Τετάρτη 23 Απριλίου 2008


Αναζητήται μετρητής ευθύνης, απροσδιόριστου χρώματος και μεγέθους και που είναι μοναδικός γι αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε μια στοίβα από ευθύνες να αναληφθούν διότι πρέπει να καταμετρηθούν πρώτα. Αγαπημένη φράση των υπεύθυνων «αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί». Πάει να πεί η ευθύνη εν τόση περίπου, έτην τζιαμέ και θα την αναλαμβάναμε ευχαρίστως φτάνει να βρεθεί ένας να την θκιαμοιράσει ρε γαμώτο.
Στο τέλος οποιος θα λέει αναλαμβάνω την ευθύνη σκέττο, θα πέρνει παράσημο διότι φαίνεται πιο μάγκας τζε τσιάκκος που τον άλλο που απλά θέλει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί μόνο ο ευθυνόφοβος. Φυσικά μετά θα πρέπει να βρεθεί και ένας αδιάφθορος που θα υπολογίζει πόση ευθύνη αναλογεί για τον καθένα και θα κάνει μια μελέτη περίπου δύο σελίδων μπρος πίσω single space για τον δικαστή-θεό-πάπα που θα επιβάλλει αυστηρές ποινές όπως 1)μπάτσος στην παλάμη ή 2)‘τσιπς’ στον πισινό του ενόχου εκτός φυσικά αν είσαι έμπορας κοκαίνης που σε τέτοια περίπτωση θα βγεις με εγγύηση για να αποχαιρετίσεις τους συγγενείς σου μέχρι να μπεις ισόβια.

Share/Bookmark

2 σχόλια:

  1. Έτσι είναι όλοι τους. Θα κάτσω μια μέρα να γράψω ένα μαθηματικό τύπο να υπολογίζουμε την ευθύνη να τελειώνουμε. Να μπει και μονάδα στο S.I.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________