Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ορισμός της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στην Κύπρο

Χαρίλαος Σταυράκης 23/07/2010
''Ως Υπουργός Οικονομικών παραμένω αισιόδοξος ότι, λόγω και της καλής εποπτείας που γίνεται από την Κεντρική Τράπεζα και της συνετής διοίκησης των κυπριακών τραπεζών, οι κυπριακές τράπεζες δεν θα αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα''



Share/Bookmark

10 σχόλια:

  1. Τώρα είναι η ευκαιρία να φτιάξουν τα πράγματα και να αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία.
    Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά που μπορούμε απλά να υποδείξουμε τους φταίχτες με μια κίνηση.
    Ακολουθεί προσωπική εκτίμηση:
    Όλοι φταίμε κατά κάποιο τρόπο.
    Σε αυτή τη φάση πιστεύω η κυβέρνηση δεν είχε άλλη επιλογή. Αν άφηνε τη Λαϊκή εκτεθημένη θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα χωρίς ιδιαίτερες επιλογές σωτηρίας. Το κράτος όμως μπορεί να σωθεί (μηχανισμός στήριξης). Στο άμεσο μέλλον θα πονέσουμε :P, αλλά σε 2-3 χρόνια θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση - με λιγότερη διαφθορά. Δυστυχώς τα λάθη αλλά και η αδιαφορία(σιωπηλή συναίνεση / συνενοχή ) πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι δυστυχως οι επιπτωσεις να χρεωκοπησει μια τράπεζα είναι χειρότερες από το να τη στηριξουμε. εμεις τι φταιμε καλη μου; δε ξερω παραιτήθηκε κανενας μεγαλοπαράγοντας; για φυλακή ούτε λογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νοοτροπία του δανείζομαι για να πάω ταξίδι, ή να αγοράσω ρούχα, ή για να κτίσω ένα τεράστιο σπίτι υπήρξε καταστροφική. Όπως και η νοοτροπία του θέλω να γίνω δημόσιος υπάλληλος ή το θέλω κάποιο να με βοηθήσει επειδή χωρίς μέσο δεν γίνεται τίποτε. Εμείς ταΐσαμε αυτά τα τέρατα. Εμείς τους επιτρέψαμε να γίνουν έτσι. Αν τους φτύναμε από καιρό, εάν κρατούσαμε χαρακτήρα, δεν θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα.
    Δεν λέω ότι είμαστε οι άμεσοι φταίκτες, αλλά έχουμε κι εμείς μερίδιο ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτη η κριση ανοιγει τα ματια του κοσμου με πολλους τροπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εφτασαμε στο σημειο τζεινος που εν θελει να γινει δημοσιος, να καμει κομπινα η να φιλησει κωλους, να θεωρειται ανευθυνος τζιαι αππωμενος που φιλους τζιαι οικογενεια. Δυστυχως με την κριση ελαχιστες νεες δουλειες αννοιουν πλεον στον ιδιωτικο τομεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε, ναι στις τράπεζες διούν..Τζείντα εκατομμύρια ζημιά που το Μαρίν όμως, φκάλλουν τα που τη μούττη μας με φουσκωμένους λογαριασμούς γιατί δεν μπορούν να τα καλύψουν...Οι "σεβαστοί" κύριοι με τις "επιτυχεμένες καριέρες" και τις "ήσυχες συνειδήσεις"..Και τις 13 σκιές στο κατόπι, λες και δεν υπήρξαν, δεν έζησαν ποτέ, δεν ήταν άνθρωποι κι αυτοί..Κι όμως ήταν αυτοί που ΠΕΤΥΧΑΝ να κάνουν το ΚΑΘΗΚΟΝ τους με ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ. Γι'αυτό και όλοι βιάστηκαν να τους ξεχάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε πουπάνω η χρυσή αυγή να σσιωπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να στέκουμαι επιτρέπεις μου, ή θέλεις μόνο να σιωπήσω ;

    "Χρυσή αυγή" μίσιημου...τζιαι γιατί παρακαλώ, χρυσή αυγή;( αφού είσαι τόσο σίουρος ότι είμαι εξ Ελλάδος);


    Σκόντε,σε κάποια φάση να γράψεις τζιαι για " τον ορισμό της μαλακίας στην Κύπρο" για να εν τζιαι ο σχολιαστής ο "πουπάνω" εντός θέματος με τέτοιο είδους συμπεράσματα :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε ελαμιτη φασιστα εθνικιστη πως τολμας να κατηγορεις τον μεγαλομεγιστανα της οεβ και ακελικο χαριλαο σταυρακη?εν σου αρεσαν οι γυψοσανιδες του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________