Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Skontology


    • Άμα έρχεστε με το lap-top σας σε cafe για να πιείτε και να σερφάρετε είστε μεγάλοι μαλάκες. Και αφού σας αρέσει να μαλακίζεστε μόνοι σας ακούστε μια ιδέα, πηγαίνετε μόνοι σε σινεμά να δείτε τον BOLT! Δηλαδή τι, η δουλειά σας κρέμεται απ’ αυτό το πολύ σημαντικό e-mail που πρέπει να απαντήσετε αμέσως; Άμα έρθετε δυο ή τρεις σε cafe με ένα lap-top ή περισσότερα πάλι είστε μαλάκες. Τι θα κάνετε θα παίξετε W.O.W. δαμέσα ρε αμπάλατα; Το εύθυμο ύφος σας ότι κάτι βλέπετε εκεί μέσα και διασκεδάζετε δε μας πείθει. Κατά βάθος ξέρετε ότι απλά είστε επιδειξίες. Ο τρόπος να το αποφύγετε αυτό είναι να αφήσετε το κωλο lap-top σπίτι και να σερφάρετε όταν θα κοιμηθούν οι γονείς σας. Όσοι φέρνετε lap-top με κάμερα και μιλάτε με κάποιον, τον ανηψιό σας ή το σκύλο σας χωρίς να έχετε ακουστικά ώστε να μη σας ακούμε και εμείς, είστε μεγάλα κωθώνια και πρέπει να σας ρίξουν από κινούμενο όχημα.


    • Όσο πιο μορφωμένος εν ο λαφαζανοξερόλας τόσο περισσότερο κακό προκαλεί και παρασύρει περισσότερους. Δηλαδή αν στον καφενέ κάθεται ο κτίστης και ο γιατρός δίπλα δίπλα και σου πουν από μια βλακεία τεραστίων διαστάσεων, θα πιστέψεις τον γιατρό και όχι τον κτίστη. Ατε σιορ ο κτίστης ίνταμπο ξέρει λέμε; Ενώ κρέμεσαι από τα χείλη του γιατρού να βγάλει την επόμενη σοφία απ’ το σπουδασμένο κεφάλι του. Ως εκ τούτου αυτοί οι μορφωμένοι ότι κοτσάνα πουν αντιμετωπίζονται με σεβασμό και προσοχή και αυτοί το καλομαθαίνουν το γλείψιμο και αρχίζουν να πιντώνουν πας τες λαφαζανιές λέγοντας όλο και πιο μεγάλες.
    • Πάρε και γράψε όλα τα δώρα που έκανες (όσα θυμάσαι), και όσα σου έκαναν. Αν είσαι παντρεμένος είναι πιο χρήσιμο αυτό. Όσα κάνατε στους συγγενείς και όσα σας έδωσαν. Με νούμερα ποσών κτλ. Θα έρθει μια μέρα που θα διερωτάσαι τι δώρο σου έκαναν φέτος και γιατί εσύ πρέπει να κάνεις δώρο στον τάδε; Αν σου φαίνεται τώρα μικρόψυχο αυτό θα έρθει μια μέρα που δε θα σου φαίνεται. Χρησιμεύει και στον καυγά με το έτερο ήμισυ για το ποια πεθερικά είναι πιο γενναιόδωρα.
    • Άμα ακούτε για τροχαίο δυστύχημα με ζευγάρι μέσα, αυτόματα πρέπει να υπολογίζετε και τον λόγο που ο άντρας (συνήθως) πήγε και τράκαρε μέσα στο χαντάκι, πίσω από φορτηγό, πάνω σε στύλο. Προφανώς είχε αφαιρεθεί διότι ήταν απασχολημένος με τη μουρμούρα της συνοδηγού του που παρεξηγεί και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που κάθονται δίπλα δίπλα και δεν μπορεί αυτός ο κακόμοιρος να ξεφύγει (τι να κάνει να πέσει από το παράθυρο;). Σαν κρεβατομουρμούρα είναι μόνο που εδώ υπάρχει κίνδυνος ενώ σπάζουν τα νεύρα σου να καρφώσεις κάπου, ενώ στο κρεβάτι ο μόνος κίνδυνος είναι να σπάσεις την μπουγιότα. Συμβαίνει πιο συχνά απ’ ότι νομίζετε.

    • Εάν είσαι κοπέλα κάτω των είκοσι πέντε ετών οποιαδήποτε άποψη που έχεις επί πάντως θέματος είναι ασήμαντη και δεδομένο ότι θα αλλάξει ακόμα δύο φορές πριν κλείσεις τα σαράντα. Συνεπώς μη φανερώνεις τι σκέφτεσαι και ασχολήσου με τα προϊόντα ομορφιάς σου που θα πρεπε να έχεις ήδη.


Share/Bookmark

9 σχόλια:

  1. Μεγάλε έγραψες. Λύθηκα απ'τα γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα μαζί σου, τα δύο τελευταία κυρίως εν νόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕ ΤΑ ΓΑΜΩΤΟ!!! ΠΕ ΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
    $#@^%$#@^#@$ΥΤ#@!$Υ:ΕΓΗ$΅:%ΥΤ%$#@ΥΤ@#%$ΩΓ^@#$^Β@#^Β%$#Ν&^#*Μ<¨Λ^*Ο{<"%Μ*^¨{*^!#^${¨{@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ama akouw gia dystixima me zevgari skeftoumai ton imi-falakro kyrio pou itan na me skotwsei mes sto highway giati eshyfke tzai ekamne glykes me mia filenada tzai epienne zig-zag.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nai re ftaiei re, epeidi o pornotsouros en nistikos tzi en perimenei na piaei mian panta.

    tzeino me to laptop se cafe en to ekama potte, alla en kati pou tha ithela an ekofka moni mou tziai na varkoumai spiti :/

    tzeino me tin katagrafi twn dwrwn, eidika ta posa se gamous, ooohhhh yeaaaahhh! En katalavo tzeinous pou en to katalavoun!!

    gia to teleutaio -for argument's sake only- toulaxiston oi kopeles allazoun gnwmi, se antithesi me kati antraklaes pou en me tin idia apopsi pou ton tzairo pou tous espourtisen i mana tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδέρφιν είσαι όλα τα λεφτα.....
    χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________