Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αμπαλατοπούλια


Share/Bookmark

9 σχόλια:

  1. Δηλωνω εθελοντης στην ΜΜΑΔ για τα επομενα 4 ΣαββατοΚυρίακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Christofias Watch,

    "Μιχάλη Κατσουνωτέ, εκπρόσωπε της ελεγχόμενης από το Προεδρικό Αστυνομίας, θέλουμε να μας απαντήσεις στα εξής: 1) Αν αυτοί που τρών αμπελοπούλια είναι οι χειρότεροι εγκληματίες, τι πρέπει να πει κανείς για αυτούς που τρων τα δικαιώματα των προσφύγων και των παιδιών μας; 2) Ποιους εξυπηρετεί η επιδρομή σκούπα στο μπλε χωριό Άγιος Θεόδωρος, εκτός από τα ανταγωνιστικά "Κόκκινα" χωριά που ελέγχει το ΑΚΕΛ; 3) Σε αυτό τον τόπο για να έχει κάποιος δικαιώματα πρέπει να είναι τουρκοκύπριος, αμπελοπούλι και έποικος;"

    XMMMM...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα. Εν του είπε κανένας ότι όταν τρώμε δεν μιλάμε? Εδώ πάει το, όταν μιλάμε δεν τρώμε.

    Ρώτησα ένα συνάδλεφο,
    -καλά, τόόσο γλυτζιά εν τα αμπελοπούλια σιόρ?
    τζιε λαλεί μου,
    -Τωρά που έρκουνται που τις βόρειες χώρες προς εμάς, είναι ούλλον λίπος. Εν παχουλά, στρουμπουλά, τζιε το λίπος τους εν μέλι.
    Ενώ όταν στρέφουνται που την Αφρική προς εμάς πάλε, εν πολλά παστά ούλλον κόκκαλα.

    Συμπέρασμα: Tα αμπελοπούλια στην Αφρική κάμνουν δίαιτα. :-]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστευω η ΜΜΑΔ θα έχει πολλούς εθελοντές προς εκπληξεώς μου. ΚΚουλλα, νομίζω υπερβάλλουν... πολλά μάλιστα. Σταλω έτσι ανάλυση εμπεριστατωμένη δεν ξαναείδα, πολλά καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, εν παράνομα, έπρεπε να τους συνάξουν τα δίχτυα και τα βερκά δαμέ και τζαιρό. Και να κάμουν και συλλήψεις. Αλλά τούτη η αστυνομία μας ρε γμτ εν θα μάθει ποτέ να κάμνει μιαν ενέργεια συμμαζεμένα και διακριτικά. Κάμε τες έρευνες σου, τες συλλήψεις σου, τες κατασχέσεις σου, αλλά εν ανάγκη να μπουκάρεις σε σπίθκια λες και μπαίνεις στο αρχηγείο της Αλ Κάιντα; Να φκάλλεις άνθρωπους που το μπάνιο; Εννα σου φύουν τίποτε που το παράθηρο και να λιποτακτήσουν σε άλλη χώρα για να μεν τους συλλάβεις για αμπελοπούλια ffs; Εκάμαν τα σκατά και εδώκαν και τους παρανομούντες αφορμή να μιλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου, να πω και γω κάτι. Άκουγε πολλά και πίστευε λίγα, ειδικά με ότι λένε θυμωμένοι Κύπριοι πολίτες που τους πείραξαν την τζέπη. Διακριτικά θες; Άμα έρχεται η αστυνομία σπίτι σου και βρίσκει μερικές χιλιάδες πουλιά παράνομα τι κάνεις; είτε δέχεσαι τη μοίρα σου διότι ξέρει ότι παρανόμησες, είτε ειδοποιείς τους χωριανούς όλους και έρχονται απ έξω από το σπίτι σου να κάμουν καυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. lol με το πόιν της όρνιθας μες το στόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @AST
    Εν έχω καμιάν αμφιβολία ότι τα πράματα εν όπως τα λαλείς. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύκω ότι είσιεν πιο αθόρυβους τρόπους να γίνει η δουλειά της αστυνομίας, απλά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης εν ασχοληθήκαν καν να τους έβρουν.
    Έτσι κι αλλιώς το θέμα με τα αμπελοπούλια έννα τελειώσει αν δεν έχουν τόπους να τα πουλούν. Αν κλείσουν τα κέντρα που τα σερβίρουν. Ας κάμουν εφόδους και να κλείσουν όσους έβρουν να πουλούν. Αν δεν ξέρουν σε ποια κέντρα πουλούν αμπελοπούλια, ας ακολουθήσουν τους βουλευτές στες εξόδους τους για φαΐ. Ξέρεις, τους ίδιους βουλευτές που εψηφίσαν απαγόρευση του κηνηγιού αμπελοπουλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΚΚουλλα, νομίζω υπερβάλλουν.."
    Σίγουρα υπερβάλλουν

    Σωστός ο Defiance , να κλείσουν τα κέντρα που τα πουλούν , εύκολο να μάθεις ποια είναι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________