Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Last Action Hero


Μπορούμε να διαβάσουμε τα πιο κάτω σχετικά με τους παγιδευμένους μεταλλορύχους και να εξωρύξουμε (no pun intended) τα δικά μας συμπεράσματα. Όσοι ξέρουν ισπανικά φυσικά.

La P.M. anterior del chipriota que Matsakis está con atrapó a mineros en Chile. Es impactante cómo él manejó infiltrar la mina pero parece que él para ayudó tan a los mineros desafortunados. Él es un héroe verdadero.

Η εξόρυξη από μεταλλεία είναι επικίνδυνο επάγγελμα χωρίς τις κατάλληλες συνθήκες ασφαλείας και καλά κάναμε που κλείσαμε τα μεταλλεία μας στην Κύπρο, γιατί με τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει θα χάναμε πολλή κόσμο.

Share/Bookmark

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η αιώνια λιακάδα ενός άσπιλου καζίνο

Η κατάσταση για το ποιόν θα προσκαλέσουν μετά οι Τούρκοι στα κατεχόμενα έχει παραγίνει. Εννα βάλουμε κάποιον μπάστακα να κοιτάζει 24/7 τη σοόυμπιζ για το πότε θα καλέσουν κάποιον εκεί και να φτιάχνουμε γκρουπ στο Facebook; Ας καλέσουν όποιον θέλουν. Τελικά με τον σαματά που κάνουμε τους βάζουμε περισσότερο στον χάρτη και δωρεάν αφού δε θα πληρώσουν κανένα τελικά να έρθει και τους διαφημίζουμε. Καταντήσαμε γελοίοι.


Ας δίνανε τα 3 -απ ότι άκουσα - εκατομμυριάκια τους στην Jennifer Lopez, εν καιρό κρίσης. Μπορεί και να μην τα πέρνανε πίσω. Πόσες άλλωστε αποτυχημένες συναυλίες γίνανε στο παρελθόν; Και θα τους περιγελούσαμε μετά. Τι θα γινόταν χωρίς τη φασαρία που κάναμε; Μπορεί την είδηση της συναυλίας να μην την μετέδιδε ούτε κανάλι στην Αμερική. Αλλά όχι εμείς είμαστε αγωνιστές και το mouse μας είναι ακονισμένο για μεγάλους αιματηρούς αγώνες. Εμείς και οι "Γυναίκες επιστρέφουν στα κάκκαφα των Λυμπιών".

Λέω να τους τη στήσουμε και να τους στέλνουμε κάθε μήνα και έναν τραγουδιστή εξ Ελλάδας. Πρώτα τον Πανταζή διότι από το 2003 καιμό το είχε που του το ακυρώσαμε. Θα τον πληρώνουν αυτόν και μετά θα του τα παίρνει η Ελληνική κυβέρνηση υπό μορφή φορολογίας. Θα σωθεί η Ελλάδα ρε!
Υπάρχει και το AGAINST MICHAEL JACKSON PERFORMING IN OCCYPIED CYPRUS!! αν θέλετε να γίνετε μέλη. Μπορεί να κάμετε τη διαφορά εκεί και να μην μπορεί να πάει ούτε νεκρός σταρ στα κατεχόμενα, ούτε καν ο Elvis.

Share/Bookmark

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Fail 2


Άμα τέτοια λάθη ακόμα ξεφευγουν από κάποιους που πληρώνονται για να μην τα κάνουν.
Φιλελεύθερος 09072010 σελ33

Share/Bookmark

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

John Doe VS Κρίνος σημειώσατε 1

Με κίνδυνο να σας αποκαλύψω την ...γκουχ γκουχ... ευφυία μου πρέπει να δακτυλοδείξω κάτι που πρόσεξα και δε ξέρω αν το πρόσεξαν και άλλοι. Εν μαλακία αλλά πάλε, εγώ το πρόσεξα.

Κάποιος έγραψε ένα άρθρο στον Πολίτη. Δηλαδή πιστεύω ότι δουλεύει εκεί μεσα, είτε ξέρουν τον τζε εν παρεουθκια. Έβαλε ψευδώνυμο Ιωάννης Ντόου. Μου χρειάστηκαν τρία δευτερόλεπτα να καταλάβω ότι ήταν το ελληνικό του John Doe που χρησιμοποιούν στην αμερική για ανώνυμα ή άγνωστα πρόσωπα ή που πρέπει η ταυτότητα τους να κρατηθεί μυστική. Λέω μέσα μου, τι σαχλός...να βάλει αυτό το ψευδώνυμο. Ξέρει το John Doe από καμμιάν ταινία και θα το βάλει έτσι στα ελληνικά ιωάννης ντόου και μπορεί και κάποιος να το βρει και χαριτωμένο το λογοπαίγνιο. Τί βλάκας.


'Ως που να σκεφτώ πως να τον εκθέσω ανεπανόρθωτα, απαντά του ο Κρίνος Μακρίδης την επόμενη μέρα.


Ο Κρίνος αγρόν ηγόρασε, εκατάλαβε πως εν το όνομά του Ιωάννης Ντόου άσιλας, τζε έφκαλεν πόρισμα όι εν μπασταρτεμενος, χωρίς εθνική ταυτότητα και ρίζες, όι εν διεστραμμένος αλλοδαπός... Κάτσε Κρίνε, κοτζάμ κίνημα δεν εβρέθηκεν ένας να σου πει "ψιτ, το και το... εν ψευδώνυμο." Πιάστηκες αδιάβαστος κύριε Κρίνε που μια βλακεία ενός αμπάλατου. Παρακαλώ ακυρώστε τη συνδρομή μου μέλους του κινήματός σας.


Share/Bookmark

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Εννα μας πιάσουν ούλλους οι Τούρτζοι!

Νο.1


Για όσους δε ξερουν, η φράση αυτή λεγόταν κατά κόρον πριν πριν 10-15 χρόνια. Λεγόταν υπό τύπο αστείου και επίκρισης άμα ακούγαμε και μαθαίναμε νέα που μας φαινόντουσαν απαράδεκτα, λάθος, και απαντούσαμε "εννα μας πιάσουν όλους οι Τούρτζοι" δηλαδή είμαστε άξιοι της τύχης μας και δεν έχουμε σωτηρία.

-Πόσα έδωκεν η μάνα σου για τούντην τσάντα; 300 λίρες; Εννα μας πιάσουν ούλλους οι Τούρτζοι.

Παρακαλώ οι διεθνιστές/επαναπροσεγγιστές να μην πάρουν σοβαρά το ποστ.


Share/Bookmark
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________