Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Και ύστερα ήρθαν οι επαναπροσεγγιστές


Λοιπόν ακούστε κάτι αιρετικό και εξωφρενικό. Αυτό που παλιά λεγόταν επαναπροσέγγιση αλλά για κάποιο λόγο δεν ακούγεται σαν παλιά και τώρα βαφτίστηκε σαν κοινός αγώνας για την ενωμένη Κύπρο Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, περπατάμε και συναντιόμαστε στο Λήδρα Πάλας ή κάτι παρόμοιο, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η απελπισμένη προσπάθεια να πηδήξουν και κάτι διαφορετικό. Εμείς αυτούς, αυτοί εμάς. Ναι σεξ!! Τόσο απλό, τόσο ξεκάθαρο. Δεν το λέω για να υποβαθμίσω τις προσπάθειες σου, απλά πιστεύω η κρυφή κινητήρια δύναμη που κάνει εσένα διεθνιστή (ή χίππη ή σοσιαλιστή) μπλόγκερ που με διαβάζεις (πιθανό για τελευταία φορά) να περπατάς ως το Λήδρα Πάλας και να συναναστρέφεσαι με παράξενους τύπους* είναι η δίψα για νέες γνωριμίες.

(*ο τύπος εδώ δεν είναι από τη χτεσινή συγκέντρωση αλλά από άλλη του περασμένου Μάρτη κατά του Ισραήλ. Αλλά ίσως να ήρθε και χτες μια και είναι της ίδιας πλατφόρμας. Βλέπετε η πλατφόρμα έχει ποικίλα ενδιαφέροντα. Που λέτε είναι ντυμένος σαν παλιάτσος νομίζω. Μύτη κόκκινη, παπουτσια κόκκινα, κίτρινο λουλούδι και ημιψηλο καπέλο. Νορμάλ για τα στάνταρ της πλατφόρμας)


Σοβαρά θέλετε να πιστεψω ότι εσεις τη στιγμή που δεν έρχεστε να φιλέψετε με τον Ελληνοκύπριο γείτονα σας επειδη τον θεωρείτε πολύ χωριάτη, βλάκα, ενοχλητικό που παρκάρει έξω που το σπίτι σας, ή που βρίζετε στο τιμόνι όλη μέρα τον κάθε αμπάλατο Ελληνοκύπριο Σουμαχερ, προτιμάτε να δείξετε τον καλό σας εαυτό και να φιλέψετε με τον Τουρκοκύπριο που κάποτε έπιασε όπλο να πυροβολήσει συγγενή σας όπως και εμείς αυτούς φυσικά δεν το αρνιεμαι. Εσείς που απεχθάνεστε και δε θα συμπαθήσετε ποτέ οπαδούς άλλης ομάδας Ελληνοκυπριακής πάτε να φιλέψετε με ανθρώπους που μας χωρίζει αυτό το κάτι παραπάνω; Υποκρισία δεν είναι αυτό; Όχι καλέ μου επαναπροσεγγιστή. Εσύ κατά βάθος ξέρεις ότι ποθείς την Τουρκού την Εμινε, διότι άλλωστε κυκλοφορεί και η φήμη πως εν πιο καθαρές και πιο καυτές από τις Μαρούλλες. Έλα τώρα καλή μου σοσιαλίστρια φοιτήτρια, ο Χασάν δείχνει πιο εξωτικός και ερωτικός από τον κάθε Πάμπο που σου ζήτησε προίκα παλιά. Παραδεκτήτε το και θα δείτε όλοι, θα σας κατανοήσουμε. Δεν ειναι ντροπή να πεις ότι το κοκο μας καθοδηγεί. Εδώ αγκαζάρονται χιλιάδες πορνες κάθε βράδυ, εσάς θα παρεξηγήσουμε που το ψάχνετε δωρεάν;

Ναι σας είδα ψες στην Πλατεία Ελευθερίας όλη την πλατφόρμα σας. Θα είσασταν 100; Είδα μια μικρούλα ελεύθερης εκτροφής που ήρθε με το μπικίνι της (αν είναι δυνατό στην πλατεία), τα χαιμαλιά της, τα σκουλαρίκια της στα ρουθούνια συνοδευόμενη από κάτι τύπους ψηλόλιγνους ράστα ψειρέ, παρδαλά ρούχα και ταγάρια. Λέω από κάποια τρύπα θα βγήκανε αυτοί. Είδα χοντρούς γενάδες με γιαλια και τηλεβόες. Αυτοί θα είναι οι hard core επαναπροσεγγιστές. Είδα τον τύπο της ΚΙ.Σ.Α. Όπου γάμος και χαρά. Τον Τάκη δίπλα από τα πάνο ΌΧΙ ΣΤΡΑΤΟΙ- ΟΧΙ ΕΘΝΗ ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων που κρατούσαν κάτι all time favorites αναρχικοί. Και είδα και μερικούς φαινομενικά φυσιολογικούς τύπους που μέσα στο συνοθύλευμα φαινόντουσαν και αυτοί γραφικοί.

Τι να γράψω σαν τέλος; Είστε περιθωριακοί, ασχημούληδες και απελπιστικά λίγοι. Εντάξει αμα είστε λίγοι εχει πιο πολλές πιθανότητες να πηδήξετε. Πάντως αν πηδήξατε respect από μένα.

Share/Bookmark

9 σχόλια:

  1. Μόνο έτσι εξηγήτε η "κάλη" θέληση κάποιων Ελλήνων Κυπρίων για "επαναπροσέγγιση"!! Θέλουν πράγματικη ΣΥΣΦΙΞΗ των σχέσεων μας οχι μόνο σε επίπεδο συνομιλιών για "λύση"!!

    "Ερωτας απο πισω-η συγκινητικη ιστορια του Κωστα και του Αλι"

    Πλέον αντί εισβολή λέμε "ειρηνευτική επιχείρηση" και αντι επαναπροσέγγιση λεμε "άγωνας για την ενωμένη Κύπρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι αντί για απελευθέρωση, επανένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κείμενο σου είναι πραγματικά τόσο άκυρο και χαμηλού νοητικού επιπέδου που δεν ξέρω από που να το πιάσω, ούτε αν αξίζει να το πιάσω από κάπου. Όμως θα το προσπαθήσω.

    Προσωπικά θέλω να γνωρίσω τον κόσμο που μελλοντικά θα βρίζω στον δρόμο (που επί τέλους θα μοιραζόμαστε) γιατί θα μπαίνει σφήνα μπροστά μου, όπως γνώρισα καλά αυτούς που βρίζω τώρα. Και άμα κάτσει και κανένα κονέ, γιατί όχι;

    Το δικό σου πρόβλημα δεν είναι το βρισίδι ή το κονέ, αλλά το να μοιράζεσαι. Οι άνθρωποι με τα χαϊμαλιά που χαρακτηρίζεις υποτιμητικά, έχουν απαλλαχτεί από τέτοιου είδους προβλήματα και η ζωή τους έγινε απλή και ευκολότερη, χρόνια τώρα.

    Πόσο κόμπλεξ, πόσο?
    Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι βαριά η π****α του ραγιά!
    Κύπρος σε πουλάνε τους τούρκους προσκυνάνε.

    Έχουμε και ζωντανό παράδειγμα την psychia των όσων είπες στο ποστ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκόντε,

    επειδή έλαβα μέρος στη συγκεκριμένη πορεία έχω να αναφέρω τα εξής:

    Ήταν η πρώτη φορά που δύο πορείες, μια από τη κάθε πλευρά του τείχους καταλήγουν σε κοινή εκδήλωση στη νεκρή ζώνη.

    Δύο απόλυτα ειρηνικές πορείες και μια εκδήλωση απο κάποιους συμπολίτες μας που ζητούν να δωθεί μια ευκαιρία στην ειρήνη σε μια επανενωμένη Κύπρο.

    Τι σκατά άνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που το μυαλό του στρεβλώνει τα γεγονότα όπως έκανες εσύ στο αισχρό άρθρο σου;

    Τι μυαλό μπορεί να κουβαλά κάποιος και πόσα σεξουαλικά απωθημένα πρέπει να έχει για να επικεντρώσει το ενδιαφέρον των συγκεντρωμένων στην ανάγκη για σεξ με μέλη της άλλης κοινότητας;

    Πόσο μπορεί πραγματικά να νοιάζεται έστω και ελάχιστο για το μέλλον του τόπου του κάποιος που χλευάζει με τον πιο χυδαίο τρόπο μια μικρή ειρηνική εκδήλωση;

    Τελικά έβγαλες όλα σου τα κόμπλεξ στη περιγραφή των πεζοπόρων. Σε ενοχλεί κάθε τι το διαφορετικό τελικά ρε Σκόντε; Ότι δεν είναι κατ εικόνα της αφεντομουτσουνάρας σου και καθ ομοίωση των δικών σου ιδεών είναι αιρετικό;

    Και μια απορία: Τυχαία πέρασες από τη πλατεία Ελευθερίας ή βρισκόσουν σε διατεταγμένη υπηρεσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kala re malaka oi alloi(epanaproseggistes) katafernoun ta sto sex ,esy pou malakizese?i ksero go ti diastrofes exeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tze exera to tha fao katsada me touta pou egrapsa.

    pros olous tous anonimous: edo de vrizete oute kanete iponooumena gia omofilofilies i kati allo. vrisies kai iponooumena en diki mou douleia.

    timi mou pou perases dr apo to tsardi mou. isos kapoia mera matho gia ta komplex mou.

    lexi penita ti einai aytes oi lexeis pou xrisimopoieis? poia gegonota strevlosa? (edo eixa ena keimeno ligo grammon alla varethika kai to esvisa)

    teleytaie anonime (eisai teleytaios). i sinitheia tou enos en i diastrofi tou allou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________