Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

U got 2 fight, 4 your right 2 LGBT paaarty!!!!

Στα πλαίσια της νέας πολιτικής του μπλογκ - και μετά από ακριβές αναλύσεις image makers και PR managers - να κάνει "ανοίγματα" σε διάφορα κοινωνικά γκρουπ του πληθυσμού, βοηθάμε και μεις (εγώ) τους ΛΟΑΔ, ή LGBT-BLT στη διαφήμιση τους για το τελευταίο πάρτυ του καλοκαιριού στην παραλία του Lady's Mile. Lady's καταλάβατε; {wink-wink} Και επειδή ο ήλιος καίει και για τους gay, θα το κάνουνε νύκτα. Είναι έκπληξη που επέλεξαν το Lady's Mile, διότι προηγούμενη φορά τον Ιούλιο, το πάρτυ τους το κάνανε στο Governor's Beach, ξέρετε εκεί που στις σπηλιές και στα βραχάκια κάθονταν δυό καβουράκια.
Θα κοστίζει μόνο 10 Ευρώ με ένα ποτό και φαγητό "finger". Όσο πιο πολλά δάκτυλα τόσο το καλύτερο. Αλλιώς κοκκό δεν έχει. Εισηγούμαι οι Διαφυλικοί να παρουσιάσουν και ένα παιχνίδι, να ντυθούν άντρες και να πρέπει οι υπόλοιποι Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι και Αμφισεξουαλικοί να ψηφίσουν τον πιο αρρενωπό. Η ψηφοφορία να είναι δια βοής και να φωνάζουν Τζούς! μέχρι να απομείνει ο νικητής.

Η ιστοσελίδα της οργάνωσης http://www.acceptcy.org/ είχε κάνει poll τι event θα ήθελαν τα hardcore μέλη και συμπαθούντες να διοργανώσουν και τελικά η συντριπτική πλειοψηφία πετάει τη σκούφια της για Beach Party. Και για pool party δε θα έλεγαν όχι αν κρίνω από τους ψήφους. Προφανώς είναι όλοι τους ενημερωμένοι για τα θέματα ΛΟΑΔ, συζητήσαν και έλυσαν όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν όπως τον κοινωνικό ρατσισμό, οπότε οι ομιλίες και οι ημερίδες φάνταζαν κάπως βαρετές.

Α παιδιά δε σας είπα, η διαφήμιση μου για το πάρτυ σας και την ιστοσελίδα σας είναι δωρεάν από μένα. Να μην ξεχνιώμαστε ε...


Share/Bookmark

17 σχόλια:

  1. Χα, εχάσασιν που τα τωρά το νόημα του ακτιβισμού στην Αξέπτ; Κρίμας.

    Να σου πω, επιτρέπεται να βάλω στο πποστ σου στο φόρουμ τους πέρκει μου κάτσουν να το σκεφτούν κάπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ότι έχεις να φας κράξιμο από την εν λόγω οργάνωση το παραβλέπω.. :)
    Αυτό που θα προσθέσω εγώ είναι ότι, είναι αξιοθαύμαστο πάντως το πόσο οργανομένοι είναι οι τύποι αυτοί.
    Και ερωτώ. Γιατί δεν έβαλαν και τους ετεροφυλόφιλους στην οργάνωση τους?
    Σε τί διαφέρουν αυτοί από τους υπόλοιπους?
    ΛΟΑΔΕ. Θα ήταν και πιο εύηχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @dm3k Και δεν το βάζεις; Έχει καιρό να με βρίσουν μέλη της ΛΟΑΔ. κατ ακρίβεια δε μου έτυχε ακόμα. Μόνο μια φορά με παρενόχλησε σεξουαλικά (δηλαδη λεκτικα μόνο οκ; γκουχ γκουχ) ένας Δ. και εμεινε μου τραύμα.

    @ΣΤΑΛΩ Θα τους έβαζαν αν έβρισκαν κανεναν Ε. να θέλει να μπει στην οργάνωση. Σαν παρατηρητη του ΟΗΕ ας πουμε. Αλλα αφού οι Ε. δεν αδικούνται, δεν τους κυνηγάνε, δεν ειναι θύματα κοινωνικού ρατσισμού. Αυτοί προτιμούν να πηγαίνουν στα μπουκκικα και στο τζοινί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να πιστέφκω ότι τα μέλη της Αξέπτ έν πρόκειται να αναλωθούσιν στο να τα βάλουν μαζί σου αλλά ότι ξέρουν τις προτεραιότητες τους.
    Τζιαι θέλω να ελπίζω ότι έχουν σχέδια για δράσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΔ τζιαι κατά του ρατσισμού που θα τις δούμεν σύντομα.

    Πάντως υπάρχουν ετεροφυλόφιλοι που στηρίζουν τις προσπάθειες των ΛΟΑΔ οργανώσεων. Ο στρέιτ δεν συνεπάγεται τζιαι ομοφοβικός.

    Ελπίζω λοιπόν τζιαι η καυστική σου σάτιρα δαμέ να μεν μεταλλαχτεί με ομοφοβία στα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. omofovia apo merous mou? en sinithizo. tha deixei. panta me to ganti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον νου μου είχα τους σχολιαστές του blog κυρίως.
    Γιατί υπάρχουν πολλοί που θα αρπακτούν που τον σχολιασμόν των πρακτικών μιας οργάνωσης για να κατηγορήσουν μιαν ολόκληρην ομάδαν ανθρώπων που δεν έχει σχεδόν κανέναν κοινόν μεταξύν της πέραν του ότι είναι "ΛΟΑΔ" (που μόνον του είναι όρος-ομπρέλλα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά ερωτήματα σε μια μόνο διαφήμιση ή δυσφήμιση ενός beach party. Θα ήθελα να πω ότι η accept είναι ένας σοβαρός οργανισμός που ενεργεί και πρωτοστατεί σε πολλαπλά επίπεδα σε όλους τους τομείς. Τα beach party ή τα διάφορα ψυχαγωγικά event που διοργανώνουμε είναι για κοινωνική δικτύωση και για γνωριμία μεταξύ των μελών. Δηλαδή ο ακτιβιστικός χαρακτήρας ακόμη και για αυτού του είδους τα event δεν απουσιάζει. Ο οποιοδήποτε που αμφισβητεί την ποιότητα της οργάνωσης να δικτυωθεί μαζί μας και να δει πόση δουλειά και πόσο ανθρώπινος μόχθος προσφέρεται σε όλα τα επίπεδα για να έχουμε ένα σοβαρό βήμα και λέγειν τόσο στην πολιτική, όσο και στην κοινωνία. Όσο για τα ομοφοβικά σχόλια που διακατέχουν έμμεσα και άμεσα το κείμενο ή τα σχόλια, το μόνο που έχω να πω είναι πως μέσα από την accept μπορεί να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση επί του θέματος. Οι ετεροφυλόφιλοι είναι ευπρόσδεκτοι και υπάρχουν μέσα στην οργάνωση, άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς για να κάνουμε διακρίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Πέτρο. Αυτό το μπλογκ κοροιδεύει και ειρωνεύεται τους πάντες. Εν η ζωή του. Δεν το αποκέλεσαν κυβερνοφοβικό επειδή κοροιδεύει την κυβέρνηση, ούτε πολιτικοφοβικό για το ότι κοροιδευει τους πολιτικους, ούτε και ηλιθιοφοβικό επειδη θα κοροιδέψει τους ηλίθιους. Οπότε μην με λες ομοφοβικό γιατί τόλμησα να σας αγγίξω (no pun intended). Καλύτερα δες το με λίγο χιουμορ το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To παραθέτω αυτό το οποίο βρήκα στην ιστοσελίδα της οργάνωσης και μετά θα ρωτήσω τον Πέτρο..

    Με την ευκαιρία της 17ης Μαΐου Διεθνούς Ημέρας Ενάντια στην Ομοφοβία η νεοσυσταθείσα οργάνωση «accept– ΛΟΑΔ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισεξουαλικοί, Διαφυλικοί) Κύπρου», σας προσκαλεί σε μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 17 Μαΐου.

    Βλέπεις εσύ στην παρένθεση τη λέξη ετεροφυλόφιλοι? Αυτό και μόνο δεν είναι διάκριση?
    Νομίζω το κάνεις μεγάλο θέμα χωρίς να υπάρχει. Και μάθετε και καμιά νέα λέξη εκτός από το "ομοφοβικός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στάλω, κάμνεις μας πλάκαν;
    Η Αξέπτ προφανώς έχει στόχον να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ΛΟΑΔ ατόμων. Εξ όσων ξέρω, σε αντίθεσην με τους ετεροφυλόφιλους, τα άτομα που διαθέτουν κάποιο από τα χαρακτηριστικά που συμβολίζει το ακρωνύμιο, υφίστανται θεσμοθετημένον αποκλεισμό και δεν γίνονται τόσο αποδεχτοί στην κοινωνία.

    Το ότι η οργάνωση έν ονομάζεται ΛΟΑΔΕ ή LGBTS δεν σημαίνει ότι οι ετεροφυλόφιλοι που συμφωνούν με τα αιτήματα της δεν μπορούν να στηρίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω εαν ημουν μελος της ACCEPT,θα χαιρομουνα με αυτή τη παρουσίαση απο τον φιλο skonte.Ειναι λίγο καυστική, αλλά νομίζω οτι είναι εύστοχη.
    Μην ξεχνατε οτι στο Athens Pride, οι οργανωτες κάλεσαν τον Πανουση, ο οποίος είπε διάφορα, τα οποία τα αντιμετώπισαν με χιούμορ.

    Επισης, οπως ακουστηκε επιστρεφει ο Μαριος(ενας είναι ο Μαριος) στις βουλευτικές και θα γίνει χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε dm3shaberu, ναι πλάκα σας κάνω.
    Η πλάκα όμως παρερμηνεύτηκε ώς ομοφοβία, οπόταν αναγκάστηκα να "σας την πώ".
    Αν διαβάσεις τα σχόλια μου θα δεις ότι εγώ θαυμάζω αυτούς που είναι οργανωμένοι για κάποιο σκοπό, που διεκδικούν.
    Ασχοληθείτε λοιπόν με τα σοβαρά θέματα σας, χαλαρώστε και μην τσιτόνεστε με το πραμικρό και βλέπετε παντού ομοφοβικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ούτε εμένα μου αρέσει να βλέπω ομοφοβικούς παντού. Ούτε να αποκαλώ έτσι ανθρώπους· χάνω κάθε δυνατότητα να τους κάνω να κατανοήσουν τι ζητώ και σε προσωπικό επίπεδο και ως κοινότητα που ξεκινώ να νιώθω ότι ανήκω. Όταν όμως εμείς οι ΛΟΑΔ περνούμε μια ζωή αναγκασμένοι να αποδεικνύουμε που θεωρούμε αυτονόητα και αντιμετωπίζουμε αποκλεισμό ακόμα και από τους καθηγητές μας στα σχολεία, είτε το θέλουμε είτε όχι, είμαστε επιφυλακτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το χιούμορ, αποδέχομαι και επαινώ το πετυχημένο χιούμορ έστω και καυστικό. Όπως χρέος αυτού του μπλοκ είναι να καυτηριάσει και να εκθέσει ορισμένα κακώς έχοντα σε όλους τους τομείς την Κυπριακής κοινωνίας και πολιτείας (που συμφωνώ) Από την μεριά μου θεωρώ χρέος μου να διασφαλίσω και να ενημερώσω σε θέματα που θα μπορούσα να είχα κάποια γνώση παραπάνω για να επιτρέψω τον δημόσιο διάλογο. Οπότε δεν θα ήθελα να θεωρηθεί η προηγούμενη μου παρέμβαση ως μια επιθετική τακτική εναντίον αυτού του μπλοκ αλλά μια πρόταση προσέγγισης διαφορετικής προοπτικής.
    Μια επεξήγηση στην ΣΤΑΛΩ: Η παρένθεση απλώς επεξηγεί το ακρωνύμιο ΛΟΑΔ, Η πρόσκληση απευθυνόταν σε όλους καθολικά και ανεξαίρετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιλώντας ως LGBT άτομο και πολύ λιγότερο σαν μέλος του εν λόγω σωματείου, εκτιμώ τη ΛΟΓΙΚΗ αυτού του blog. Πίσω από τα λόγια του blogger κρύβεται η αλήθεια: ότι δηλαδή αυτό που επιδιώκει κάθε άνθρωπος (LGBT και μη) είναι η ικανοποίηση των σωματικών αναγκών. Αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι η υποκρισία που διέπει γενικά τους LGBT (ACCEPT-ίτες και μη). Αν δεν με πιστεύετε, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο "Δεδομένα-Ζητούμενα"
    http://www.acceptcy.org/el/node/541

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________