Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ψ.Π. στον Π.τ.Δ.; OMG WTF;


Τις πιο σκληρές και επώδυνες πρακτικές του ανταρτοπόλεμου των Χμερ Ρουζ, σε συνδυασμό με διδάγματα του Γκέμπελς, του Κύρου της Περσίας, του Xu Hezhen και του Μπομπ του Μάστορα επέλεξαν οι συγγενείς των θυμάτων της έκρηξης στο Μαρί, για να πιέσουν ψυχολογικά τον Π.τ.Δ, με την ελπίδα να τσακίσει από την πίεση και να κάνει παραδοχή ενώπιον μαρτύρων και του Θεού. Του βάλανε μπροστά του καττάρι όλες τις οικογενειακές φώτο που κουβαλούσαν μαζί τους να τον κοιτάζουν κατάματα έτσι ώστε να αγχωθεί και να χαλαρώσει η γλώσσα του. Σκληρό καρύδι όμως ο Δ.Χ., άλλωστε είχε φοιτήσει λίγα χρόνια στη Σοβιετική Ένωση και περνώντας όλη του τη ζωή στα ενδότερα του ΑΚΕΛ, είχε μάθει από πίεση, προδοσία, πισώπλατα μαχαιρώματα και σπιουνιές.

Πήγε χαμένη αυτή η μοναδική ευκαιρία να τον κάνουν να τσακίσει από τις τύψεις οπότε το υγρό και παστεριωμένο αυτό μπλογκ θα προτείνει άλλες μεθόδους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατά του Π.τ.Δ. ενώπιον της επιτροπής. 


Ο Γιώργος Λιλλήκας πρώην υπουργός και βουλευτής του ΑΚΕΛ, στήριξε το 2007 τον Τάσο Παπαδόπουλο ξεχνώντας τους παλιούς του συντρόφους, είναι σίγουρα ένα άτομο που θα έκανε τον Π.τ.Δ. να χάσει τη ψυχραιμία του. 


Ο καταστροφέας της Σοβιετικής ένωσης Γκορμπατσόβ, που άνοιξε τα σύνορα της ανατολικής Γερμανίας και κατέρρευσε το ανατολικό μπλοκ, έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να διαφημίζει την Pizza Hut. Αυτό είναι αμάρτημα σοβαρής μορφής που κανείς προλετάριος δε μπορεί να του το συγχωρέσει. Με το που θα τον έβλεπε θα άρχιζε ο Δ.Χ. τα γαμοσταυρίδια και ο Πολυβίου θα του έδινε την παραδοχή του έτοιμη να την διπλουπογράψει.




Ο γιατρός Κυριάκος Τυρίμος πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ (1996-2006), που αρνήθηκε να καταβάλει το εφάπαξ του στο Κόμμα και ως εκ τούτου αποβλήθηκε και διαγράφηκε από τις τάξεις τους το 2009, θα ήταν το κατάλληλο άτομο να θυμίσει στον Π.τ.Δ. τις παλιές καλές μέρες των Γκουλάγκ στη Σιβηρία που φυλάκιζαν και βασάνιζαν τους αντικαθεστωτικούς οι σύντροφοι Σοβιετικοί και να εκτεθεί στα μάτια της επιτροπής.


Νίκος Αναστασιάδης. Ο καταστροφέας των κόσμων. Ο εξαποδώ, ο άρχοντας Shiva, ο άντρας που χρησιμοποιούν τη φωτογραφία του στις παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ για να φοβίζουν τα μικρά βλαστάρια, ο τασακιοβόλος, ο επόμενος υποψήφιος του ΔΗΣΥ για Π.τ.Δ. όπως υπαινίσεται ξεκάθαρα ο Αντρος Κυπριανού με κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται για να φοβίσει και τους υπόλοιπους ενήλικες ψηφοφόρους. Αυτή η φώτο εγγυημένα θα ανέβαζε τους σφυγμούς του Δ.Χ.  με αποτέλεσμα να γίνει απρόσεκτος και να παραδεχτεί ότι το 1961 προοριζόταν για κοσμοναύτης στο διαστημικό κέντρο Γιουρι Καγκάριν, αλλά στο τσακ προτίμησαν τη σκύλα Chernushka με το Σπουτνικ 9 γιατί γάβγιζε τη νύκτα και ενοχλούσε τον Μπρεζνιεβ.




Το θέαμα ενός μπεμπινίου να σκύβει προκλητικά για να ανασηκώσει τον πεσμένο καφέ του Λαικού Καφεκοπτείου θα ήταν πολύ για να το αντέξει η εύθραυστη καρδούλα του ευσυγκίνητου Προέδρου μας και σε χρόνο dt θα είχαμε εφιδρώσεις, απώλεια ισορροπίας και μείωση των λιποσωμάτων του με αποτέλεσμα να πει "ήμαρτον, άρατε την από μπροστά μου, το αίμα μας είναι ζεστό και κόκκινο, η καρδιά κτυπά αριστερά κλπ".


Αν υπάρξει δεύτερη ευκαιρία να έρθει ο Δ.Χ. ενώπιον της μονομελούς επιτροπής, πιστεύω θα είμαστε όλοι πιο προετοιμασμένοι και θα του τη φέρουμε μαεστρικά.

Share/Bookmark

5 σχόλια:

  1. χαχα ωραίο!! όμως νομίζω εν επαρετήθυκε ακόμα λόγο των διαπραγματεύσεων για τα πετρέλαια τζιε φυσικά την προεδρία στην ΕΕ...ποιος πελλός στην θέση του εννα υπέκυπτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ προτείνω ομαδική παραίτηση όλου του πολιτικού στερεώματος, κατάργηση κομμάτων κ λαϊκό δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στα λαικα δικαστηρια εχει τουφεκισμους και κρεμαλες ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________