Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007

Sites κυπρίων πολιτικών

Απέκτησα νέο φετίχ τώρα τελευταία, να επισκεπτομαι σελίδες κυπρίων αναμιγμένων στα κοινά ή απλά των πολιτικά φιλόδοξων. Ειδικά όταν νιωθω την αποσύνθεση να προχωρά μετά από 4 ώρες net-surfing η επίσκεψη σε τέτοια sites είναι μια "κάθαρση" όπως...

http://www.praxoula.org/elxis/ μπορούμε να δούμε την δραστήρια στο διαδίκτιο, Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού προεδρεύουσα των Ενωμένων Δημοκρατών από τον Μάρτιο του 2007 σε μια γαλανόλευκη σύνθεση. Αν την δω στο δρόμο θα την πάρω για νοικοκυρά που τη Λακατάμια που πάει στην αγορά για πωρικα. μαλλί ατόφιο Κυπριας forty plus καθώς και ιδιόχειρο make-up για την φωτογράφιση της για to site της που θα κάνει - είμαι σίγουρος- τους εχθρούς να τσακρίσουν. Στο βιογραφικό της έχει πολλά βαρετά πράματα να διαβάσουμε όπως Στόχος της είναι η δραστήρια συμβολή των Ενωμένων Δημοκρατών στη διάνοιξη δρόμων εξόδου του τόπου από το παρελθόν και στη πόρευση της πατρίδας μας προς το μέλλον, ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό μέλλον για την Κύπρο και τη νέα γενιά της. και όπως όλοι οι φιλόδοξοι Κύπριοι πολιτικοί πλημμυριζει τις εφημερίδες με άρθρα της όπως "Οι Ακρίδες και η Γύμνια μας" και άλλα τρελλά ενδιαφέροντα θέματα ακόμα και στη Ρωσική γλώσσα.




Δεύτερη αλλά όχι με σειρά σημασίας η http://www.antigonipapadopoulou.com/ ατόφια αγωνίστρια Βουλευτής Λευκωσίας - ΔΗΚΟ. Πρόεδρος ΓΟΔΗΚ Τέως Δήμαρχος Μόρφου που εδώ και χρόνια προσπαθώ να μην την πετύχω μπροστά μου γιατι φοβάμαι θα πάθω κάτι πολύ οξύ και αιφνίδιο. Ασορτί πράσινα σκουλαρίκια, καρφίτσα και shάλι πράσινο είναι ίσως μια υποτονική κίνηση προσεγγισης προς τους Πράσινους Οικολόγους ή την Ομόνοια. Με σαφώς πιο αγωνιστικούς προσανατολισμούς -τους βγαινει πολύ εκεί στο ΔΗΚΟ - και αστείρευτη διαθεση για κλισε δηλώνει ότι "Το οφείλουμε στην Κύπρο μας που αιμορραγεί. Το οφείλουμε στα παιδιά μας που αγωνιούν για το μέλλον, σε μια κοινωνία που βρίσκεται σε κρίση. Ως επιστήμονας και ως άνθρωπος με κοινωνική συνείδηση, νοιάζομαι για την τύχη του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας και την ποιότητα της ζωής μας. Βιώνω το δράμα της γης μας από την σκοπιά του ξεριζωμένου πρόσφυγα. Συμμετέχω ενεργά στις κοινωνικές και πολιτικές διεργασίες του τόπου μας. Δηλώνω ενεργή παρουσία. Αντιστέκομαι."


Επίσης πληροφορούμαστε στο πλούσιο βιογραφικό της ότι Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που ασυμβίβαστα διεκδικούν. Εργάζεται σκληρά για να πετύχει τους στόχους της. Στόχοι πατρίδας, στόχοι κοινωνίας. Στόχοι για τον άνθρωπο, τον πολίτη, τον πρόσφυγα, τη νέα γενιά, τη γυναίκα. Εδώ και πολλά χρόνια είναι παρούσα στον αγώνα για λευτεριά, κοινωνικό εκσυγχρονισμό, Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Με την ευρωπαική ολοκλήρωση καπάκι στον ελεύθερο της χρόνο ζωγραφίζει και γράφει ποίηση αλλά δεν ευτυχούμε να δούμε δείγματα του ταλέντου της στο site, βλέπουμε όμως έχει ευρεία γκάμα απόψεων σε δημοσιευμένα άρθρα της όπως το συγκινητικο "ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ" και το διαχρονικό ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ - "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"
Βαρέθηκα τώρα, στο μέλλον ίσως χαρούμε και άλλα sites Κυπρίων πολιτικών

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________