Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007

Μια κακοφουρνισμένη διαφήμιση

Έχει από τότε που είδα τη διαφήμιση του Ζορπά πέρσι, που σαν γνήσιος είρωνας όποτε την βλέπω θέλω να προσθέτω κάτι πινελιές δικές μου που να την κάνουν πιο "ενδιαφέρουσα" διότι για να είμαι ειλικρινής μου φάνηκε κάπως βαρετή. Τελικά είπα τις πινελιές να τις κάνω πιο υπαρκτές. Παρουσιάζω πιο κάτω τη δική μου εκδοχή της διαφήμισης, με την ελπίδα να μη θυμώσουν οι Ζορμπαδες και να με κάνουν ban που τους φούρνους τους που να σημειωθεί είμαι καθημερινός πελάτης. (γλείψιμο)Εδώ είναι το βίντεο της διαφήμισης.
http://www.zorbas.com.cy/media/video.swf?URL=../media/ImageA.flv

Καταλήγω με το ότι η εταιρεία Ζορμπας δεν έχει καμμία σχέση με τον τρόπο που παρουσίασα την εν λόγω διαφήμιση που είναι μόνο για χιουμοριστικους σκοπους και κατ΄ουδένα τρόπο δεν αποσκοπεί στην προσβολή της εν λόγω εταιρείας.
Share/Bookmark

5 σχόλια:

 1. skonte έχεις πολύ χιούμορ και αυτό φαίνεται σε όλες τις αναρτήσεις.Εύχομαι το μπλογκ σου να γίνει πιο γνωστό και στην Ελλάδα αν και απευθύνεται κυρίως σε Κυπριους.Μια ιδέα είναι να το γνωστοποιήσεις και στο Press-gr.που έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.Τι λες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σ ευχαριστώ δε ξέρω και πολλά απο blogs, κάτι ξεκίνησα στο sync blogs, ίσως κοιτάξω και το press

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πολύ καλό!! ο εργάτης όμως στο τέλος γιατί δε λέει κάτι;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ηθελα να τον εβαζα να λέει "somebody shoot me now" αλλα το μετάνοιωσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. όχι, να το βάλεις γιατί μου αρέσει. κάπως έτσι το σκφτόμουν και εγώ. Άντε, να κάνεις και άλλα τέτοια γιατί έχουν φάση!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________