Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η αιώνια λιακάδα ενός άσπιλου καζίνο

Η κατάσταση για το ποιόν θα προσκαλέσουν μετά οι Τούρκοι στα κατεχόμενα έχει παραγίνει. Εννα βάλουμε κάποιον μπάστακα να κοιτάζει 24/7 τη σοόυμπιζ για το πότε θα καλέσουν κάποιον εκεί και να φτιάχνουμε γκρουπ στο Facebook; Ας καλέσουν όποιον θέλουν. Τελικά με τον σαματά που κάνουμε τους βάζουμε περισσότερο στον χάρτη και δωρεάν αφού δε θα πληρώσουν κανένα τελικά να έρθει και τους διαφημίζουμε. Καταντήσαμε γελοίοι.


Ας δίνανε τα 3 -απ ότι άκουσα - εκατομμυριάκια τους στην Jennifer Lopez, εν καιρό κρίσης. Μπορεί και να μην τα πέρνανε πίσω. Πόσες άλλωστε αποτυχημένες συναυλίες γίνανε στο παρελθόν; Και θα τους περιγελούσαμε μετά. Τι θα γινόταν χωρίς τη φασαρία που κάναμε; Μπορεί την είδηση της συναυλίας να μην την μετέδιδε ούτε κανάλι στην Αμερική. Αλλά όχι εμείς είμαστε αγωνιστές και το mouse μας είναι ακονισμένο για μεγάλους αιματηρούς αγώνες. Εμείς και οι "Γυναίκες επιστρέφουν στα κάκκαφα των Λυμπιών".

Λέω να τους τη στήσουμε και να τους στέλνουμε κάθε μήνα και έναν τραγουδιστή εξ Ελλάδας. Πρώτα τον Πανταζή διότι από το 2003 καιμό το είχε που του το ακυρώσαμε. Θα τον πληρώνουν αυτόν και μετά θα του τα παίρνει η Ελληνική κυβέρνηση υπό μορφή φορολογίας. Θα σωθεί η Ελλάδα ρε!
Υπάρχει και το AGAINST MICHAEL JACKSON PERFORMING IN OCCYPIED CYPRUS!! αν θέλετε να γίνετε μέλη. Μπορεί να κάμετε τη διαφορά εκεί και να μην μπορεί να πάει ούτε νεκρός σταρ στα κατεχόμενα, ούτε καν ο Elvis.

Share/Bookmark

5 σχόλια:

  1. Γιατί ο Μακαριος είναι νεκρός; Ζει και μας καθοδηγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα κάτι πήρε το φτύ μου ότι εκαλέσαν την Rihanna τωρά?
    Έτο οι Τούρτζοι περιπαίζουν μας τζιε μεις παίζουμε τους πατριώτες όποτε αθυμιθούμεν τζιε έχουμεν όρεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε ναι εν τζε η Ριχαννα μες τη φωτο. παιζουμε τους πατριώτες και οταν δεν δειχνει τη Φουξια και όταν επιστρέφουμε από την Κωνσταντινούπολή που πήγαμε να προσκυνήσουμε την αγια σοφιά που μας την πήραν οι τουρκαλλάδες και να κάνουμε και λίγα ψουμνίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο πονεμένο θέμα τούτο.
    Να πάεις για προσκύνημα μια μέρα καταλαβαίνω το.
    Αλλά να πάεις για "μπάνια" τζιε να ποζάρεις με το μαγιό στις Τούρκικες παραλίες, εν απαράδεχτο.
    Έχουσιν γνώσιν η φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________