Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Problem Solved... Παρακαλώ.-   Μιλτιάδης Νεοφύτου: Καλώς τον κύριο Σκόντε. Κάθισε. Ηβρες εύκολα τον τόπο;


-         Skonte: Δεν είναι πολύ δύσκολο να βρω το σωματείο σας. Παρόλο που είναι μονώροφο και παμπάλαιο, μέσα στες γειτονιές και το πάρκινκ σας είναι μια χωράφα. Ας έρθουμε στο θέμα  μας, που με καλέσατε. Αντιλαμβάνομαι έχετε προβλήματα με την ομάδα.

-         ΜΝ: Δε φαντάζεσαι. Εσιη κανένα 6μηνο εμαύρισε το βλαντζι μου…

-         S: Ναι είναι εμφανές ακόμα και στον μεγάλο μου γιο αυτό... που πάει δημοτικό ακόμα.

-         ΜΝ: Να μιλήσουμε πρώτα για την αμοιβή σου.

-         S: ότι είπαμε στο τηλέφωνο. Δεν είναι και πολλά λεφτά αν αναλογιστείς τα λεφτά που πέταξες μέχρι τώρα.

-         ΜΝ: εντάξει ότι πεις.

-         S: Κύριε Μιλτή…μπορώ να σε λέω Μιλτή;

-         ΜΝ: αν θέλεις δεν…

-         S: Κύριε μιλτη, έβαλες μεγάλο μπελά πας την κκελλε σου. Εν είδες πως έφυγε ο Δώρος Σεραφείμ πριν από σένα;

-         ΜΝ: ε ναι.

-         S: εσύ ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας είπες μια μέρα ας πετάξω καμιά 30ρια εκατομμύρια που μου περισσεύουν; Και για ποιο πράμα; Για να έρθεις σήμερα να ανησυχείς αν θα σε ξετιμάσει ο κάθε αλήτης μέσα στη στράτα;

-         ΜΝ: όταν ανέλαβα, έκαμα το γιατι η Ομόνοια…

-         S: ναι η Ομόνοια εν τω μεγαλύτερο σε κόσμο σωματείο, είσαι Ομονοιατης, και συνήθως οι πρόεδροι των σωματείων εν σεβαστοί απ όλο τον κόσμο. Το λάθος σου κύριε Μιλτη είναι ότι, άτε πες ανέλαβες την Ομόνοια και καλώς το έκανες. Έπρεπε να ξοδέψεις τόσα λεφτά; Έμαθαν ότι ήρθες εσύ ο λεφτάς και άρχισες να σιονωνεις χρήμα. Ενθουσιαστήκαν οι οπαδοί σας. «Μιλτη μεγάλε, μιλτη τεράστιε». Ήταν να φάτε τους τόπους. 

-     ΜΝ: εκάμαμε ρεκόρ στα διαρκείας. Αποκλείσαμε την ΑΕΚ Αθηνών.

-         S: Όσα και να κόψετε εν βγαίνετε που πάνω. Έκαμες μιαν εύθραυστη επένδυση. Εσύ ο εργολάβος με τις σιδεροσυνδεσεις και τα τσιμέντα, έβαλες όλα σου τα λεφτά σε τι; Σε κάτι παίκτες καλούς αλλά απρόβλεπτους και ασταθείς. Όλοι είμαστε απρόβλεπτοι, έχουμε μεταπτώσεις πέφτει το ηθικό μας κάποτε, βαριουμαστε. Εκτός εγώ δηλαδή.

-         Τι εννοείς;

-     Επειδή έδωσες κάποιου 700.000 ευρώ το χρόνο δε σημαίνει ότι εν μηχανή που εν χαλά και θα σου φκάλει άσφαλτο επ’ άπειρον. Θα έχει πτώση η απόδοσή του, θα τεμπελιάσει, θα κάτσει και λίγο το μύλο. Αν τραυματιστεί; Τα λεφτά σου επίαν!

-    Εκάμαμεν συμφωνία με τους εγγλέζους με τζιντο το κκαμπ. Εσασαμεν τους τα αποδυτήρια. Εν εξαναείδασιν έτσι αποδυτήρια.

-   Βιτρίνα μόνο. Άπλωσες το πόδι σου πολλά μακριά και έπεσες κάτω. Ήρθε η κρίση και αρχίσατε να δυσκολεύεστε. Πήγατε να μειώσετε συμβόλαια. Σε κανέναν δεν αρέσει να του μειώνουν τον μισθό ακόμα και αν είναι υπερβολικά ψηλός εξ αρχής.

-        Έπρεπε να γίνει…

-        Μη με διακόπτεις κύριε Μιλτη. Περιμένατε να πετούν στο γήπεδο πλέον μετά τη μείωση; Έπεσε η απόδοσή τους και εφανήκαν προβλήματα. Οι οπαδοί σας εν λαϊκοί άνθρωποι, κατά βάθος δεν το παραδέχονταν αλλά και αυτούς τους ενοχλούσε η τόση σπατάλη σε συμβόλαια. Επειδή ήθελαν να πικκάρουν τους αντιπάλους έλεγαν ότι καλά κάνεις και τους δίνεις τόσα. Κοίτα πίσω σου. Ο Ραουφμαν πόσα έπιανε τότε; Επερίμενα στην αυλή σας εδώ να του έχετε άγαλμα αλλά τίποτε.

-         Οι οπαδοί μας εν καλοί οι παραπάνω…

-         Οι οπαδοί σας τώρα λένε ότι με τόσα λεφτά που παίρνουν οι παίκτες σας έπρεπε να πετούν στο γήπεδο. Κάνουν και αυτοί το ίδιο λάθος συμπέρασμα πως επειδή κάποιος αμείβεται πλουσιοπάροχα αυτόματα γίνεται καλύτερος παίκτης ή θα προσπαθεί περισσότερο. Λάθος. Τώρα λένε ότι δεν έχετε παίκτες και δεν κάνουν οι τωρινοί.

-         Εν γεγονός ότι….

-         Μεν τους κρωστείς να αγοράσεις άλλους πάλε με τα ίδια συμβόλαια για να τρέξουν να πιάσουν διαρκείας. Θα είναι η ταφόπλακα σου. Από την αρχή της προεδρίας σου περάσαν τρεις προπονητές και πάνω που 40 παίκτες και είναι από τη τσέπη σου που πληρώθηκαν. Έχεις και τη Θύρα 9.

-        

-         Πηγαίνουν να φοβίσουν τους παίκτες στην προπόνηση; Κτύπησαν έναν νεαρό κύπριο παίκτη που καλά καλά δεν έπαιξε πρώτη ομάδα; Τι τους έκαμε; Κάποιον που μπορεί να αγαπούσε την Ομόνοια από μικρός και να τον κτυπάνε οι οπαδοί χωρίς να φταίει σε τίποτε, χωρίς να πληρώνεται όπως τους άλλους; Εννεν ρεζιλίκια τούτα τα πράματα;

-         Ναι.

-         Ναι. Και μετά θελαν να παίξουν και μπάλα με την Ανόρθωση; Καημένοι. Το σύνθημα «Παίξτε τη μπάλα της ζωής σας γιατί θα σας γαμήσουμε εμείς οι οπαδοί σας» το πήραν κυριολεκτικά. Πιστεύω οι ξένοι παίκτες σας δε θα θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα πλέον υπό τέτοιες συνθήκες. Ούτε καν οι Κυπραιοι. Σκέψου να κάνεις πρόταση σε ξένο παίκτη και να ρωτάνε πληροφορίες για σας πριν πουν το οκ. «Στην Ομόνοια κτυπούν οι οπαδοί τους παίκτες τους άμα δεν παίξουν καλά.» Αγγούρι που θα έρθουν Κύπρο. Μετά γίνονται τα επεισόδια στο Παπαδόπουλος. Λέει η Θύρα 9 ότι προκλήθηκαν από την αστυνομία, ότι μετρημένοι δεν είχαν εισιτήρια. Οι μολότοφ από πού ήρθαν, από το γειτονικό περίπτερο; Έχει φωτογραφίες για τούτα, δεν έχει κανέναν να τους υποστηρίξει τούτους. Με σωματείο, με ΜΜΕ. Άμα έφτασε το ΑΚΕΛ για πρώτη φορά να τους καταδικάζει τους οπαδούς αυτούς σημαίνει έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

-         Σε παρακαλώ πε μου τι να κάμω!

-         Απομονώστε τα χτιτζιά που την Ομόνοια. Μεν επιτρέψετε να ξαναγίνει τέτοιο περιστατικό στην προπόνηση. Βάλτε πόξω φουσκωτούς να παίζουν μιτά τους ξύλο δε ξέρω τι θα κάμετε. Ακριβώστε τα εισιτήρια σας στη βόρεια. Να μην μπαίνουν μέσα ο τελευταίος αλήτης που εμέθυσε και θέλει να κάμει φασαρίες. Στην Αγγλία γεμάτα τα γήπεδα, ακριβά εισιτήρια, οι χούλιγκαν μένουν απ έξω. Θα έρχονται πάλι οπαδοί που είναι διαθετιμένοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω αλλά θα ξέρουν ότι δε θα έχουν φασαρίες, κροτίδες και επεισόδια δίπλα τους. Τα ίδια θα πω και του Φοίβου υπόψη σου. Και κάμε οικονομία. Επροκαλέσετε το δημόσιο αίσθημα όλων των Κυπρίων. Αποτέλεσμα να σας αντιπαθήσουν και οι παραδοσιακές αριστερές ομάδες και οι οπαδοί τους. Εγίνετε κάτι σαν οι καπιταλιστές του κυπριακού ποδοσφαίρου.

-         Έχεις δίκιο. Έκαμα τεράστια λάθη.

-         Δε θέλω να σε κοροϊδεύω, έχεις πολλά βάσανα μπροστά σου να τραβήσεις ακόμα. Λοιπόν πρέπει να φύγω. Ετελειώσαμε. Παίρνω και επιταγές από σένα, υποθέτω ακόμα είσαι φερέγγυος.

-         Να σε κεράσουμε κάτι; Έναν χυμό;
-         Όχι, τωρά τζε να πάει; Και δεν πίνω της ΛΟΕΛ.

Share/Bookmark

3 σχόλια:

 1. Πράγματι τσίνοι χυμοί της λοελ δεν πίνουνται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όπως τα είπες! εν τζιαι λλία. Εγώ ελάλουν το ότι αν δεν προκριθούν ομίλους, σάστα τζι εγύρασιν. Τζιαι έτσι έγινεν. Πέρσι επάιζαν λλίον με την κρυφήν ελπίδαν να δειχτούν εις την Ευρώπην. Τωρά???
  Τζιαι τούτον πάει για ούλλες τες ομάδες, για να μεν παρεξηγηθώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. οι οπαδοι με τις κατοχικες σημαιες.αυτο δειχνει οτι τουρκοι ιδρυσαν την ομονοια και τουρκοι εξ αιματος ειναι οι υποστηρικτες της.χωραει αμφιβολια?οι τουρκοι ειναι αδελφια αμς λενε οι αριστεροι.το λενε καθαρα.δεν ειναι οι εβραιοι ουτε οι κινεζοι.αλλα οι τουρκοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________