Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ενας douche-bag στο Jumbo

Δε ξέρω το douche-bag πως να το μεταφράσω στα ελληνικά ή έστω κυπριακά. Σάββατο στο Jumbo Λευκωσία και η κίνηση ήταν ΕΤΣΙ. (η γνωστή κίνηση των χεριώνε)Τον λες και παλιομαλάκα. Έπρεπε να φωτογραφίσω πίσω του πόσο γεμάτος ήταν ο χώρος στάθμευσης.

Share/Bookmark

13 σχόλια:

 1. Αγαπώ σε!
  Έπρεπε να μας πεις τζιαι τα νούμερα του!
  Να βρεθεί έναν πλάσμα να του το καταχτάρει του γάρου..

  Το 'παλιομαλάκας' που έβαλες, ταιρκάζει για το douchebag νομίζω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. νασαι καλα, αμα το ειδα εκει επεράσαν διάφορες φαντασιώσεις απο το μυαλό μου, όπως τον να παρκαρουν δυο σμαρτ να τον κλεισουν μεσα, να παιξω συγκρουόμενα με καροτσακι τζαμπο κατά φερραρι, ή να κατσω πανω του 20 καροτσακια να την καλυψουν να μεν φαινεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να πιάσεις το σιήρο τζιαι να του το πάρεις βόλτα, να με τρώει ούτε πεζίνα ο ηλίθιος-α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. lol gia ta smart! etsi eprepe!

  pilemou tous katharistires en tous ekames panw?
  ypothetw eparkaren etsi apo fovo min tou to xtaroun oi potential diplanoi, alla an evriske estw tous katharistires panw pale itan na shesei panw tou pou kapoios etolmisen na vrethei toso konta sto autokinito...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εν είχε και μπράβο να στέκεται τζειαμέ να το προσέχει; Εν ξέρω τι ήταν να κάμω, ήταν να κάμω ανακοίνωση στο μαγαζί ή να κάτσω να τον καρτερώ. ΈΛΕΟΣ...... χωρκαθκιόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Που λετε, αν εβαζα νουμερα θα ρεζιλευα εκεινον τον ένα, τώρα χωρίς νουμερα ίσως ρεζιλευτούν δύο. Άλλωστε δεν έχει πολλά από αυτά τα αυτοκίνητα, δεν επιαστήκαν στην Κύπρο; δε ξέρω

  Beatrix θα ήθελα να είχα διαφημίσεις για συμμετοχές σε διαστημικές αποστολές αλλά δεν είχε. προτίμησα να έχει παπούτσια λόγω το ότι οι επισκέπτες εδώ είναι περισσότερες γυναίκες απ ότι άντρες.

  Τωρά αν μου πεις να μην βαζω καθόλου διαφημίσεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το χειρότερο εν ότι εν στο Jumbo έχει τζε χωράφαν δίπλα για τέτοιου ίδους "έξυπνους" να παρκάρουν όπως θέλουν...αλλά όοοοοιιιι, περπατήσει παραπάνω από οτι πρέπει; Αποκλείετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. στην πυρα! δημοσιευση πινακιδων ειπαμε για ετσι περιπτωσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αίσχος!!!! πόση αναισθησία; Είδαμεν το ρε κουμπάρε, να το σιέρεσαι, αλλά εν ανάγκη να κάμνεις διαφήμηση τζαι τη βλακεία σου μαζί; Γάαααααρεε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αίσχος!!! Είδαμεν τη ρε κουμπάρε τη κουρσάρα σου, να την σιέρεσαι, αλλά εν ανάγκη να κάμνεις διαφήμηση τζαι την βλακεία σου; Γάααααρε!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________