Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η Winehouse αγόρασε το σπίτι του Εθνάρχη

Προβλεπεται τσουνάμι διαμαρτυριών από θρησκόληπτες κυρίες έξω από την πρεσβεία της Αγγλίας, αν το μάθει το Ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, ότι η Amy θα καθαρίζει τις μεσοδακτυλιές της στον νιπτήρα που κλαδευε τα γένια του ο Μακάριος, η μεγαλύτερη προσωπικότητα που είχε την τύχη να βγάλει το χωριό Άνω Παναγιά της Πάφου. Ή ότι θα παίρνει τη δόση της στη βεράντα που καθόταν ο Μακάριος και μετροφυλλούσε το άλμπουμ του με τα βαφτιστήρια του απ τις Σευχέλλες. Δε θα έχει καλό τέλος αυτή να μου το θυμηθήτε. Που θα πάει, μέσα στη ζαλάδα της απ την κόκα, η Amy θα δεί τον φύκο και θα νομίσει ότι της εδείκτικεν ο Μακάριος και θα κλάσει μέντες. Διότι δεν είναι το καλύτερο θέαμα να σου την πέσει ένας μαυροφορεμένος γενάς με το καλιμαύκι του. Καλύτερα να έβλεπε τον Ελβις που πρώτον: ζει και αυτός όπως ο Μακάριος και δεύτερον: εν και συνάδελφος και όλο και κάτι θα της μάθει περί πρέζας.


Share/Bookmark

4 σχόλια:

  1. ...μα και τούτος εν συνάδελφος της κατά κάποιο τρόπο. τραγουδούσε μπροστά σε κοινό που τον αποθέωνε, έδινε συνεντεύξεις και θα του άρεσε το back in black. όσο για rehab άλλο τίποτε στις σεϋχέλλες!
    καλώς σε βρήκα. όσο για την ειρωνεία διδάσκεται στα σχολεία ήδη, αλλά εξαρτάται σε ποιο δάσκαλο θα ππέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polla oraio to sxolio sou me to backin black. elpizo na exeis lampoua sto podilati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω και τωρα να το αγορασει ο νυν Αρχιεπίσκοπος και να το μετατρέψει αμεσα σε ναό. Να δεί λίγο χαίρι και το Λονδίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κριμα που βριζετε τον μοναδικο ηγετη που ειχε αυτος οτοπος.αυτον που τον ετρεχαν τα πληθη οπου πηγαινε.μετα εγιναν τα σκατοκομματα αλλξαν τα μυαλα του κοσμου και ιδου η καταντια μας,πατε τζαι ψηφιζετε τον νικο γνησιο τεκνο της εοκα β τον γρουστοφκια τον γιο της αννους που εχωνετουν στον πολεμο τον τασσο που εκαμνε τα χατιρια τους σιακολες και τον βρυκολαξ βασον που χωρι να εχει πρσφερει κατι στον τοπο κατι δοντα εφκαλε εδωκαν του σπιτι ριαλια ονομα τζαι φουρα.α και ενα δωματιο στην λυβικη πρεσβεια.μακαριος ο τεταρτος ομως δεν θα ειναι παπας.ο θεος λεει οτι ενας χωρκατος θα ειναι ο νεος ηγετης.δεν θα ειναι πολυ μορφωμενος αλλα πελλος στα σχεδια που καμνει.τουτο να το θυμηθειτε γιατι το μελλον εν η νεολαια που ξυπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________