Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο βουλευτής μου με προκαλεί να παρανομήσω


Για να εξηγούμαστε, δεν υποστηρίζω κανέναν βουλευτή να κάνει τον Vin Diesel στο "The Fast and the Furious". Αλλά το να βγαίνουν μερικοί παραπλήγες υπερευαίσθητοι στα ιντερνέτια και να κάνουν τους σοκαρισμένους πως οι βουλευτές κάνουν παραβάσεις και δεν πληρώνουν και δεν παραιτούνται, λες και εκείνοι έχουν τον Κ.Ο.Κ. ευαγγέλιο, πάει πολύ. 

Share/Bookmark

22 σχόλια:

  1. Καλα κάμνεις αλλα θυμιζεις μου τους ψευτοαγανακτισμενους που ταχατες εσιοκαριστηκαν που το γεγονος...
    Ε μετα εφανηκε ποσο ψευτικοι ήταν.

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an milas gia toys aganaktismenoys toy Mari, pes mou kai pos fanike oti itan pseftikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια διαφωνία. για να κάμεις τον Vin Diesel πρέπει να έσσεις δρόμους να βουράς, οι δικοί μας εν γεμάτοι παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ούτε 80 εν μπορείς να πιάσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚόντε ο άνθρωπος είχε δουλειές! Μα δηλαδή... ! (έφαα περίπου 3 λεπτά να αποκωδικοποιήσω το Κ.Ο.Κ.! Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας έννε;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προσωπικά ζητώ κάτι παραπάνω από τον βουλευτή που με αντιπροσωπεύει και ζητά κάθε 5 χρόνια τη ψήφο μου. αν μπω σε τούτο το κυνικό πλαίσιο σκέψης ότι και καλά όλοι το κάνουμε γιατί όχι και ο βουλευτής τότε απλώς αποδέχομαι παθητικά το σάπιο σύστημα στο οποίο ζω και δεν κάνω κάτι για να το αλλάξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. διαισθάνομαι μια δυσφορία στο καθημερινό σου παρκάρισμα μανα.

    ναι γεωργια. ειχε κατι δουλειες τα τελευταια 4-5 χρονια που δεν του επετρεπαν να κανει ακομα και τα βασικά δηλαδη να στείλεικαποιον να τα πληρώσει. ειναι νεος και παρασυρθηκε λιγο. τωρα θα νομίζει ότι τον έβαλε στο μάτι η αστυνομια, μετά και την άλλη πιο προσσφατη κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απλά να επιβεβαιώσω ότι εντοπίστηκε η ειρωνία στο προηγούμενο μου σχόλιο :P. ..ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμμμ
    Το πιο προφανες.
    Εφανηκαν ταχατες συγκλονισμενοι που το γεγονος (σαν να μεν ειχαμε πολλακις τεθκια επι αλλης κυβερνησης)

    και 2ο μολις ο προεδρος ειπε οτι δεν παραιτειται εδιαλυσαν σε μια νύχτα.
    ΑΥΤΟΜΑΤΑ.Σαν να ειχασιν κουμπουι.
    Ουτε νεκρους εσεβαστηκαν ουτε τπτ.
    Τοσο πολλα ετιμησαν τες μνημες τους!
    Αυτα και τοσον απλα
    Μπορω να πω και κατι αλλο αλλα και τουτα εν πολλα πειστικα


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. point taken georgia.

    Andrea, anoigeis megali sizitisi. kat' arxas deixneis oxi mono aristeros alla potountous maximous edon, thira9 klp, mia kai anafereis praxikopimata se ena post ligo asxeto me to mari.

    oi tipoi edialisan ama esfixan oi kriades kai oxi ama eipe o chris pos den paraititai. afou den tous ipostirizeis ara einai xairekaka pou to les oti den esevastikan tipote kai edialisan sosta?

    den milo gi autous alla exoun kalitera pramata na kamoun para na kathontai 2-3 ores kathe mera exo apo to proedriko gia kapoious xontropetsous. opos kai kapoioi alloi exoun kalitera pramata na kamoun para na kamnoun parelaseis me tampoulekia apo tin Peo kathe protomagia.

    genika apexthanomai tous fanatikous (me ta kommata kai tis omades)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δαφοφιλ νομιζω ειμαστε στην ιδια πλευρα. οι βουλευτες πρέπει να ειναι κύριοι καθωσπρέπει, εμείς να τους κρινουμε αυστηρά ναι, αλλά αν μπεις στο site του πολιτη που τον κατακρινουν ή και αλλού

    http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=218365&-V=articles

    θα φριξεις από τον αποτροπιασμό τους, σχίζουν τα ιμάτιά τους -πως να το πω- κατά της αρχουσας ταξης που παρανομεί χωρίς τιμωρία. λες και εκείνοι είναι τύπος και υπογραμμός. shame to you γραμματεις και φαρισσαίοι you are hypocrites που έλεγαν και οι OPA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σκοντε μου
    σε παρακαλω...
    Τουτο εν το λαλει ουτε μωρο 10 χρονων.
    "
    oi tipoi edialisan ama esfixan oi kriades kai oxi ama eipe o chris pos den paraititai. afou den tous ipostirizeis ara einai xairekaka pou to les oti den esevastikan tipote kai edialisan sosta?
    "

    Αμα πιστευκει φιλε μου σε κατι ,ετσι δυσκολιες φανταζουν αστειες για ν αποχωρησεις.
    Το θεμα δε επιστεψαν ποττε.Εθελαν απλα να φυει ο χριστοφκιας.

    Το αλλο που ειπες εν αληθκεια.
    Ειχαν πιο σημαντικα πραματα να καμουν.ΤΟΣΟ πολλα επιστεψαν στον θανατο 13 παιθκιων...
    Εν εχω να πω τπτ αλλο.

    Υ.Γ. Για τους χαρακτηρισμους επεσες εξω τέλια.Για εδον εν μπορω να σ αποδειξω αλλα καααααπου ανεφερα σε αλλα μπλοκς ηντα ομαδα ειμαι και δεν εσιει καμια σχεση μια αριστερα κτλ. που θεωρω ετσι ανθρωπους δίχως σκεψη

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε εχαρακτηρισα έτσι διότι ακριβώς αυτό το επιχείρημα το ακούω από άλλους τύπους εκείνης της συνομοταξίας. έχειεναν πελλό που πάει και στέκεται έξω από το προεδρικό επειδή λέει ότι τον κυνηγά το βατικανό και οι μασωνοι. ανθρώποι με δουλειές και οικογένειες δεν ειναι δυνατό να καθονται τόσο καιρό απ έξω από ένα κάγκελο. εκαμαν τις διαμαρτυριες τους, επιστεψαν ότι καποιος θα παραιτητο, σίγουρα αντιπαθούσαν τον χριστοφια από παλιά (αλλά βρεθήκαν και κάποιοι που παλιά τον συμπαθουσαν εκει μαζί τους). δεν έγινε τίποτε απ όσα ανεμεναν. εν φυσικό να φύγουν. έπρεπε να εκτραχύνουν την κατάσταση περισσότερο; σίγουρα όχι. όσα άλλα αισθήματα έχουν για το θέμα πιστεύω θα τα εκφράσουν σε ερχομενες εκλογές. νομίζω άλλα δεν έχω να γράψω για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΣΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΗΓΕΤΕΣ" ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ( ΧΗΡΕΣ, ΟΡΦΑΝΑ, ΚΤΛ) ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι μορμόνοι ΣΚόντε! Όχι οι μασώνοι!!

    Βασικά Andrea, τις απόψεις σου τις μάθαμε και είναι σεβαστές, όταν όμως γράφονται κάτω από σχετικές αναρτήσεις είναι καλύτερα.

    Ο κόσμος διέλυσε όταν βγήκε το πόρισμα - αν προσπαθήσεις να ακούσεις και καμιά άλλη άποψη και να την επεξεργαστείς θα καταλάβεις γιατί η έκδοση του πορίσματος σήμανε και το τέλος των συγκεντρώσεων έξω από το προεδρικό.

    Δεν θέλω να καταχραστώ άλλο τη φιλοξενία του ΣΚόντε, και πιστεύω είναι πολύ άστοχο, εκνευριστικό και αγενές να συζητούμε άσχετα πράγματα κάτω από κάποιες αναρτήσεις επειδή θέλουμε να τα πούμε. Κάμε δικό σου μπλογκ να γράφεις τις σκέψεις σου όπως γουστάρεις και κόψε το τρολάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βεβαιως φιλε μου τζιαι κάθουνται έξω.Παεις στη δουλεια σου και το βραδυ στο προεδρικο για καμια ωρα.Λλιο εγω λλιο ο αλλος εννα σιε κοσμο παντα.
    Απλα τουτοι εν επιστεψαν ποτε σε ιδεα.Το τραγικο εν οτι εισιε και συναγερμικους.Ποιοι?Τουτοι που εσκοτωσαν ΤΟΣΟΥΣ τον τζιαιρο τους.
    Και εδιαδηλωναν για αξιες ταχα εξω που το προεδρικο...
    Και ηρτε καπάκι η άρνηση τους για έκδοση πορίσματος για το 74.Εν ετσι που αντιλαμβανουνται την δημοκρατια τζι αρχες?Οτι μας βολεύκει?

    Δε και τους αμερικανους που εμεινισκαν για τζιαιρο και εδιαδηλωναν.Βεβαιως ενιξερω που βρισκεται το πραμα τωρα διοτι αναλαβε το πραμα η...δημοκρατια της δύσης!.
    Συμφωνω οτι εισιε τζιαι πλασματα που εψηφισαν Χριστοφκια και εθυμωσαν με την μη παραιτηση.Που τους 100 ομως ποσοι ναναι.πανω που 5?Μετα δυσκολιας.Οι παραπανω εν εθελαν να σκεφτουν.Ηταν μια χρυση ευκαιρια να πετυχουν το σκοπο τους.
    Τελος παντων.
    Ντροπη στα μουτρα τους και εχαθηκε μια χρυση ευκαιρια ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρεπιπτοντως τζεινο που φοαται οτι εννα τον σκοτωσουν οι μορμωνοι κτλ ξερεις κατι παραπανω?
    Εν κυπραιος?
    Εμιλησες τπτ μαζι του?


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ειναι κυπριος. Γεωργία πάνω που πήγα να απολογηθώ για το λάθος μου με τους μασωνους (αν ειναι δυνατόν κανω εγώ λάθος;) είδα ότι είχα δίκιο τελικά. αν θες δες εδώ.

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=230240647077236&set=a.230240643743903.37686.131734553594513&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απολογίες αγαπητέ ΣΚόντε!! Τον καιρό που ερχόμουν Λευκωσία ήταν μόνο οι Μορμόνοι και το Βατικανό οι εχθροί! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εεε...εν θα κάτσω να του φιλήσω και τα γένια ούτε και θα μιλήσω για παραίτηση και τέτοιες βλακείες αλλά θέλω τζίνοι που κάμουν τους νόμους για μένα τζε με αντιπροσωπεύουν τζε που θέλουν εγώ να υπηρετώ να κάμουν τζε τζίνοι το ίδιο...μην υποστήριζουμε τζε με κλείουμε τα μαθκια μας στο σάπιο μας το σύστημα!nekat0meni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. " παραπλήγες υπερευαίσθητοι" ...ενώ εσύ είναι αρτιμελής νορμάλ, σωστά;;;;

    ( ΥΓ: ο χαρακτηρισμός "παραπλήγες" που έδωσες είναι από τις πλέον κακιασμένες χωρκατοσύνες που άκουσα...ελπίζω να το είπες έτσι για χαριτωμενιά και να μην είσαι τόσο κακός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________