Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Δε βαριέσαι αδελφέ.

Σκεφτόμουν εδώ και λίγες μέρες να γράψω και εγώ την βαρύνουσα μπλογκερική άποψή μου για το τι συμβαινει στον τόπο μας. Θα έβαζα όλο μου το συναισθημα, πως νιώθω, όλο το θυμό που έχω για διάφορους, θα έβαζα και εικόνες και ηχητικά και ξερω γω. Θα έτρωγα μια μερα να το συναπαρτζιάσω. Ήδη έφαγα μιση να γράψω 3 σελιδες.

Και μετά είπα δε βαριέσαι. Τι άλλο καινουργιο θα πεις και σε ποιον; Όλα ειναι γνωστα και μέσα στα ματια μας. Δε θα πεισεις κανεναν να αλλάξει την άποψή του. Ο καθένας θα πιστευει ότι θέλει ακόμα και αν όλη η λογική δείχνει το αντιθετο.  

Και όπως έγραψα στο κείμενό μου - που προφανως δε θα διαβάσετε ποτέ - ότι πάθουμε είναι από τη κκελλέ μας. Είμαστε παλιόρατσα και για τα πανηγυρια. Εεεμ τι άλλο; Καληνυχτα και καλή τύχη. 

Share/Bookmark

7 σχόλια:

  1. Ξέρεις ρε φίλε μου, εν τούτη η τύχη που μας εκατακομάθκιασε. Διότι ακριβώς τα πάντα σε τούντο τόπο δούλευαν στην τύχη και όχι βάση ενός μελετημένου σχεδίου. Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, προβλέπω να συμβούν χειρότερα, διότι στα κέντρα αποφάσεων συνεχίζουν το ίδιο βιολί. Έγραψα και έσβησα και γω πολλά. No point.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνω και αντιλαμβάνομαι ότι είναι πάρα πολύ άσχημα τα πράγματα. Αλλά πολλά ντάουν είσαστε τζαι οι θκυο. Γιατί ρε γαμώτο;

      Διαγραφή
  2. Γράψε να πάει πάσα κακο. Αν μη τι άλλο φκάλλεις τα που μέσα σου. Αλλά ως γεγονός, η κκελέ μας εν μες τη βούρκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oti eipe i kopellia pou pano. Let the wrath flow. To blog en gia sena pou to grafeis, oi gia mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι δεν ειπα θα το παραιτησω. απλά θα ασχοληθώ με ελαφρυτερα θεματα. δεν ειναι καιρος για σκορσα και αμφιλεγομενες θεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. afu thelume na elafrinoume ti diathesi:
    http://youtu.be/RQMVy3ALaZo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________