Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Ένας ήρωας με πορτοκαλί πυτζάμες


«Ουδέν μεμπτό ή παράνομο υφίσταται», είναι η απάντηση που δίνει ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλος Χριστοδούλου στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» σχετικά με ύποπτη συναλλαγή στην οποία εμπλέκεται το όνομά του.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Χριστοδούλου καλωσορίζει αρχικώς την διεξαγωγή έρευνας για το θέμα. 

«Δηλώνω ότι ουδέν μεμπτό ή παράνομο υφίσταται. Τίποτε δεν έχω να κρύψω και οτιδήποτε σχετικό θα το θέσω υπόψη των αρμοδίων αρχών. Θεωρώ, όμως, ότι ο υπαινιγμός ή η προσπάθεια συσχετισμού με την ιδιότητά μου ως πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας είναι ανυπόστατος», αναφέρει.

Επίσης, ο κ. Χριστοδούλου εκφράζει την απαρέσκειά του «για τον αντιδεοντολογικό τρόπο που, για μια ακόμη φορά, η εφημερίδα Πολίτης χειρίζεται θέματα τα οποία ανάγει» στο άτομό του.
«Καθόσον αφορά το πλήγμα που επιφέρεται εναντίον του κύρους και του καλού ονόματός μου, επιφυλάσσω τα νόμιμα δικαιώματά μου, τα οποία θα υπερασπιστώ ενώπιον της δικαιοσύνης», καταλήγει ο κ. Χριστοδούλου.

21/06/2013
Share/Bookmark

3 σχόλια:

  1. Kαι αφού καταδικάστηκε το πρωί σε πέντε μήνες φυλάκισης εντελώς τυχαία ο Άγιος τούτος 'ανθρωπος μετά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με πόνους στο στήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν που επέρασε μπροστά από τα φυλακισμένα μνήματα και συγκινήθηκε ο ήρωας που πρόσφερε παραπάνω από ό,τι πήρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχουν τσίπα πάνω τους να παν ολόισια στο κελλι τους. Λες και θα πέσουν σπο το εγώ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________