Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Οδηγός Φυτείας



Ναι, κυκλοφόρησε το βιβλίο (;) που μας έλειπε από την βιβλιοθήκη μας τόσο καιρό. Κάτι που θα γίνει ανάρπαστο ανάμεσα στις μαμάδες που έχουν κανακάρηδες νεοσύλλεκτους.


Κατ' αρχάς θα ήταν παράλειψη να μην έχουν μέσα προσφορά ένα ζευγάρι κάλτσες μαζί ή το ρουχούι το κίτρινο που καθαρίζουν το όπλο τους οι στρατιώτες, ίντα τα άλλα περιοδικά εν προσφέρουν καλοκαιρινές τσάντες π.χ.;


Στοίχημα ότι τον οδηγό προλογίζει η πρόεδρος του συνδέσμου μαμάδων των στρατιωτών, ενός underground σκληροπυρηνικού συνδέσμου που κάνει εφόδους σε φυλάκια για να εξακριβώσει εάν περνάνε καλά τα μωρά.


Μετά, θα στοιχημάτιζα ότι μέσα έχει ένα κεφάλαιο με ονομασία "Πως να φκεις σκάρτος" ή "Πως να επιλέξεις ανάμεσα στα πέντε Ι". Εν σημαντικό κάθε νεοσύλλεκτος να ξέρει αν θα δηλώσει ψυχοπαθής, Μάρτυρας του Ιεχωβά, ή gay και ποια τα πλεονεκτήματα του κάθε γκρουπ. Άλλο κεφάλαιο είναι το "Εισαγωγή στο στρατιωτικό γλείψιμο, από την αρβύλα στον Λοχαγό".


Φυσικά μεγάλη πιθανότητα έχει ο νεοσύλλεκτος να είναι χρήστης ναρκωτικών κιόλας. Αυτό σημαίνει πως στην επιλογή για το που θα υπηρετήσουν τη θητεία τους, θα έχει μεγάλη ζήτηση το σώμα του πεζικού και τα φυλάκια που βρίσκονται στου διαόλου τη μάνα. Εκεί ανενόχλητα θα μπορούν τα καμάρια μας να καλλιεργούν βιολογικά τον καπνό τους.


Τα Ο.Υ.Κ. φέτος επειδή ακουστήκαν τα πρόσφατα κρούσματα ξυλοδαρμού στρατιωτών, δε θα είναι στην κορυφή της λίστας προτίμησης των νεοσυλλέκτων γι’ αυτό θα έλπιζα ο οδηγός να παρέχει εκπτωκουπόνια για λιγότερο ξύλο από τους παλιούς. Δηλαδή σε ζορίζει ο παλιός; Άρπα ένα καψωνοκουπόνι να σε αφήσει ήσυχο. Μόνο γι’ αυτό θα άξιζε τα λεφτά του. Δεν υπάρχουν όρια απ’ εκεί και πέρα. Εκπτωκουπόνια θα μπορούσαν να δοθούν για λιγότερες αγγαρείες, εξαίρεση Καλλιόπης και σε κάθε εκατό Οδηγούς να έχει κουπόνι για τιμητική άδεια.

Άλλο μεγάλο κεφάλαιο στον οδηγό, υπολογίζω να είναι αυτό με τα τηλέφωνα και τα μενού των σουβλιτζιδικων και των fast food, τα οποία θα είναι χωρισμένα γεωγραφικά ανάλογα με το στρατόπεδο που γειτνιάζουν. Δε μπορούν να μείνουν νηστικά τα παιδιά!


Υποπτεύομαι και θλίβομαι ότι από τον οδηγό θα λείπει ένας σημαντικός κατάλογος, αυτός με τις εκάστοτε διαθέσιμες τσουλίτσες που ρίχνονται στους άβγαλτους στρατιώτες μας και που συνήθως τις συναντάμε στα χωριά που φιλοξενούν στην περιοχή τους στρατόπεδα και φυλάκια. Εισηγούμαι να προσφέρει ο Οδηγός και αποσπώμενες σελίδες πορνό ώστε να τις χρησιμοποιούν τα παιδιά στο ιδιαίτερο, αντί να παίρνουν μαζί τους ολόκληρο πορνοπεριοδικό με κίνδυνο να εκτεθούν στα μάτια του θαλαμοφύλακα.

Του χρόνου θάναι σίγουρα πιο πλήρης ο Οδηγός .



Share/Bookmark

9 σχόλια:

  1. Σκόντε

    Σίγουρα θα έσιει μέσα οδηγό επιβίωσης ΚΕΝ.
    Επίσης πιστεύκω ακράδαντα στην παροχή ώς δώρου καρτοκινήτο με φαναρούϊ.
    Άλλο δώρο θα ήταν φορητό ραδιούϊ καθώς τζαι ατζεντα με ούλλα τα σουβλατζήδικα, τα τηλέφωνα του ΓΕΕΦ, των καναλίων τζαι των εφημερίδων για παράπονα νεοσυλλέκτων.
    Είμαι σίουρος οτι οι "απένταντι" αμα το μάθουν, αν δεν το εμάθαν δηλαδή, θα κουτουλλούν τους τοίχους που τα γέλια όπως έκαμα τζαι γώ μόλις εδκίαβασα το ποστ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *clap clap clap clap clap clap clap*

    πολλά ωραίος :]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "για να εξακριβώσει εάν περνάνε καλά τα μωρά"
    χαχαχαχαχαχαχαχααχα
    πολλά καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tziai doro mazi me ton odigo ena taper gia na vallei mesa i mamma tous kioftedes?
    apaixto post btw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω την εντύπωση ότι προσπαθείτε να πετάξετε το υπονοούμενο ότι τάχα οι gay και οι bisexual δεν υπηρετούν στην Ε.Φ. Αν όντως πιστεύετε κατι τέτοιο, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Πιστεύετε όμως ότι θα ήταν καλύτερα ν' απαλλάσσονταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο μου, αντιπαρέρχομαι το ότι απ όλα όσα εγράψα ήθελες να θίξεις εκείνο το "καυτό" σημείο. Εγω ήθελα να πετάξω όχι το υπονοούμενο, αλλά τη σπόντα ότι κάποιοι τη σήμερον ημέρα εν ικανοί να δηλώσουν γκέι, τρελλοί και εξωγήινοι φτάνει να μην πάνε στρατό. Αν κάποιοι είναι δηλωμένοι γκέι και υπηρετάνε ακόμα δεν το νομίζω. Και να σου πω και το χιλιοειπωμένο; Δεν εχω πρόβλημα με τους γκει.
    Τώρα στην ερώτηση σου. Εδώ το θέμα με το 'Don't Ask, Don't Tell' δεν εκαταφέραν να το λύσουν οι Αμερικάνοι ΠΟΥ ΕΝ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ από εμάς, θα το λύσω εγώ; Πάντως κάθε σειρά στο στρατό εχει να λέει για τον ένα γκέι σειρά που έκανε "χάρες" σε συναδέλφους του. Να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα να αποφευγεται τέτοιο ενδεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________