Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Τι είναι η μάνα; Μην είν τα δέντρα; Μην είναι τα βουνά;


Ενα λεπτό ρε τσακάλια, τι κοροιδεύετε και ειρωνευεστε; Πως θα ήταν δυνατόν να μην κλάψει ο πρόεδρος μας, άμα του φέρανε τη μαμά του μπροστά του; Την -μάνα είναι μόνο μία - κυρία Αννού; Τόσο χοντρόπετσοι είσαστε; Εντάξει παραδέχομαι ότι δεν είναι ότι ήταν ξενιτεμένοι και είχαν να ειδωθούν 20 χρόνια. Πιθανόν να είχε φάει κουπεπια πριν καμια εβδομάδα στης μητέρας του. Ούτε είναι το Πάμε Πακετο αλλά όσο ναναι του κάνανε έκπληξη μεγάλη του Δημήτρη οι μπαγάσες οι Δικωμίτες που αποφάσισαν να τον τιμήσουν... έτσι επειδή απλά εν χωριανός τους και τους αναβαθμίζει στο πιο hot village της κόκκινης πενταετίας. Ειλικρινά δεν ήξερε τίποτα ο Πρόεδρος μας. Τον πιάσανε εξ απροόπτου. Δηλαδή την ήττα του Talat την είχε προβλέψει όχι όμως και αυτό.


Καθόταν που λέτε ο πρόεδρος και δεχόταν τις τιμές και ξαφνικά εκεί που δεν το περίμενε, νασου την μάνα του την Αννού! - Μάνα! φώναξε με τρεμάμενη φωνή, το μεσομέρι που μιλήσαμε εν μου είπες τίποτε! Και τον πήρανε τα κλάματα. Σηκώνεται από τη θέση του και αρχίζει να τρέχει προς το μέρος της να την αγκαλιάσει. Slow motion. Μμααάμμααά...ψελλίζει. Το πλήθος αλαλάζει.

- Τρέξε Δημήτρη τρέξε! του φωνάζουν για να τον εμψυχώσουν. Τα τελευταία μέτρα είναι και τα πιο κρίσιμα.

Με τους αστυνομικούς της συνοδείας του να ασκούν ωμή, φασιστική αστυνομική βία και να παραμερίζουν μερικές κυρίες της ΠΟΓΟ που ήρθαν ειδικά για την εκδήλωση για να τον φιλήσουν, ο Πρόεδρος αγκαλιάζει επιτέλους τη μητέρα του. Το πλήθος στην αίθουσα δεν αντέχει και ξεσπά και αυτό σε λυγμούς σε μια ομαδική παράκρουση. Άγνωστοι αγκαλιάζονται και ανταλλάζουν email. Άλλοι νιώθωντας μιαν εσωτερική ανάγκη τηλεφωνούν στη δική τους μητέρα για να της πούνε ότι την αγαπάνε και να τους συγχωρέσει που τη βάλανε στο γηροκομείο, άλλοι απλά τηλεφώνησαν να παραγγείλουν σουβλάκια διότι είδαν ότι παρατραβούσε η τελετή και το αρφάλι τους είχε κολλήσει στην πλάτη τους.

Του χρόνου τα σωματεία του Δικώμου σκέφτηκαν για να αυξησουν την συγκίνηση να τιμήσουν ξανά τον Πρόεδρο και να του φέρουν σαν έκπληξη όχι μόνο τη μάνα του αλλά και τις κόρες του, τον γιό του και τον μοναδικό επιζώντα καθηγητή που του δίδασκε ιστορία στη Μόσχα. Παρακαλώ οι ευσυγκινητοι ψηφοφόροι να απομακρυνθούνε από τις οθόνες τους.

Share/Bookmark

7 σχόλια:

  1. Αχχαχαχαχαααααα......
    Έφυρες μας πρωίν πρωίν.
    Το σενάριο που έκαμες εν παίζεται
    "...άλλοι απλά τηλεφώνησαν να παραγγείλουν σουβλάκια διότι είδαν ότι παρατραβούσε η τελετή... "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάθε φορά που θωρεί τη μάνα του κλαίει ή μόνο όταν έχει κάμερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ άλλες χώρες στους πολιτικούς φέρνουν τους βρέφη να τα πιάσουν πάνω τους, εδώ φέρνουν τους τη μάνα τους. Εν ενδειξη του στενού δεσμού που έχουμε με τη μάνα μας εδώ κάτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχααχαχα! Ούτε σενάριο αμερικανικής κωμωδίας να ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχ
    Πολλά δυνατός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. LOL!!

    "Άγνωστοι αγκαλιάζονται και ανταλλάζουν email"aaaaaaaahhahahahaahahah!!!

    rofl even

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χεχεχεχε Ωραίος.
    Πολλά παραστατικός. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________