να γλυτώσεις τζε συ; (ειδικά αν εν Βαρωσιώτης)

Άμεσο εγκεφαλικό σας χαρίζει έξτρα πόντους.

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________