Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Θα σε θυμαμαι για πάντα Amy. Χτιτζιό.

Τώρα γράφω και κλαίω ακούω τα άπαντα της από το Youtube. Θυμάμαι όταν πρωτοάκουσα το Back to Black. Είπα από μέσα μου γουαου τι δυναμική φωνή είναι αυτή, πρέπει να ειναι και εξαίσια γυναίκα. Μετά την είδα και είπα πολλά μαλλιά για το γούστο μου το κοσμοπολίτικο και πριγκιπικό. Και λίγο άπλυτη. Αλλά ας είναι. Είναι φωνάρα. Μπορεί να είναι η επόμενη...Madonna; για τα επόμενα 20 χρόνια. 

Τελικά αποδείχθηκε ότι ήσουν ακόμα μια περίπτωση χαμένη από χέρι. Να έχεις το ταλέντο, τα λεφτα, όλες τις προοπτικές να μεγαλουργήσεις αλλά ήθελες να δοκιμάσεις και την άλλη πλευρά.  Άλλωστε μας το είπες με το You know i am no good. Να πας στο καλό. Dont let the door hit you στο χέρι που τραβαγες ενέσεις μωρό μου.

Πριν και μετά
                               








Παιδιά πρέπει να κάνουμε νόμιμα τα ναρκωτικά. Είναι κρίμα να ξοδεύει η δημοκρατία τόσα λεφτα για πρόληψη, δίκες, φυλακίσεις, υπερωρίες της ΥΚΑΝ, αποκατάσταση των ναρκωμανών, ενώ θα μπορούσαμε καλλιστα να είχαμε όλα τα ναρκωτικά ελεύθερα, θα κτίζαμε την νεα ΑΗΚ σε τρεις μηνες, το χρυσό άγαλμα στα κάκκαφα σε δυο εβδομάδες, οι εμπόροι ναρκωτικών θα πηγαίναν να υπογράφουν ανεργιακό μέσα σε ένα σαραβαλάκι χωρίς ΜΟΤ και το σημαντικότερο, θα ξεγνοιάζαμε από τον κάθε ηλίθιο κρετίνο που καταναλώνει το ίδιο - λίγο που απέμεινε -  οξυγόνο με εμάς τους υπόλοιπους και θέλει να δοκιμάσει λίγο χασίσι στην αρχή επειδή μπορεί να το ελέγξει λέει. 

Κλώτσημα του κουβά (σίκλα κατά τας γραφάς) και μετά θα μπορούσαμε να κλεισουμε και ευκολότερα τραπέζι στον Βαρωσιώτη, στο Aperitivo, θα βρίσκαμε θέση να παρκάρουμε στον Πρωταρά, παντού μωρέ. Θα γλιτώναμε και από το ΚΕΝΘΕΑ που μας καθυστερεί στα φανάρια. Άι στα τσακίδια τέλος πάντων. 


Share/Bookmark

17 σχόλια:

  1. Εν έσιει μεγαλλύτερο μύθο που το ότι το χασίς πέρνει σε στην ηρωίνη. Εν όπως να λαλούμε ότι μια σοκολάτα έννα σε οδηγήσει στην υπερβαρία ή μια μπύρα στον αλκοολισμό. Τα άτομα που φτάνουν σε έτσι κατάσταση εν αδύναμοι ανθρώποι που εν μπορούν να ελέγξουν τους εθισμούς τους. Ειδικά αν εν καλομαθημένα που εν εμάθαν να ζουν μόνοι τους. Εμπορούσεν να γίνουν αλκοολικοί, 200 κιλά, κατεστραμμένοι που τον τζόγο ή να πεθανίσκουν μπροστά που το κομπιούτερ που αφυδάτωση μετά που 72 ώρες συνεχόμενου online gaming.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα τώρα.
    Θελεις την δοση σου ελεύθερα.

    Οι δαμε.Πάεννε Ολλανδια.

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ...οι αποψεις διίστανται. άλλες μελέτες λενε η μαριχουανα σε περνά σε σκληρότερα ναρκωτικά. Σαν να λεμε "μμ ηταν ευκολο αυτό ας δοκιμασω κατι πιο δυνατο", Επίσης μπορεί να προκαλέσει σχιζοφρένεια. Αλλά δε θα το λυσουμε αυτό τωρα. Αλλά ναι μιλαμε για αδυναμα άτομα που υποκυπτουν σε εθισμους.

    Και μετά αυτοί είναι οι πιο πιθανοί τύποι να μπούνε σπίτι σου μέρα μεσημέρι και να σου ανοιξουν το κεφαλι για να πάρουν τη δόση τους.

    Ανωνυμε μου Ανδρεα πέρνω τη δόση μου άμα μπάινω δαμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ μαζί σου!!! Δώστε του κόσμου Οπλα και ναρκωτικά ελεύθερα!!! Ας επιβιώσουν οι Δυναστοί και ας ψοφήσουν οι αδύναμοι!!! Είναι άδικο οι Δυνατοί να κουβαλάνε στις πλάτες τους αδυνάμους!! Ας επελθει η ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ επιτέλους!!!

    Σοβαρα το λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. h marixouana den se pernei sta narkwtika. Monos sou dokimazeis epidi to theleis! Stin agglia arwtate kai tous foitites na doume ti ginete. Erkounte proto xrono kai me to kalimera arkefkoun. Etsi eni. Adunamoi xaraxtires tzai paliomathimena. Emeis giati en epethaname diladi? Prepei na se polla palavos na dokimaseis etsi pramata. Tzai nai, xorto edokimasa. En opws to tsiaro, ama kapoios ne kapnistis. alla tzai tzino ene gia polli. Xala sou to nou sou. Krouzei ton egkefalo sou. Klwtsate tin na lianoume. En na tous leipsei pantws touti. Ekamne kali katanalwsi. Tzai ta rialia pou egaleukan ton kosmo na doume poios en na ta roufisei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάς μου την εντύπωση ότι μιλάς εκ του ασφαλούς, με την έννοια ότι εν είσιες κανένα ναρκωμανή μες την οικογένεια ή στο συγγενικό σου περιβάλλον τζαι μακάρι να μεν έσιεις ποττέ!
    Μιλώντας που την άλλη πλευρα, ως άτομο που είσιε ναρκωμανή έχω να πω ότι τούτα λαλουμε τζιεμείς για τους εμπόρους που χρησιμοποιούν ευάλωτα κοπελλούθκια για να θησαυρίζουν! Να παν "στο καλό" για να ποκαθαρίσουμε τζαι να πνάσουμε!
    Για το άτομο της οικογενειας πάντα ευχεσαι τα καλλύτερα αλλα είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο! Επέρασε ο τζαιρός που εθωρούσαμε ναρκώμανης μόνο μεστην τηλεόραση! Πλέον κάθε γειτονιά έσιει τουλάχιστον ένα χρήστη! ΣΥμπάσχης με κάθε ένα που έσιει τούτο το πρόβλημα! Όμως άμα θωρείς τον συγγενή σου σιγά σιγα να αναστήνετε τζαι να επανέρχετε στη ζωή αναστήνεσε τζιεσύ! Βρίσκει δουλειά, γκόμενα, τζαι παν τα χρόνια τζαι εν τόσο ελευθερος που ουσίες όσο τζιεσύ! Βεβαια υπάρχουν τζαι πολλοί άλλοι που εν τα καταφερνουν τζαι εχουν το τελος της Amy!
    Η Κύπρος όπως τζαι σε πολλά άλλα πράματα υστερεί σε μεθόδους αποτοξίνωσης, πρόληψης, σε κλινικές αλλά τζαι σε ψυχολογική βοήθεια! (Εντζαι ηθελες να σου το πω για να το προβλέψεις)!
    Τόσα εκατομμύρια παστες πελλάρες ξοθκιάζει τα η κυβέρνηση ένα κέντρο αποτοξίνωσης του χαιρκού να γλυτώνει τα παιθκιά του κόσμου (ή όσα γλυτώσουν) εν έσιει! Παρα μόνο να ξοθκιάζει ριάλια να βουρούν οι αστυνομικοί τους χρήστες , αλλά για θεραπείες τζαι πρόληψη εν ούλλα περιπαίξιμο! Τα θκυο φυλλάδια που τυπώνουν για τα ναρκωτικά εννεν πρόληψη!
    Oύτε εγώ έκλαψα για την Amy αλλά εστεναχωρήθηκα! Κρίμας την φωνάρα τζαι την ταλεντάρα!
    Aπλά φέρνω εις γνώση σου τζαι μιαν άλλη άποψη, γιατί εφάνηκε μου ότι εμίλησες εκ του ασφαλούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματι μιλώ εκ του ασφαλούς αφ' ενός επειδή ναι δεν εχω κανεναν στην οικογενεια ναρκωμανή. Αφ' ετέρου λέω τις σκέψεις μου μέσα στην ανωνυμία του μπλογκ μου, που δε χρειάζεται να μιλάω ευγενικά μπας και θίξω κανέναν υπερευαίσθητο συγγενή. Το ότι υστερούμε σε πολλά εν φανερό και διερωτούμαι οι κρατούντες και βουλευτες δεν έχουν δικούς τους εθισμένους να αποφασίσουν μια ωρα γρηγορότερα για ένα κεντρο αποτοξίνωσης; Εδώ καλά καλά χώρο για ανηλίκους και έφηβους παραβάτες δεν έχουμε στην Κυπρο, θα σκεφτούν για αποτοξινώσεις; Αλλά νομίζω κάτι έχει.

    Θυμίζω την περίπτωση του πατέρα που σκότωσε τον ίδιο του τον ναρκωμανή γιό πριν λιγα χρόνια διότι δεν τον "άντεχε" άλλο. Αυτοάμυνα νομίζω το ονόμασαν.

    Υποθέτω έχεις συγγενή που τα κατάφερε τελικά και αυτό εν αξιοθαυμαστο διότι είναι σπάνιο.

    Τη σημερον ημέρα έχει νέα παιδιά που δεν άκουσαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ότι αυτά τα πράγματα τους κάνουν κακό; Αν πάνε και γυρεψουν να δοκιμάσουν, θα φταίξουν την κοινωνία μετά ότι παρασύρθηκαν μαλλον αντί τον ίδιο τους τον εαυτό. Τότε μια φωνούλα στο πίσω μερος του εγκεφάλου σου λέει, "δεν άκουγες, φάκκα τωρά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μεγαλε, εαν τα ναρκωτικα ητανε νομιμα θα ητανε φθηνοτερα. Αρα ουτε aperitivo θα πηγαινες, το πολυ στον Γιαπανα.
    Τωρα οσο αφορα την μακαρίτισσα, 2 δισκους εβγαλε (τα γεριμα).Οχι και είδωλο.
    Αλλά συμφωνω μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eν έκαμα κόμεντ επειδή εθίχτηκα! :D
    Ούτε επειδή θέλω να μιλάς πιο ευγενικα στο μπλογκ ΣΟΥ!
    Απλά έδωσες μου την εντύπωση ότι εμίλας εκ του ασφαλούς τζαι είπα να πω 1-2 σκέψεις που τα έζησα που την άλλη μερκα!
    Νο offence για τίποτε!
    Η αιχμηρή γλώσσα ξυπνά τζοιμισμένα μυαλά!
    Συνέχισε να γράφεις τζαι αφησμε την γέριμη να σχολιάζω χωρίς να νομίζεις ότι εθίχτηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ότι κι αν ήταν η Αmy, με τον θάνατο της θα μείνει στη ιστορία των διάσημων νεκρών. Όπως και ο Jim Morrison που έγινε σύμβολο. Κρίμα που χάθηκε τέτοια φωνή. R.I.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Blogskepseon Skepseon opos legesai, de xero pos allios na se leo, na se leo me to mikro sou? Skepseon? :)

    Na erxesai sixnotera ap edo na mou sxoliazeis se parakalo.

    Anonime krima gia ti foni tis nai. Diladi tha exoume kai fanelakia me ti fatsa tis opou nasai e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________