Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η αποψίλωση της Γυναίκας


Update 20/12/2011 φτιάξανε και προφίλ στο Facebook, άμπα και χάσουν. https://www.facebook.com/pages/Dena-Charalambidou-Solomi/106985212753840




Παιδιά έχω απελπιστεί, ακολουθώ τις οδηγίες της κυρίας Δένας Χαραλαμπίδου Σολωμή να πάω στο sigmalive.com/lifestyle να την υπερψηφίσω και δεν βρίσκω το banner. Διότι με έπεισε η Κα. Δένα ως ακαδημαϊκός. Και δε ξέρω καν πότε λήγει η ψηφοφορία! Τελικά το βρήκα.
http://101worldwide.com/iba2/



Σοβαρά τωρά, ποια εν η κυρία και γιατί μου στέλνει επιστολή σπίτι μου; ήβρε με έξω που το φούρνο και με ρώτησε αν δέχομαι να μου στέλνει επιστολές; Νομίζω πως όχι, με μια μόνο συναναστράφηκα έξω από το φούρνο και ήταν τσιγγάνα και ήθελε να μου πουλήσει την κόρη της. Αλλά την άσχημη κόρη της.


Είναι κάτι σαν spam μη ηλεκτρονικό. Και με ενημερώνει να μπω εκεί και να τηλεφωνήσω ποδα και να στείλω μήνυμα στο τέτοιο. Πας καλά κυρία ακαδημαϊκιά; Απολογούμαι πρέπει να μιλάμε στον πληθυντικό είστε σημαντικό πρόσωπο, πάτε καλά κυρία ακαδημαϊκιά; Είστε και μορφωμένο πλάσμα τρομάρα σας. Τουλάχιστο πείτε μου κάπου στις δύο Α4 κόλλες σας αν είναι δωρεάν τα πιο πάνω. Αν εξυπακούεται δε ξέρω, εξυπακούεται ότι αππώθηκατε και (εβαρέθηκα) θέλεις να κερδίσεις τα βραβεία Νόμπελ ενός περιοδικού που καλύτερα διαβάζεται στην τουαλέτα μου σε δέκα λεπτά. Επίσης άλλοι τούτοι του περιοδικού θέλουν να τους απαντήσουμε πρώτα πόσα χρόνια (6) γιορτάζουν δήθεν τζε μετά να ψηφίσω. Ειδάλλως δεν είμαστε άξιοι να τους τη βάλουμε τη ψήφο μας. Έσιη ποτούτο! και μας έχουν και captsha από κάτω να μας δυσκολεύουν πιο πολύ!

Breaking news εν τω μεταξύ, stop the press η Άννα Βίσση δε βρίσκεται σε καμία από τις εννέα κατηγορίες. Υπάρχει όμως ένα παραθυράκι, μια επιλογή που λέει ΑΛΛΗ και εκεί μπορούμε να βάλουμε το όνομά της. Ε; Wink wink.

Ψήφισε με για την ηθοποιό της χρονιάς, τώρα, που είμαι ζεστή
Κοίτα τι μου 'ρθε τώρα. Γιατί να μη ψηφίσω τη Νάντια Μπράουν στις ηθοποιούς; Γύρισε εξαιρετικές δουλειές προβάλλοντας τις φυσικές ομορφιές της Κύπρου, στην αλυκή της Λάρνακας. Υποψιάζομαι ότι έχει μεγαλύτερο ταλέντο στην υποκριτική από άλλες διαγωνιζόμενες. Αν βγει πρώτη θα γίνει μεγάλο σκάνδαλο. Μπορεί και να μην ξανακάνουν τα βραβεία. Μια ψήφο από εμένα την έχει.

Αλλά το θέμα μας ήταν άλλο. Κυρία Δέσποινα, όχι! Κακό! ΟΧΙ!

Share/Bookmark

14 σχόλια:

  1. Απορία: αν βγούμε από την Ευρωζώνη, η ΑΝΤΡΗ ΜΙΧΑΗΛ-SUEUR θα αλλάξει επίθετο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι θα πιασουν σιερκες με την ΜΑΡΙ (ακου Μαρι) ΠΑΡΙΣΙΝΟΥ-NICHOLSBY να παν στην εξυπηρετηση του πολιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SKonte εγώ πάντως χρησιμοποίησα το παραθυράκι που δίνει το περιοδίκό και ψήφισα Βαλεντίνα Τσίγκη σε όλες τις κατηγορίες... Θέλω να σαρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όι ρε κουμπαρε.... παντως εχεις δικιο η Βαλεντινα παει με όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχα Εφύρτηκα!!!

    Έχω απορία, το Δρ που το ήβρεν;; στο βιογραφικο μόνο για ΜΑ λαλεί....οξα λαλείται να εν που τζείνα τα honorary Phd επειδη εν σπουδαία;;;;

    Σκεφτου πόσο κρίμα πρεπει να είσαι για να κάμεις έτσι πράμα για ένα βραβείο περιοδικου! Κύριε ελέισον πιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ρε πρασιναδα σημερον ημερα ξοδευει σε ταχυδρομικα για να την ψηφισουν ποιοι; που δε θα γινει. ας εκανε στο φεισμπουκ γκρουπ ξερω γω.

    τωρά ποιος άλλος ψηφισε τη ναντια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα για το βραβειο, φυσικα, καλε μου! Οπως ειπες τζαι συ εν τζι εν τιποτε νομπελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε μα ειναι πολυ σημαντικό, σκέψου μετά πως θα σκάσουν οι φιλεναδες αμα πάρει το βραβειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σωστο κι αυτο!

    Εν να κυστισουν ουλλες οι πικρισσες! Εν λλιο πραμα? Αν το κερδισει εν να το καδρωσει μαλλον τζαι μες το καθιστικο διπλα που τα πτυχια, μαζι με μιαν ολοσωμη φωτογραφια της με ρουχα Gucci ή Pranda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________