Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ήγγικεν η ώρα, σατανικοί άπιστοι Τροϊκανοί.

Είναι πραγματι ένα θαύμα. Τα σημάδια που εμφανίστηκαν στον τοίχο της εκκλησίας της Ξυλοφάγου δεν αφήνουν καμμία αμφιβολία παρά μόνο στους άπιστους παραπλανημένους κοσμικούς. Η Παναγία στάληκε στη Γη για να μας σώσει. Να μας δείξει τα λάθη μας και να μας πει να είμαστε αυστηροί με τους Τροικανούς. 


Πραγματι λέει μαλακίες που δεν τολμούν να πουν άλλοι
Χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας τεχνικές, εγκεκριμένες από το Τριώδιο, μπορούμε να συμπεράνουμε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η εικόνα που εμφανίστηκε μυστηριωδώς είναι πραγματι η Παναγία που σκύβει πάνω από το βρέφος της, δηλαδή τον Χριστό.


Τα αρχικά ομοιάζουν να είναι κάτι σαν Σ, Τ, Π. Ειδικοί τοιχολόγοι και σημαδολόγοι του showbiz.com.cy έχουν ακόμα αμφιβολίες αν σημαίνει ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ή αν πρόκειται για την μάρκα της αμαξουδας που αναπαύεται το θείο βρέφος επάνω.
Άπιστοι Θωμάδες, θα σας κάψει ο Θεός
Μπορούμε να διακρίνουμε καθαρά με την τεχνολογία που χρησιμοποιήσαμε και που κυριολεκτικά κόστισε εκατομμύρια δολλάρια να τελειοποιηθεί, την πεντακάθαρη εικόνα της Παναγίας, να σκύβει πάνω από το θείο βρέφος. Πίσω της έχει φοινικόδεντρα, ένδειξη ότι βρίσκεται στη Βηθλεέμ και τα δύο πουλιά της δύναμης και της σοφίας, τον αετό και την κουκουβάγια να υπερίπτανται από πάνω τους και να εκφράζουν την αποδοκιμασία τους για τα δεινά που έχει επισωρεύσει η Τρόϊκα στο πολύπαθο νησί μας.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο ο καλός Θεούλης και η Παναγία που θέλουν να μας φανερωθούν πεντακάθαρα μπροστά στα μάτια μας, αλλά και διάφορες άλλες σκοτεινές δυνάμεις.


Δείγμα Πρώτο! Σε ένα ανυποψίαστο τυρί ένας μοτορτζής και ενας ουρακοτάγκος μάχονται για την τελική επικράτηση. Είναι φανερό ότι πρέπει να ταχθούμε με τον ευγενή μοτορτζή εκτός αν θέλουμε να επικρατήσουν οι πίθηκοι και να εξαλείψουν το γένος μας. Planet of the Apes, σας θυμίζει τίποτα;


Δείγμα δεύτερο και ανατριχιαστικό! Οι σκοτεινές δυνάμεις του πλανήτη Gootan μας στέλνουν τελεσίγραφο στους τοίχους μας, ότι θα μας επιτεθούν τον Μάρτιο του 2013. Ψάξτε το! Διακρίνεται ο αρχηγός τους μέσα στη διαστημική του στολή, να κάνει ότι δήθεν μας χαιρετά για να ρίξουμε τις αντιστάσεις μας.

Αλλά δεν είναι όλα χαμένα και μάταια.

Μια καλή Χριστιανή στη Νότια Καρολίνα, κάνοντας ένα τοστ για να φάει και να ευφρανθεί είδε να εμφανίζεται η αδιαψευστη μορφή του Ιησού Χριστού επάνω της. Δηλαδή τί άλλο έμεινε να πούμε αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί για να καταλάβετε πως ήγγικεν η δευτέρα παρουσία που θα ρίξει τους αμαρτωλούς τροϊκανούς στα τάρταρα; Και τους Τούρκους στη θάλασσα; 

Share/Bookmark

13 σχόλια:

  1. I'm laughing harder than I should! Είσαι τέλεια άρρωστος, I like it! m0ar!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. as poumen en nakkon ierosilia to post sou alla en kalo esoses to lio me tous pithikous llio me tous kalikantziarous .

    ego pistefko sto thavma giati damesa da eparastratisamen polla, kapote i klepsia itan amartima tora legetai mnimonio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θέλω πολλά να πιστεψω σε κάποιο θαυμα. όσο κι αν παραστρατίσαμε το να πιστευουμε ότι μια μουχλα στον τοιχο εν σημαδι του Θεού δείχνει πόσο απελπισμένοι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thkiavaste tin anartisi me to theme ton X-Files. I tou Eksorkisti an eisaste pio peripeteiodis.

    I eikona tis Ksilofagou, me ton Xristo amoivada, tin Panagia thou Kirie to pliktrologio mou, ALLA EIDIKA ta poupano ta sxediakia (astro foteino,minima lampro?), en oulla ta lefta. Well done, sir, well done!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το τελευταίο με το τοστ, παραπάνω μοιάζει με το scream.

    Επισης, διάβασα κάπου αυτο και γέλασα πολυ: adults with imaginary friends are idiots.

    Καλή σου νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δυστυχως ναι ειμαστε τοσο τραγικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλήνυχτα κολόνα. αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μοτορτζής φαίνεται πεντακάθαρα παντως!

    Πολλά ωραίος ο Σκόντε:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλά η λαντούα του χριστού εν θεική. (get it? θεική! :P)
    χριστός ανέστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τωρά ε για καλό οξά ε για κακό που ήρτε τούτος;

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=243480555798873&set=a.119911774822419.35112.119894508157479&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι προφητείες επαληθευονται μια προς μια. μετανοηστε

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________