Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Δασκάλα σε πάρτι με ναρκωτικά




Συνελήφθη με νεαρούς να κατέχουν πιθανότατα κάνναβη
Δασκάλα σε πάρτι με ναρκωτικά
Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) Λάρνακας συνέλαβε την Κυριακή το μεσημέρι 30χρονη δασκάλα από τη Λευκωσία σαν ύποπτη για την κατοχή και χρήση ξηρής φυτικής ύλης καννάβεως... Η ΥΚΑΝ Λάρνακας βρισκόταν σε συναγερμό για πολλές ώρες για να εξακριβώσει πληροφορίες για μαζική συγκέντρωση για χρήση ναρκωτικών και ουσιών εξάρτησης, κάπου στην Επαρχία Λάρνακας.Έπειτα από πολύωρες έρευνες και αναζητήσεις σε διάφορες ύποπτες τοποθεσίες διαπιστώθηκε τελικά ότι το meeting point για το Rave party ήταν η τοποθεσία με το εξωκλήσι του Άη Σπύρου [Άγιου Σπυρίδωνα] μεταξύ Κάτω Δρυ και Βάβλας στην Ορεινή Λάρνακας. Το πάρτυ πιστεύεται ότι άρχισε στις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και τέλειωσε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής...Συνελήφθησαν αριθμός νεαρών χρηστών και ανακαλύφθηκαν μικρές ποσότητες μαριχουάνας. Συνελήφθη, επίσης, σαν ύποπτη το μεσημέρι της Κυριακής 30χρονη δασκάλα από τη Λευκωσία, για τη διευκόλυνση των ερευνών και ανακρίσεων για χρήση ναρκωτικών και κατοχή 2 γραμμαρίων σε μεταλλικό δοχείο που είχε στην κατοχή της. Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη.Μικρές ποσότητεςΜετά από πληροφορία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λευκάρων διενήργησαν τις πρωινές ώρες της Κυριακής ελέγχους σε διάφορα οχήματα, τα οποία διακινούνταν στο δρόμο που οδηγεί από τον Κάτω Δρυ προς τη Βάβλα και αντίστροφα. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος από τη Λεμεσό βρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης, που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους 2 περίπου γραμμαρίων. Ακόμα, σε δεύτερο έλεγχο που έγινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος από τη Λευκωσία μαζί με 30χρονη δασκάλα, βρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης, που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους 2 περίπου γραμμαρίων. Επιπλέον, σε έλεγχο που έγινε σε τρίτο αυτοκίνητο, στην κατοχή του συνοδηγού του οχήματος βρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη βάρους 2 περίπου γραμμαρίων.Τα πιο πάνω άτομα συνελήφθηκαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση. Έρευνα διεξήχθη επίσης στην οικία του 23χρονου, κατά την οποία βρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους 5 περίπου γραμμαρίων. Η ΥΚΑΝ Λάρνακας, συνεχίζει τις εξετάσεις.
Κωδικός άρθρου: 779403
ΠΟΛΙΤΗΣ - 11/03/2008, Σελίδα: 4



Άτε τωρά. Οι δασκάλοι μας εν έτσι... εν άλλοσπως, παίρνουν ναρκωτικά. Και ποιοι είναι πιο κοντά στη νεολαία να πουλήσουν το χασίς; οι δασκάλοι....άτε θα φάνε τη δουλειά των μπάτσων τώρα. Το αστείο είναι που ορισμένοι δημοσιογράφοι στον Πολίτη και διάφοροι άλλοι - ίσως εκπαιδευτικοί με επιστολές τους - έχουν νιώσει να αδικείται η κοπέλλα από την υπερπροβολή των μέσων που αναφέρουν το επάγγελμα της. Κάποιος έφτασε στο σημείο να πει πως και ο Κλίντον έκανε χρήση μαριχουάνας νέος άρα προς τι η ανησυχία; Φυσικά αν οι δημοσιογράφοι ήταν έτσι ευαίσθητοι και σε άλλες ομάδες του πληθυσμού η αξιοπιστία που θα απολάμβαναν θα ήταν μεγαλύτερη αλλά δε θέλουν να το παρακάνουν φαίνεται.

Share/Bookmark

3 σχόλια:

  1. Δεν είδα ως τώρα ένα δημοσιογράφο να κάνει μια σοβαρή έρευνα που να αποδείχνει αυτό που ξέρουν όλοι. Τη σύνδεση μελών της αστυνομίας με την εμπορία ναρκωτικών και τη διακίνηση γυναικών με σκοπό τη πορνεία. οι ατσίδες δηλωσιογράφοι μας αρκούνται στη γαργαλιστική υπόθεση μιας δασκαλούας την οποία φρόντισαν να δικάσουν και να καταδικάσουν νομίζοντας οι ανεπαρκείς ότι έτσι έκαναν το καθήκον τους. Στο διάολο πια με τους καραγκιόζηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά εγώ ξέρω άμα βρεθούν αστυνομικοι κατηγορούμενοι για κάτι, οι δημοσιογραφοι δε διστάζουν να αναφέρουν το επάγγελμα τους στα αρθρά τους. Προς τι η ευαισθησία σου για τη δασκαλούα; Για τον δικηγόρο τον εμπορο ναρκωτικων πως ενοιωσες που το κανανε βούκινο; Τον λυπήθηκες και αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα να το καταλάβετε ότι η πολιτική κατά των ναρκωτικών στην Κύπρο απέτυχε; Βρίσκονται πλέον σε όλους τους κύκλους, καλημέρα. Πολιτικοί, δικηγόροι, γιατροί, εκπαιδευτικοί, κανένας δεν είναι η εξαίρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________