Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Η κλοπή από blogger έχει τελειώσει

Αυτές τις μέρες νιώθω ότι ήμουν έξω από τα νερά μου, να κάνω παράπονα σε όλους ότι με κλέψαν και με αδικήσαν, διότι δεν το συνηθίζω στην μπλογκερική περσόνα μου. Το θέμα το θεώρησα λήξαν από εχτές και συντομα το μπλογκ θα επιστρέψει στη συνηθισμένη του δραστηριότητα. Οι της Αλήθειας δε μου άφησαν καλή εντύπωση, προς το κάτω του μετρίου την κόβω. Μισοδότζιη αντιδράσεις από μέρους τους που με κούρασαν και με έκαναν να θέλω να τελειώνουμε μια ώρα γρηγορότερα. Ίσως και να είναι μια τακτική τους. 


Δυόμιση ώρες μετά το ποστ μου παίρνω αυτή την απάντηση που δεν το περίμενα ναν τόσο γρήγορα. Πιθανό να βοήθησε το Twitter σ΄αυτό. Απολογηθήκαν εαν είναι έτσι όπως τα περιγράφω - λες και είχε περίπτωση να είχα λάθος και να κάνω τόσο σούσουρο άδικα - και τους έγιναν παρατηρήσεις. Ντααάξι. 
Την επόμενη μέρα λέω, κάτι λείπει έτσι θα μείνουμε; Και τους γράφω το πιο πάνω. Με λίγα λόγια, τι θα γινει ρε τσακάλια, θα βγάλετε τη φώτο ή με ενα απολογουμαι εκαθαρίσετε; Και μου στέλνουν αυτό το ανεπαναληπτο email, να τους υποδείξω για ιντα πράμα μιλώ. Λες και επροσλάβαν εναν που ξυπνησε από τριετές κώμα και με τες πυτζάμες ακόμα, του είπαν "απάντα του Skonte". Ρε σαϊνια σας το περίγραψα ήδη, εβαλα και φωτογραφίες, έβαλα και λινκς τι άλλο θέλετε να κάνω και κακά; Απέφυγα το χέσιμο που ηθελα να τους κάνω και τους απάντησα ευγενικά.
Πιστεύω οι μισοί εκεί μεσα δεν ακούσαν καν για το περιστατικό. Αν προσεξατε οι απαντήσεις τους γίνονται όλο και μικρότερες, διότι βαρέθηκαν και αυτοί και πέφτουν από το εγώ τους να πρέπει να μου γράφουν απολογίες και να συμπεριφέρονται ευγενικά. Τελικά πήγαν στο συγκεκριμένο σημείο και εβάλαν από κάτω την πρόταση
Φωτογραφία από Cyprus Car Crashes
που είναι δώρον άδωρον διότι λίγοι θα δούν πλέον ξανά την είδηση αφού περάσαν και οι μέρες. Και λέω "δεν ολοκληρώνω τη σύγχιση με το να απολογηθώ και εγώ;" Τους το έγραψα αλλά εκείνοι ήταν πολύ απασχολημένοι να απαντήσουν, ίσως είχαν να σερφάρουν σε άλλα μπλογκ. Τους φαντάζομαι πάντως σαν τους σπασικλες του "The I.T. crowd". Ελπίζω ότι δε θα επαναληφθεί.
  

Σας ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν έστω και λίγο, να αφήσουν σχόλιο εδώ, να κοινοποιήσουν το θέμα ή να κανουν RT. Ειδικά το να κάνεις δική σου αναρτηση για το θέμα καποιου άλλου, είναι αξιοπρόσεκτο.  

Share/Bookmark

10 σχόλια:

  1. Ά ρε φίλε!Χαρά στην υπομονή σου να ασχολείσαι και να αναζητάς δεοντολογίες στον κώλον της μυλωνούς...Καλά που δεν έφαες τζιαι ξύλον στο τέλος, για να μάθεις...να μεν ενοχλείς!

    Δημήτρης Μάμας
    δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε Μάμα φαινεται κατι ξερεις από τετοιους τυπους. χαιρομαι που περνας απ εδω

      Διαγραφή
  2. Ε όι και σπασίκλες [με κακό νόημα] τα παιδιά του IT crowd! Της καλύτερης κωμικής σειράς έβερ!!!! Τζαι γιατί την εφάαν οι ΙΤ; ..εν εκατάλαβα! :P :P

    Στις επόμενες φωτογραφίες που θα δημοσιεύεις να βάλεις την υπογραφή του μπλοκ μες τη μέση, να μεν μπορούν να την αφαιρέσουν χωρίς να αλλοιώσουν την φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα καμω υδατογραφημα και μετά όστις θέλει οπίσω μου ελθείν.

      Διαγραφή
  3. Υδατογραφημα μεγαλο στο κεντρο της φωτογραφιας! Πρεπει να' σαι πολλα "μαγκας" για να το αφαιρεσεις τζεινο νομιζω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ε, ενναν ακόμα ένας άζωος που ούλλη μέρα περνά την στο ίττερνε τζιαι είδεν ότι επιάμεν τη φωτογραφία του. Σιγά ρε κύριε μεν είχαμεν έννοιαν της φωτογραφίας σου ασπούμεντε. Ποιός εννα ασχοληθεί νομίζεις; Πέψε του ένα σόρι να φκάλει σπάσμαν τζιαι γράψε τον στ' αρχίδια σου. Άτε, γλήορα τζιαι έλα να δεις πόσες όρνιθες εγεννήσαν στη φάρμα μου στο φέισπου!"

    Θεωρώ λάθος το ότι άφησες έτσι το πράμα, αλλά μπράβο σου που είσαι έτσι καλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουιστεντ αρχισα να χαλω φαινεται με τις καλωσυνες μου. τους βαρεθηκε η ψυχη μου ομως

      Διαγραφή
  5. Όντως μπράβο σου που είσαι έτσι καλός. Εγώ ήταν να τους ξυτιμάσω και να τους απειλήσω κιόλας. Αμπάλατοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταλω, ειπα δεν ειναι αρκετο αυτό για να ξεθαψω το τσεκουρι του πολεμου

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________