Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Κυπριος look alike διασημου πορνοσταρ

Με το πιο κάτω χαρμόσυνο νέο η Κύπρος μπαίνει για τα καλά στον χάρτη των λαμπρότερων αστέρων της σοουμπιζ. Όπου νάσαι οι παπαράτσι θα πολιορκούν τις ακτές μας για μια φώτο του Κύπριου καλύτερου σωσία που βρέθηκε ποτέ για τον μεγαλύτερο αμερικανό πορνοσταρ που υπήρξε μέχρι τώρα. Τον Ron Jeremy.
Στα νιάτα του
Εδώ με συναδέλφους του από τη σχολή υποκριτικής
Και ο σωσίας -τολμώ να τον πω και διάδοχό του, ναι - δεν είναι κανένας άσημος λογιστής, ούτε κανας μπαρίστα πως τους λέτε τώρα, καφετζής. Δεν ειναι πλασιέ του Red Bull, ή εισπράκτοράς χώρου σταθμευσης. Είναι ο ίδιος, ηθοποιός!! Αντιλαμβάνεστε τώρα που το πάω. Ο άνθρωπος ξέρει από υποκριτική, έχει τα προσόντα. Τα μισά τουλάχιστον. Είναι ο Χρυσήλιος από τα Βήματα στην άμμο. Τέλος. Ο αμερικανός έχει φάει τα ψωμιά του, γέρασε, βάφει τα μαλλιά του, παίρνει βιάγκρα, κάνει σεξ με πλαστικές κουκλες. Κάποιος νέος πρέπει πάρει τη θέση του.


Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι ντοκουμέντα μιας ανατριχιαστικής ομοιότητας. Ο συντοπίτης μας έχει όλο το πακέτο.

Θα μου πείτε "καλά ως εδώ, σοφέ και μέγιστε Σκόντε. Αλλά από τη μέση και κάτω πως πάει ο διάδοχός;" Ασήμαντη λεπτομέρεια.  Αν υστερούμε σε πόντους, η τεχνολογία θα μας τους διαθέσει με ειδικά εφέ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η οθόνη προσθέτει μερικά κιλά...και πόντους. Από διάθεση το καμάρι μας όμως είναι γεμάτος. Δείχνει να τα καταφέρνει με τις μανταμίτσες ούτως ή άλλως.

Share/Bookmark

4 σχόλια:

 1. Μα εν γνώστος τούτος? Πρώτη φορά τον βλέπω. Τον κυπραίο εννοώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καθημερινα στην οθόνη σας. Ο διαβολικός Χρυσήλιος. Αφού δεν ειναι να τον κάνουμε γνωστό. Ξέραν την Αλεξανδράτου εκτός συνόρων πριν τα DVD;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο "Χρυσήλιος" εν κολλητός μου φίλος!!!Οι τελευταίες φωτογραφίες που υπάρχουν στην τέλεια ανακάλυψη που εκάμετε είναι που μια διαδικτυακή ελληνική κωμική σειρά που λέγεται sex shop tv.Οι σκηνές εν που το trailer! ντροπή σας να ρεζιλέφκετε έτσι τον κόσμο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πρέπει να εισαι περήφανος όπως και όλοι μας. Ξέρω οι σκηνές από που είναι. Είδα το και μου αρεσε. Δεν τον ρεζιλευω νομίζω τον κάνω household name, ελπίζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________