Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2008

Ηθοποιός σημαίνει φως

Είναι ελεγμένο και τριπλοτσεκαρισμένο. Η αναζήτηση στο Google της Vivian Nikolaidou, φερνει πρωτο το blog μου στα αποτελέσματα. Τουλαχιστο 100 φορές μπήκανε εδώ ψάχνωντας με το όνομα της. Και μπαίνει ο επισκέπτης και απογοητεύεται που δε βρίσκει τίποτα. Κατακαημένε επισκέπτη που απλά εσυ έψαχνες να ικανοποιήσεις τη δίψα σου για την ελκυστική θεσπιδα (ναι εσυ που εψαξες με το vivian nikolaidou nude) θα προσπαθησω να βάλω έστω κατι ελάχιστο για την διασημη ηθοποιό.


Εδω πιο πάνω με την αδελφή της Μικέλα (;)
Είναι λυπηρό που η Βιβιαν αρνήθηκε να κάνει έρωτα σε ένα σεντόνι όπως της είχε ζητήσει κάποιος Έλληνας σκηνοθέτης στην Ελλάδα που είχε πάει πριν κάτι χρόνια και έτσι έβαλε ταφόπλακα στις προσδοκίες μας να την απολαύσουμε σε κάποια ελληνική σειρά. Όπως φαίνεται οι Ελληνίδες συναδέλφοι της προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν, κάνουν έρωτα και σε μαξιλαρόντυμα αλλά η Βιβιαν απέδειξε πόσο σεμνότυφοι είμαστε εμείς οι χαζοκούμπαροι ακόμα μια φορά.
Η Β.Ν. είχε θέσει υποψηφιότητα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με τον συνδιασμό των Ελευθερων Πολιτών και πήρε 69 ψήφους παρακαλώ. Και όχι αυτό δεν το έβγαλα από το νού μου.


Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________