Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Νέα, ανύπαντρη και άνεργη ψάχνει.

Κατ' αρχάς να δούμε την μεγάλη αποχή και να προβληματιστούμε. Όπως είπε και ο Ομήρου σε βαρυσήμαντες δηλώσεις του, η μεγάλη αποχή πρέπει να προβληματίσει όλο τον πολιτικό κόσμο. Σας δίνω λίγη ώρα να προβληματιστείτε.
.
.
.
Πίσω στο θέμα μας. Από την ώρα που έχασε το αξίωμα του Δημάρχου Λευκωσίας η Μαύρου από τον Κωνσταντίνο τον μπεμπέκο, με βασανίζει η σκέψη πως τώρα δε θα έχει κάπου να απασχολείται. Γενικά είναι απώλεια για τον πολιτικό κόσμο. Έχει πενηνταρίσει και είναι δύσκολο σ αυτή την ηλικία να την πιάσει κανένας μάστρος. Βουλευτής έκαμε, γενική γραμματέας της ΕΔΟΝ έκαμε, δεν της πάει να ξαναγυρίσει πίσω στα παλιά της λημέρια. Γι αυτό έσπασα το κεφάλι μου να της βρω δουλειά. 

Όχι σαν καμαριέρα, από το σκάνδαλο του Dominique Strauss-Kahn και μετά, οι καμαριέρες βγάλαν κακό όνομα, πιο πολύ τη φαντάζομαι σαν δούλα σε χαικλασάδικη οικογένεια της Λευκωσίας, βιομήχανοι και δε συμμαζεύεται. Ίσως να προσπαθήσει να τους κάνει να μετανοήσουν και να δωρίσουν τα πλούτη τους στο κόμμα.
Αγρότισσα μόνη ψάχνει τα ραπανάκια. Σε κάποιο χωράφι της Σωτήρας να βγάλουν κάλους τα χέρια της και να δει πως βγαίνει ο τίμιος ο ιδρώτας του εργάτη. Της μόδας άλλωστε είναι οι ποδίνες.

Είμαι πολύ περήφανος για την ιδέα μου να πάει να κάνει σάντουιτς στην καφετέρια του Ε.ΛΑ.Μ. Πιστεύω θα πετύχει. Θα κάνει τους Ελαμίτες να τρέχουν τα σάλια τους μόλις θα τη βλέπουν να σερβίρει το λουκάνικο χαλούμι σπέσιαλ της.  Αν την εμπιστευτούν ότι δε θα φτύνει μέσα στα σάντουιτς της, θα ξεπεράσει στη φήμη και τη Στέλλα τη σαντουιτσίνα. Λοιπόν πως θα βοηθήσουμε την κοπέλα;

Share/Bookmark

10 σχόλια:

  1. χε χε!
    Άκουσα μια ψιλή ότι το οίκημα του ΕΛΑΜ (πάροδος Μακαρείου) έκλεισε. Οπότε άκυρη η τελευταία σου ιδέα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. haaahaaahaaahahahahaa!
    ωραίο το ιλλουστρασιόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά το περιστατικό με την Λούση στην Θησέως στην Λευκωσία ας πάει να κάνει την Ελένη την π___η σε νέο version .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι σου εκανα; :(

    ευχαριστω. καμε και κανενα like να πολλινισκουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gkonte
    Ελένη την πρώτη;
    εννοείς την ωραία ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννα κάμεις εικονούες τζιαι για τους υπόλοιπους που εχάσαν στις εκλογές ή θα επιμένεις να περιπαίζεις γυναίκες;:P

    Όσο για τη συγκεκριμένη βέβαια, μην αγχώνεσαι, το κόμμα όλο και κάπου θα βρει να την μπήξει. Σιγά να μην αναγκαστεί να τρέχει σε γραφεία ανεργίας σαν και εμάς και να καρτερά με το νουμερούιν της να τζιυλήσει η σειρά. Τα κομματόσκυλα καλά την έχουν, μην αγχώνεσαι....

    Εγώ θέλω να μας σχολιάσεις και τους "νικητές" και τους "αναβάτες" τους ( ε, συγνώμη, " κούρσα των εκλογών δεν είναι που μας έλεγαν;)Υπάρχουν, νομίζω κι άλλοι εφάμιλλοι τους στην αχαπαροσύνη που εκλέγηκαν κιόλας...αλλά θα μου πεις, με τόσο φακέλωμα, φοάται ο άλλος να τους πειράξει.

    Και είδες τωρα τι γίνεται: " κομματικές" οι εκλογές. "πρόκριμαν", "test drive" ( manipulation test καλύτερα). Για τες προεδρικές άκουσον άκουσον. Μια αηδία να τους ακους στα πανελ να σχολιάζουν τα αποτελέσματα. Εχουν μολύνει εκείνο ακριβώς τον τομέα, την τοπική αυτοδιοίκηση, στον οποίο τα κόμματα δεν είναι αναγκαία, καθώς μιλάμε για μικρούς δήμους, μικρό νησί, γνωστούς μεταξύ τους ανθρώπους... Αλλά δαμέ..

    Εννοείται για την αποχή κανένας λόγος. Μούγκα.

    Τέλοσπάντων, μεν τους φοάσαι τούτους που εφκήκαν. Μόνον να σου φαν τα ριάλια σου πρόκειται. Που θα το κάμουν είτε τους περιπαίξεις είτε όχι. Άτε μπορεί να σου αφήκουν τα σκουπίθκια να βρομίσουν, να σε βάλουν να πλερώνει τις αποχετεύσεις ούλλης της γειτονιάς ( τζιαι της ποδά τζιαι της ποτζιεί, αν είσαι Λευκωσιάτης) να σου βάλουν φόρο ιδιοκτησίας τζιαι για το πάρκιγκ ακόμα,τζαι να σου ζητήσουν να βάλεις μικροτσίπ τζιαι να φκάλεις άδειες σε όλα τα μέλη της οικογένειας σου που συμπεριφέρονται σαν " οικοδίαιτα" ( pets).

    Προς το παρόν, οι (επαν)εκλεγέντες επαρκέστηκαν και συνεχίζουν να σπαταλούν τα λεφτά του φορολογούμενου με τα επιχορηγημένα εκατομμύρια που το κράτος για τις προεκλογικές τους εκστρατείες και την αλόγιστη σπατάλη στους χριστουγεννιάτικους διάκοσμους σε πόλεις και χωριά. Δαμέ να πώ ότι, το καλοκαίρι που μας πέρασε ( τζιαι που μας έκαψε τζιαι μας εκαούρτισε) με τις συσκοτίσεις ύστερα που την έκρηξη στο Μαρί ( από τους εξωγήινους εννοείται)και τις περικοπές ρεύματος, ούτε που εφαντάζουμουν ότι θα γινόταν τέτοια σπατάλη ενέργειας τα τωρινά χριστούγεννα με φωτούθκια τζιαι μαλακίες. Δεν μας έμεινε τίποτα από την εξοικονόμηση ενέργειας. Τίποτα,καμιά οικονομία. ( με εξαίρεση νομίζω τον δήμο των Λατσιών).Εξιχάσαμεν που την εφκάλλαμεν με κεριά και ιστορίες και θυμηθήκαμε ότι λόγω εκλογών, να πάει να γ....η ενεργειακή κρίση...
    Σειρά έχουν κονδύλια άλλα τώρα. Τα επιτελεία τους έχουν ξεκινήσει ήδη τις ερευνες...
    Όσο για τις βρώμες των μη επανεκλεγέντων μην ανησυχείς. Θα βγαίνουν μια-μια στη φόρα από τους νυν επανεκλεγέντες, κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι θα τους στριμώχνουν για κάτι που δεν κάνουν οι ίδιοι. Σύνηθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανωνυμε/μη μου, εν η δουλεια μου να περιπαιζω. τωρα αν ετυχε να πεσω τελευταια σε γυναικες πιστεψέ με έτυχε, (και αυτες μου το κανουν ευκολο).
    για την αποχη θα γραψω τη γνωμη μου σε αλλο ποστ.

    αν κατσω να σχολιασω πολιτικα θα γινω πολυ βαρετος, ειναι διαχρονικη άποψη του μπλογκ ότι δεν εχουμε σωτηρια σαν φάρα "και θα μας πιασουν όλους οι Τουρτζοι". -αν εισαι επαναπροσεγγιστης διεθνιστης απολογουμαι-. τιποτα δεν αλλαζει σ αυτον τον τοπο, μονο το ΔΗΚΟ αλλαζει πλευρες με απελπιστικη συνεπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________