Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Κι ύστερα ήρθε ο Φοίνικας








Share/Bookmark

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Εμπρός της γης οι χρεωμένοι





Share/Bookmark

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Ηθοποιός σημαίνει φως

Είναι ελεγμένο και τριπλοτσεκαρισμένο. Η αναζήτηση στο Google της Vivian Nikolaidou, φερνει πρωτο το blog μου στα αποτελέσματα. Τουλαχιστο 100 φορές μπήκανε εδώ ψάχνωντας με το όνομα της. Και μπαίνει ο επισκέπτης και απογοητεύεται που δε βρίσκει τίποτα. Κατακαημένε επισκέπτη που απλά εσυ έψαχνες να ικανοποιήσεις τη δίψα σου για την ελκυστική θεσπιδα (ναι εσυ που εψαξες με το vivian nikolaidou nude) θα προσπαθησω να βάλω έστω κατι ελάχιστο για την διασημη ηθοποιό.


Εδω πιο πάνω με την αδελφή της Μικέλα (;)
Είναι λυπηρό που η Βιβιαν αρνήθηκε να κάνει έρωτα σε ένα σεντόνι όπως της είχε ζητήσει κάποιος Έλληνας σκηνοθέτης στην Ελλάδα που είχε πάει πριν κάτι χρόνια και έτσι έβαλε ταφόπλακα στις προσδοκίες μας να την απολαύσουμε σε κάποια ελληνική σειρά. Όπως φαίνεται οι Ελληνίδες συναδέλφοι της προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν, κάνουν έρωτα και σε μαξιλαρόντυμα αλλά η Βιβιαν απέδειξε πόσο σεμνότυφοι είμαστε εμείς οι χαζοκούμπαροι ακόμα μια φορά.
Η Β.Ν. είχε θέσει υποψηφιότητα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με τον συνδιασμό των Ελευθερων Πολιτών και πήρε 69 ψήφους παρακαλώ. Και όχι αυτό δεν το έβγαλα από το νού μου.


Share/Bookmark

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Sites Κυπρίων πολιτικών 4

Αυτό είναι το Sites Κυπρίων πολιτικών 4 , με τη διαφορά ότι είναι στο Facebook και ίσως ο Ττίμης να μην είναι πολιτικός πλέον δε ξέρω.


Ο κος Ευθυμίου χαίρει της εκτίμησης 1308 φίλων εκεί μέσα (πιο πολλοι από όσους έχουμε όλοι εμεις μαζί) και οι πιο πολλοί ανήκουν στο ωραίο φύλο {wink wink}.


Ο κος Ττίμης είναι μέλος σε 158 γκρουπς, ανάμεσα σ αυτά το παιχνιδιάρικο Clubbing in Brussels,
τα χαικλασαδικα Wine and Champagne Lovers, Rich and Famous ~ The Dynasty Club!, High Society Jewellery, Trend and Elegance Setters, Caviar and Boats ~ A Strong Passion, The Nobility Group, PUROS HONDUROS EXECUTIVE CIGARS,
το μόνο για λίγους NIKOS ANASTASIADES FAN CLUB,
το αινιγματικό Δε φταίω εγώ που τα κάνατε σκατά, βγάλτε άκρη μόνοι σας, λαμόγια !,
και το πάντα επίκαιρο Και η εκκλησία να πληρώσει στο Κτηματολόγιο.


Έχει κάνει ταξίδια και έχει δει πολλά.















Σε κάποιο official visit του στην Cuba.


























Roma with ambassador of San Marino. Λογικά ομιλούντες ποτέ δε θα προσέφερε τσιγάρο με αυτή τη φράση. Ισως να πρόσφερε μιλώντας Ιταλικά;



















Το προφίλ του πολιτικού μας είναι ανοικτό ώστε όποιος το επιθυμεί να το επισκεφθεί. http://www.facebook.com/profile.php?id=594145904
Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________