Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Είμαστε υλικό για Γκίνες

Για κάθε ηλίθια πράξη χρειαζεται ακόμα ένας ηλίθιος να την επικυρώσει. Ή και περισσότεροι. Καλή ώρα ο Αντρέας Ευστρατίου. 


Παρόλο που λέει ότι δεν είναι πλούσιος, εντούτοις έφτιαξε το νυφικό με τη μακρύτερη ουρά στον κόσμο το 2006 και του κόστισε 20000 ευρώ. Αυτό τον έβαλε στο βιβλίο των ρεκόρ. Ως εδώ ωραία και μπράβο του. 

Το να βάζεις υποψήφιος για πρόεδρος ενώ ο αδερφός σου μπορεί και να μη σε ψηφίσει λέει κάτι για σένα. Ίσως ότι είσαι γραφικός και φαντασιόπληκτος. Το να επιλέγεις το σήμα μιας διεθνούς εταιρείας για σήμα σου, το λιγότερο σε κάνει παναϊρκώτη ερασιτέχνη. Κοτζαμ Μαλάς και έφτιαξε πρωτότυπο σήμα. 
Τα θλιβερά αρχίζουν από τη στιγμή που έδωσε το λογότυπο ο Ευστρατίου στον Έφορο Εκλογών. Πρέπει η εικόνα του Guinness να πέρασε από 6 χέρια μέχρι να μπει στο τυπογραφείο για τύπωμα το ψηφοδέλτιο. Και κανείς δεν κατάλαβε, κανενός δεν του θύμισε τίποτε αυτό το σχέδιο να ανοίξει το στόμα του να πει κάτι. Τόσο στόκοι είναι κάποιοι. Δε ξέρω πως το πληροφορήθηκαν τόσο γρήγορα στην εταιρεία για τη χρήση του σήματός της, ακόμα προχτές αποφάσισαν πως θα είναι και εμείς καλά καλά δεν το είδαμε ακόμα. 

Τώρα θα μας μείνουν τα έξοδα να τυπωθουν 575.000 ψηφοδέλτια, εκτός αν τα δώσουν σε σουβλιτζίδικα να τυλίγουν τις πίτες σουβλάκια. Θα μας μείνει και η ρετσινιά ότι προφανώς πρέπει να είμαστε τίποτα υποανάπτυκτοι τύποι εδώ στην Κύπρο να κάνουμε τέτοιες γκάφες.

Έχω να εισηγηθώ κάτι σε περίπτωση που δεν επιτρέψουν στον Ευστρατίου να χρησιμοποιήσει το σήμα των Guinness. Αν πίνει απ' αυτό το αναψυκτικό, τότε αυτόματα του δίδεται το δικαίωμα να το βάλει σαν έμβλημά του. 




Share/Bookmark

9 σχόλια:

  1. Χαχαχα - είδα την είδηση πριν λίγο, μπορώ να πω ότι το βρήκα πολύ αστείο! [είμαι λίο αναίσθητη].

    575000 ψηφοδέλτια πρέπει να επανατυπωθούν ή να τροποποιηθούν! χαχαχα

    Εν τω μεταξύ εύλογη η απορία σου. Πώς το ανακάλυψαν στα βραβεία Guinness; Τον Μαλά άραγε θα τον ανακαλύψουν ή όταν το αντιστρέψεις το λογότυπο δεν πιάνεται σαν αντιγραφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω το wallet δεν υπάρχει πλέον, δε ξέρω αν παίζει ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *slapping my face on the desk till my eyes bleed so i wont see anymore of this crap*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχαχαχαχα μακάρι να σαι καλά, δεν είδα ειδήσεις ποψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εκλογές Cypriot style..το πιο πετυχημένο hashtag που είδα στο twitter ήταν το #psevdoekloges13..αν δεν παρέπεμπε στο ψευδοκράτος θα ήταν το slogan των φετινών εκλογών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ηλίθιο αγρινό εννοεί πηγαίνετε και στο μπλογκ του να διάβασετε κάτι σχετικό. Εκτός αν παθαίνετε επιληψία από τις εναλλαγες χρωμάτων οπότε σας προειδοποιώ. Έχει ωραίο τραγουδάκι όμως, το DA DA DA των Trio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω γιατί αλλά όποτε βλέπω/ακούω για τέτοιυ μεγέθους βλακεία σκέφτομαι το συγκεκριμένο τραγούδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________