Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πέθανε ο Μητροπάνος. Το καλό είναι πως κοντεύει η Eurovision

Το GOOGLE TRENDS είναι μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία που συχνά μπορεί να σου βγάλει ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Είχα δεί όλο εκείνο το τσουνάμι στα ιντερνέτια (facebook και youtube) μετά το θάνατο του Μητροπάνου και διερωτόμουν πότε τον θυμήθηκαν τον άνθρωπο και πότε σκοπεύουν να τον ξεχάσουν ξανά.

εψαξα ελλαδα, για το 2009 με mitropanos, rouvas, eurovision


Όπως τα βλέπω τα πράγματα, καθε χρόνο eurovision και rouvas συγκεντρώναν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις αναζητήσεις στην Ελλάδα παρά ο mitropanos. Κύπρο δεν έβαλα διότι δεν υπάρχει στις επιλογές των χωρών αλλά πιστεύω θα ήταν τα ίδια περίπου αποτελέσματα. Στις 17 Απρίλη φέτος κορυφώθηκε το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Μητροπάνο (γιατί άραγε) αλλά ξανά μετά πάει να πέσει πιο κάτω και από τον Σάκη Ρουβά.


Βρε διάολε ακόμα και οι Stavento και ειδικά εκείνο το μυγόσκατο ο TUS ξεπερνούσαν τον Μητροπάνο, σε αναζητήσεις πέρσι. Αυτή τη στιγμή αρχές Μαϊου ο TUS πάει να ξαναπάρει κεφάλι. 
Ελπίζω να μην το πάρει κανείς ότι ειναι ποστ κατά του μητροπάνου και αρχίσει τις φανφάρες ότι ήταν ο σπουδαιότερος τραγουδιστής στην Ελλάδα και αυτός ο μεγαλύτερος θαυμαστής του γιατί θα τον κτυπήσω με το σουηδικό και θα στείλω το κεφάλι του σε κουτί στη μάνα του.


Θέλω μόνο να θίξω το αμόκ που πιάνει τον μέσο χρήστη του διαδικτύου με κάθε θάνατο διάσημου τραγουδιστή/ηθοποιού και που κάνει λες και έχασε τον αδελφό του, μόνο και μόνο επειδή τον επηρέασε το γενικό κλίμα των μοιρολογίστρων. 


Μετά από λίγες μέρες οι μοιρολογίστρες βαριούνται και ξανα κάνουν login στα πορνοsite και ησυχάζει και ο νεκρός.

Share/Bookmark

4 σχόλια:

  1. τι γράφεις ρε ιερόσυλε! ορφάνεψε η ελλάδα που πέθανε ο μητροπάνος! χα!

    btw ποια η διαφορά; και πριν από cd ή youtube το άκουγαν και τώρα που πέθανε το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚόντε το πήρες αλλιώς! Τον Μητροπάνο όλοι τον ξέρουν, δεν χρειάζεται να τον αναζητούν κάθε λίγο και λιγάκι στο google! Ενώ για τη γιουροβίζιον και τον Ρουβά , γίνεται αναζήτηση για πληροφορίες και φωτογραφίες (αντίστοιχα). :P.

    Από κει και πέρα δεν έχω σχόλιο για τα μορολόγια. Ο καθένας όπως τα βλέπει τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικο θα έλεγα ότι πριν οι περισσοτεροι δεν ειχαν αγορασει ποτέ τους ένα αυθεντικό σιντι του. αλλά τον λατρευουν.

    Γεωργια εμμμμμμ κατ' εμενα αμα αναζητεις καποιον σημαινει ενδιαφερεσαι γι αυτον . και -

    οπότε άμα οσοι ανεφερα τραβουσαν περισσοτερο ενδιαφερον από τον μητροπ, μου βγαζει το συμπερασμα ο νους μου οτι ξεχασμενο τον ειχαν, λιγο αναπτερώθηκε η κινηση με το θανατό του, βγαζουν οι εφημεριδες τα σιντι με τις συλλογες του μετά θάνατον για να πουλησουν και η ζωή συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπημένε μου Σκόντε
    Είναι φυσιολογικά αυτά που γράφεις διότι ένας θάνατος κάποιου διάσημου πάντα προκαλεί ενδιαφέρον. Και εκεί που ίσως τον είχαμε ξεχάσει κ αδιαφορούσαμε, ο θάνατος του μας έκανε να ενδιαφερθούμε και να θυμηθούμε πόσο καλός ήταν.
    Εμένα μου έκανε καλή εντύπωση όταν είδα στο ΦΒ έφηβους και παιδιά να εκφράζουν την λύπη τους για το θάνατο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________