Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μόνο στο Bollywood γίνεται. Βενζινάς αγάπησε πετρελαιού


Η μοίρα είναι μεγάλη σκύλα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα τυχαία. Δε μπορούσα να αντισταθώ και να μην πω τις τσόφτες μου.


Παντρέυεται ο δούλος του Μπαχρέιν Lukoil, τη δούλη του Ντουμπάι ΕΚΟ. Ους ο Λευκαρίτης συνεζευξε, το πλαφόν μη χωριζέτω. Βγήκε ο μορφονιός στο κλαμπ και γνώρισε τη μορφονιά. Σακχαροποιήτορ ήτο ο πατήρ σου; τη ρωτάει υπό τους ήχους του Βενζινάδικου της Πρωτοψάλτη. Ουχί του λέει, πρατηριούχος πετρελαιοειδών. 

Ο Luk δεν την πίστεψε, άλλωστε έπινε κάτι ποτά-πόμπες (ούτε βενζίνη να του σέρβιραν) και ήταν αλλού. Όταν αργότερα τσακώθηκαν στο γυρισμό για το από ποιό πρατήριο θα βάζανε βενζίνη, τους έφεξε. Εκεί είδανε φώς στην άκρη του τούνελ. Γιατί να μη σμίξουμε να κάνουμε μια αυτοκρατορία των αισθήσεων και των αναθυμιάσεων; σκέφτηκαν.

Όταν γνωρίζονταν οι συμπέθεροι συμφώνησαν να κάνουν καρτέλ, δημιουργώντας τεχνητή έλλειψη βενζίνης 95 οκτανίων για να σταθεροποιήσουν τις τιμές. 

Στη δεξίωση γάμου που θα γίνει στα διυλιστήρια Λάρνακας, οι συμπέθεροι θα έχουνε συντριβάνι με 98 οκτανιων βενζίνη, το καλύτερο και ακριβότερο δηλαδή για τα πιτσουνάκια μας. Τα κεραστικά θα είναι όλα παράγωγα πετρελαίου, όπως καρβουνάκια που ανάβουν τα κάρβουνα στις σουβλες, βαζάκια με παστεριωμένο μαζούτ και  κουπόνια δωρεάν πλυσίματος αυτοκινήτου. Αντί λιμουζίνας, το ζευγάρι θα αναχωρήσει από την εκκλησία με φορτηγό διανομής πετρελαίου θερμανσης και πίσω φάλαγγα τα υπόλοιπα φορτηγά.

Προσκεκλήθηκαν και αναμένονται οι Ρομαν Αμπράμοβιτς, διάφοροι Άραβες Σουλτάνοι, ο Λόρενς της Αραβίας και μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα. ΔΕΝ κάλεσαν τον Υπουργό  Αντώνη Πασχαλίδη διότι τους κυνηγάει με τα πλαφόν του.

Η πρωτη νύκτα του γαμου προβλεπεται να είναι καυτή. Αντί κεριών θα αναβουν πυρσοί οξυγονοκόλλησης. Θα έχουν λίτρα ολόκληρα από λάδι με εκχύλισμα wd40 για τις δυσκολες αλάδωτες περιοχές.  Τα παιδιά τους στοιχηματίζω θα τα ονομάσουν Πέτρο και Λίνα. 

Άντε και καλά στέφανα.

Share/Bookmark

14 σχόλια:

  1. ida k ai ego to prosklitirio sthn efhmerida, h nifi einai h korou pou pezei th sulia stous gumnous aggelous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σόρυ αλλά εν έσιει πιο χωρκάτικο που του να γράφουν το επάγγελμα/επιχείρηση των γονιών στα προσκλητήρια γάμου. Ξέρω σε και καλώ σε στο γάμο των παιδιών μου ρε φίλε, αλλά γράφω και το επάγγελμά/επιχείρησή μου πουκάτω άμπα τζιαι ξεχάσεις ποιος είμαι τζι εν έρτεις!!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δούμε αποδείξεις της πεζίνας που εν να πιαν μες στα φακελάκια χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. leni m aresei o tropos pou skeftesai. kai giati den eisai stin tv na vlepeis greek idol?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kala ta les Amazona, to na les apo pou katagesai paei kai na erthei, to na les ti douleia kaneis to vrisko axreiasto, an to kaneis gia na katalavoun poios eisai apo to pratirio sou, mallon de sou axizei na erthoun sto gamos sou apo mias arxis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. LOL. Δυνατός ρε φίλε. Τους πυρσούς θα τους βαστούν αντιπρόσωποι της ΕΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AAXAXAXAXAAXAX!! XANNEIΣ!!!
    εξεπερασες τον εαυτό σου σήμερα λολ

    Στη δεξίωση γάμου που θα γίνει στα διυλιστήρια Λάρνακας ROFL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερμμμ δεν παρακολουθώ greek idol (μεταξύ άλλων ρούλα=σπυρούθκια) και εξάλλου η θκεια έκαμε κατάληψη της τι.βου. Ήταν ευκαιρία να παίξουμε ταβλούι στη βεράντα με το Μωρό :) Ουδέν κακό αμπιγέζ κακού, όπως είπε και η Λαίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DrSkonte εβάλαμεν το ίδιο θέμα. Η Κύπρος εν μιτσιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________