Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Skontology II


  • Αν τα ράφια με δεκάδες μάρκες σαμπουάν και μαλακτικών δεν είναι απόδειξη ότι οι γυναίκες δε ξέρουν τι θέλουν, τότε δε ξέρω τι είναι.

  • Όσοι τρακάρετε κάπου από μόνοι σας - και ζείτε να μας το πείτε - μη βρίσκετε φταίξιμο στο οδικό δίκτυο και μην κάνετε - συνήθως στην επαρχία Πάφου - εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ρε μούλοι! Λέτε χρειάζεται βελτίωση ο δρόμος, εν ο νους σας που θέλει βελτίωση. Υπάρχουν πινακίδες διαφόρων λογιών, όπως επικίνδυνης στροφής π.χ., αυτές οι πινακίδες δεν είναι για εξάσκηση σκοποβολής σας αλλά για να σας προειδοποιούν και να πηγαίνετε ΣΙ-ΓΑ! Ακόμα να ακούσω κάποιον που οδηγούσε και βγήκε εκτός δρόμου ενώ πήγαινε μέσα στο όριο ταχύτητας. Ακόμα και οι ντόπιοι που θεωρητικά ξέρουν το οδικό δίκτυο, αντί να έχουν το νού τους πάνε και καρφώνουν μες τες λαξιές και μετά τους φταίει ο δρόμος και ο κακός φωτισμός. Το πιο πιθανό ναταν καμένοι οι προβολείς του αυτοκινήτου τους. Αν τους κρωστούμε να βάλουμε λάμπες μες τες αγροτόστρατες της Γεροσκήπου και της Πέγειας θα διπλασιάσουμε την κατανάλωση του ηλεκτρικού και μετά δε θα σηκώνει τα κλιματιστικά μας! Αν σας κρωστεί το κράτος να κάνει ευθείες τις στροφές, εθθα καμνει άλλη δουλειά η κατασκευαστική του Μιλτιάδη. Και πάλι εννα βουράτε τζε πάλε εννα τρακάρετε. Άτε!
  • Να μια καλή ιδέα να την τραβήσουμε των καπνιστών. Πετυχαίνει σε καφέ που έχουν χώρους για καπνιστές και μη. Επειδή όσο νάναι και στους "μη" να κάθεσαι πάλι νιώθεις τον καπνό. Πας και κάθεσαι με την παρέα σου που είναι "μη" στις θέσεις των καπνιστών. Ναι, χρειάζεσαι οι φίλοι σου να είναι μη καπνιστές. Αλλιώς την έπαθες και έκανες κράτηση για το ογκολογικό. Τι θα κάμουν θα σε αναγκάσουν να καπνίσεις αλλιώς να σηκωθείς; Αυτόματα είναι ένα τραπέζι μείον για τους καπνιστές. Σκεφτείτε να γινόταν από δυο και τρεις παρέες. Θα είχατε ένα καφέ smoke free. Τώρα αν αυτοί κάτσουν στους ¨μη¨ και το ανάψουν, ας τα βρούνε με τη διεύθυνση.
  • "Κρύψε να περάσουμε κουμπάρε." Εν μια φραση που ακούγεται συχνά πυκνά. Σαν να σου λένε έχεις δίκιο αλλά μην ταράζεις τα νερά μέχρι να δουμε τι θα γίνει πάρακατω. Να σας πω κάτι; Έχει μια άλλη κρυμμενη σημασία η φράση άμα την ακούτε. Σημαινει ότι είσαι πρήκτης και μας τα ζάλισες και στο λένε για να βγάλεις το σκασμό επιτέλους και να αφήσεις τις γκρίνιες.
  • Το κουμάρι εν αρρώστια, οι αππάροι εν αρρώστια, το καζινο αρρώστια, τα φρουτάκια αρρώστια...Ατε ρε που δαμέ, λέτε εν αρρώστια για να σας λυπηθούμε και για να δικαιολογήσετε τις βλακείες σας που πάτε και χάνετε περιουσίες. Να πάτε να γαμ...τε. Βαζουν χέρι στη τζέπη σας; Εσεις τα δίνετε. Σας τραβήξαν να μπήτε μέσα στα μπούκικα; Απλά εν η απληστία σας που σας κάνει να τα χάνετε όλα και μετά γυρεύετε να δικαιολογηθήτε. Στην πυρά και σεις. Μαλάκες.

Share/Bookmark

7 σχόλια:

  1. Xm.. en oligis simfono me afta pou les, ektos.... Exei ginaikes pou xeroun ti 8eloun alla den tous to deinoun, opotan stin defteri epilogi provlimatizonte :p Oso gia tous kapnistes, san "arrostimeni" kapnistria, mou tin espases! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μουαχαχαχ!

    άρεσεν μου η μετάφραση του "then I dont know what is" ;P

    τζείνο με τους καπνιστές στα καφέ, εν όπως την ιστορία με το ποιος ποντικός θα βάλει το καμπανελλί πας τον κάττο: καλή ιδέα, αλλά εγώ εν πάω να κάτσω στην τσικνοπεριοχή τους :|

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Σκόντε
    Αρέσκεις μου πολλά ρε σε ότι λαλείς.Ιδίως για τες διαμαρτυρίες σχετικά με το οδικό δίκτυο.
    Πόσες φορές άκουσα για δρόμο "καρμανιόλα" από τόπακες, πόσες φορές το εκάμαν τούμπανο τα κανάλια αλλά εν τζαι γίνεται τίποτε. Μόνο να "κλάνουμε" για 15 δευτερόλεπτα δημοσιότητα είμαστεν. Ρέσσουμε καθημερίνα που δρόμους καρμανιόλες αλλά άμα λαλέι το όριο σε έτσι δρόμο 50 μαξιμούμ εν τζαι πάειο κανένας μας πιο σιγά 80 τζαι πάνω. Αμα σκοτωθεί κανένας τότε ο δρόμος εν καρμανιόλα. Άσε ρε σκόντε είμαστεν Ζοππόβορτοι τζαι σοπποβορτοι θα πεθάνουμε.
    Έσιε υγείαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω παιδιά που συμφωνειτε. Αν είχα ένα ευρώ κάθε φορά που κάποιος συμφωνουσε μαζί μου, θα ήμουν.... πάλι καταχρεωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia ta shampoo en xerw an sou vriskw dikaio...dioti tzai su fantazoume pou eisai arrenas (nai ennen?) en me shampoo pou lounesai (lounesai nai :p)...
    i idea sou gia to xwro kapnistwn arese mou omws...prwtotypi polla...ela omws pou oi xwroi kapnistwn sti kypro en pio pronomiakoi kai pio polloi pou to xwro kapnistwn...en na theleis na pareis mazi sou parea pou na pianei ta dyo trita tou cafe/estiatoriou...poso leitourgiki einai?
    good thinking though! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poikilia ennoeis sto shampoo? to shampoo en unisex...oi katanalwtes tou en tzai antres tzai gynaikes...
    tespa...cheers :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________