Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

JEGGENIOUM EST BONUS



Ήδη άρχισαν τα ιδιωτικά μας κολλέγια και πανεπιστήμια να διαφημίζουν για τη νέα ακαδημαική χρονιά ώστε να προσελκύσουν τον μεγαλύτερο αριθμό επίδοξων τζεγκένηδων – φοιτητών, αφού ως γνωστόν οι νέοι μας παρά να βάλουν τον κώλο τους κάτω να δουλέψουν, προτιμάνε να παρατείνουν τις διακοπές τους με το να εγγραφούν σε ένα κολλέγιο με τη συνδρομή ασφαλώς του μπαμπά και του κράτους. Γεμίσαμε ξερόλες 20-χρονους κολλεγιοπαίδες και επιστήμονες στην Κύπρο, φτου μας. Η καφετέρια ενός τέτοιου χώρου μάθησης είναι το νευραλγικό του σημείο και όποιο κολλέγιο δεν αξιολογείται με υψηλό βαθμό καφετηριακης ποιότητας υστερεί σημαντικά. Κάποια νέα πιστοποιημένα ασφαλώς προγράμματα φοίτησης έχουν εισαχθεί και με περηφάνια ανακοινωνονται με απώτερο σκοπό να κάνουν τη μπάζα τους και για φέτος.

Share/Bookmark

4 σχόλια:

  1. ahahhahahaahah
    ωραίο το κολλέγιο σου...


    έχω δύο παρεμφερείς διαπιστώσεις:

    1. μαζί μ' αυτούς που λες, βάλε κι εκεινους που εδηλώσαν ό,τι εδικαιούνταν στες εισαγωγικές με το σκεπτικό "ό,τι κάτσει", και ξαφνικά βρέθουνται σου πτυχιούχοι ιχθυοκαλλιέργειας του Μεσολογγίου ή κλωστουφαντουργοί του Μετσόβου. Οι τζιέγκενοι.

    2. όσοι τελικά δεν σπουδάσουν, αννοίουν περίπτερο/μπούκκικο/μπυραρία/κκαφέ/κτηματομεσιτικό γραφείο/μάντρα αυτοκινήτων ή φέρνουν δολώματα που την Αυστραλία/εξαρτήματα που τη Σιγκαπούρη/βίδες που την Αλάσκα/κολάνια που τη Γεωργία ή γίνουνται παίχτες της μάππας - whatever the case, τούτοι καταλήγουν να κάμνουν τα παλούτζια τους χρυσά τζι εσύ διερωτάσαι γιατί ελαγκοδέρνεσουν να σπουδάσεις για νάshεις "ένα χαρτί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tha simfwnisw me ti Sike. Ki epd ime ke stin ilikia stin opia anaferese, ontws etsi ine ta pragmata. Pou su nefkw pou paeis. Oi parapanw filoi m mpenoun se kollegia i panepistimia pou tus ekatsan apla gia na poun oti eperasan je ana8ema an i3eroun to paramikro gia to klado tus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας φίλος μου που σπουδάζει Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου μου είπε πως έδωσαν ένα τελικό γραπτό του πρώτου έτους σε ένα τελειόφοιτο του Intercollege και δεν κατάφερε να το λύσει.

    Ειλικρινά, τα κολλέγια μας (τώρα τάχα Πανεπιστήμια) είναι για τα κλάματα, ειδικά όσον αφορά τον κλάδο της Πληροφορικής. Άσε που όποιος άσχετος θέλει περνά Πληροφορική χωρίς να έχει ιδέα τι τον περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________