Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Clerides List

Θα σας δυσαρεστήσω αλλά πρέπει να λάμψει η αλήθεια επιτέλους. Το σημειώμα του Γενικού Εισαγγελέα ήταν πράγματι άνευ σημασίας όπως υποστηρίζει και ο ίδιος. Σε πείσμα των ρυπαρογράφων που κάπου στραβώθηκαν τελευταια και βλέπουν ότι θέλουν, πρώτοι σας αποκαλύπτουμε τι πραγματικά γράφει το σημειώμα πάνω.



Share/Bookmark

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Νέος Αρχηγός Αστυνομίας - Οι υποψήφιοι

Δύσκολη η επιλογή του Προέδρου μας.
Υποψήφιος νο.1 Ξεκινάμε με τον Κο Ιωνά Νικολάου. Είναι ειδικός σε θέματα δικαιοσύνης και αστυνομίας και μάλλον θα πιστευει ότι θα έλυνε όλα αυτά τα προβλήματα με κλειστά τα μάτια. Αν τον έβαζε ο Χριστόφιας θα έκανε και μια μοναδική κίνηση επαναπροσέγγισης προς το Δησυ.


Υποψήφιος νο.2 Ζαχαρίας Κουλίας. Το μουστάκι. Μόνο με το μουστάκι, θα γίνει άμεσα αποδεκτός από τους αστυνομικούς


Υποψήφιος νο.3 Γιώργος Λιλλήκας. έχει χαθεί απ το προσκήνιο και είναι η ιδανική στιγμή να επανέλθει δυναμικά. Ο πρόεδρος έτσι θα έδειχνε πως είναι μεγαλόψυχος και συγχωρεί. Ένας τέτοιος Αρχηγός θα μείωνε το έγκλημα με το ένα χέρι πίσω απ την πλάτη.


Υποψήφιος νο.4 ΆΚΗΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ Το δυνατό χαρτί του Προέδρου, ο έμπιστος φύλακας των νόμων, το θωρηκτό της Δικαιοσύνης, ο κυνηγός των ανομιμοποίητων κουστωδών της εξουσίας, θα κάνει την αστυνομία καθαρότερη και από δωμάτιο καλογριάς. Ισως να χρειαστεί να διώξει τη μισή αστυνομία αλλά είναι καταδικασμένος (no pun intended) να πετύχει.

Share/Bookmark

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Τρίφκεσαι πας τη βέρκα του βοσκού!

Αμα το δείτε πάνω στο γυαλλί του αυτοκινήτου σας, πάνω στες μοτορούες σας, πάνω στο σιήλλο σας σημαίνει κάποιον ενοχλήσατε.

Η φώτο εν μιας φίλης. Εζήτησα της βοσκό με βέρκα τζε δε με απογοήτευσε.

Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________