Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009

Ρίξε ένα καντήλι σε ανήλικο. Του κάνεις καλό.

Στο νοσοκομείο με κάταγμα ρινικού οστού και αιμάτωμα Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009 1:15 μμ

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου από αλλοδαπό... για ένα πακέτο τσιγάρα Λεμεσός: Ένα πακέτο τσιγάρα, το οποίο ρίφθηκε από νεαρό προς το μέρος 26χρονου αλλοδαπού, ήταν αρκετό για να ανάψουν τα αίματα και να γρονθοκοπηθεί 14χρονος, ο οποίος υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και αιμάτωμα στην περιοχή των ματιών. Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Ζακακίου στη Λεμεσό, όπου σύμφωνα με την καταγγελία, νεαρός που βρισκόταν με φίλους του σε καφετέρια, έριξε προς το μέρος αλλοδαπού ένα πακέτο τσιγάρα, «για αστείο», όπως ο ίδιος ανέφερε.

Οι άλλοι νεαροί άρχισαν τότε να γελούν, προκαλώντας την αντίδραση του αλλοδαπού, ο οποίος επιτέθηκε σε 14χρονο από την παρέα των νεαρών, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και αιμάτωμα στην περιοχή των ματιών και αφού χειρουργήθηκε, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Εναντίον του 26χρονου αλλοδαπού εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και καταζητείται.
Πηγή: news.in.gr

Λοιπόν το blog αυτό επίσημα έχει τελειώσει όπως η Πετρούλα Κωστίδου, δηλώνει ότι συμπαρίσταται στον άγνωστο αλλοδαπό (πριν καν από την ΚΙΣΑ) αλλά και ότι προσφέρει άσυλο στον ήρωα αλλοδαπό που καταζητείται για μια πράξη που θα ήθελαν πολλοί να κάνουν. Να σπάσει τα μούτρα δηλαδή ενός απ αυτούς τους νεαρούς που δε σέβονται τίποτα, δείχνουν ασέβεια προς όλους και συμπεριφέρονται σαν γαιδούρια παντού και πράγματι άμα ερωτηθούν λένε το έκαναν για αστείο.
- Γιατί σπάσατε τα τζάμια του σχολείου λεβέντες μου; - Γι' αστείο.
- Γιατί βάζετε φωτιές στους καλάθους σκουπιδιών τα βράδια καμάρια μου; - Για το χάζι.
- Γιατί κλέβετε τα ξύλα του κόσμου για τις λαμπρατζιές σας Ω! ελπίδες της νήσου μας; - Εν το έθιμο και ως γνωστό εμείς οι νέοι διαφυλαττουμε τα έθιμα του λαού μας.


'Ολοι εμείς οι Κύπριοι έχουμε παρατηρήσει έτσι συμπεριφορές αλλά δεν αντιδρούμε όπως δεν αντιδρούμε για πολλά άλλα που μας ενοχλούν. Η αστυνομία και να πιάσει κανέναν απ αυτούς δε θα τους κάνουν τίποτα διότι εν ανήλικοι καταλάβατε; Το πολύ να την πληρώσουν οι γονείς τους που καλά να πάθουν διότι αποφάσισαν να τον γεννήσουν τον λεβέντη αντί να τον ρίξουν στο προφυλακτικό.

Ευτυχώς βρέθηκε ένας ξένος που δε σήκωσε μύγα στο σπαθί του και καθάρισε για όλους μας. Το βλέπω το σκηνικό μπροστά μου. Είναι όταν μαζεύονται πολλοί νεαροί μαζί και τότε δεν τους κάνει ζάφτι κανείς. Το κρίσιμο σημείο ήταν που γέλασαν τα άλλα αμπάλατα και την ταπείνωση δεν την άντεξε ο φίλος μας. Έχει κάνει μακροπρόθεσμα πολύ καλό ο αλλοδαπός με την πράξη του διότι καποιοι λεβέντες θα το σκεφτούν λιγάκι πριν ξανα συμπεριφερθούν έτσι. Λοιπόν ο φίλος μας ας επικοινωνήσει με το blog για να μάθει πως θα μπορέσει να παραλάβει το δώρο του.

Share/Bookmark

8 σχόλια:

 1. Έν ιμπόρω να μεν το πώ..

  Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εν τζαι λλία του ππεζεβεγκόσπορου..

  5 πίττες σουγλάκια πουλλόου μου στον παρέα που εσαπατζιασε τον ρόκολο που είμαι σίουρος ότι εν τζαι ψετο-emo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εσκέφτουμουν ακριβώς το ίδιο όταν άκουα τες ειδήσεις.
  Όταν δε άκουσα τες "ζημιές" που έπαθε ο μιτσής, είπα "εν καλά του".
  Έτσι, καμιά φορά χρειάζεται να σου έρτει πας στην κκελλέ το μπούμερανγκ (ή η ππουνιά τζείνου που επερίπεξες) για να σου θυμίσει ότι εν κρατάς το Θεό που τα @@.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μα μιάν του έοκεν του μπαστάρτου? Έπρεπεν να του όκει, να του όκει, να του όκει, να του όκει....ώστι να πιαστεί η κουτάλα του που το όκιμον...

  Κάλα του έκανε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πρέπει και ο Σύνδεσμος Γονέων των γάρων τούτων μιτσιών (αν πάνε σχολείο φυσικά) να ευχαριστήσει τον άνθρωπο αυτό, που έκαμε οτι έπρεπε να κάμουν οι ίδιοι από καιρό στα παιδιά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φυσικά, εντάξει εν είπαμε να τον σκοτώσει κιόλας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________