Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο βιασμός της Πραξούλας στο The Parliament Pub

Για ομαδικό, πολιτικό βιασμό της από την Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής, όπου είχε κληθεί για το θέμα των υδρογονανθράκων μίλησε η υπουργός Εμπορίου, Πραξούλα Αντωνιάδου.

Σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ η κ. Αντωνιάδου έκανε επίσης λόγο για απρεπή και αισχρή συμπεριφορά βουλευτών και πρόσθεσε ότι ανέμενε κάποια απολογία.


Που είναι ο Κασίνης να τον βάλω στη θέση του;

Ποια νομίζεις ότι είσαι και ήρθες μες την επιτροπή μας; 


Share/Bookmark

12 σχόλια:

  1. Για 11 λεπτά θα είχαμε τον απόλυτο συγχρονισμό στη δημοσίευση των πόστ... Α ρε Πραξούλλα τι μας κάμνεις... ωραίες φώτος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι πολλά πολλά για την Πραξουλα.Εξαλλου, προχθες εκανε και την συνελευση του Κομματος της, σε ενα τηλεφωνικο θαλαμο στο ΡΙΚ. Στο περας του Συνεδριου τραγουδησαν και τον υμνο των ΕΔΗ "εφτα νομα σε ενα δωμά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κοπέλλια εν γι' αυτό που μου άρεσκε το flipper που τότε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η πραξουλα ειναι πολυ επιθετική, φακκολοα και φαουσα. αντιπαθησα την. στην πυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος!!! Κανεί μα..κίες που τούτην τη γεναίκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πραξούλα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της Τουρκικής Εξωτερικής Πολιτικής.

    Σκεφτείτε μια υπουργό στην Αμερική να υποστηρίζει ότι θα πρέπει το Ιράν να ασκήσει το αυτονόητο δικαίωμα του στην κατοχή πυρηνικών όπλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια αν παρατηρήσω την παραμικρή υπόνοια πολιτικού βιασμού της κυρίας θα διακόψω αυτό το ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εν άκουσα τις δηλώσεις, ούτε συμφωνώ με τους χειρισμούς της συγκεκριμένης, αλλά την κατανοώ απόλυτα, όσον αφορά τον μισογυνισμό των κυπραίων, ειδικά απέναντι σε γυναίκες που κατέχουν αξιώματα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε τούτη που ίσως να προκάλεσε κιόλας.
    Ό,τι κι αν υποστηρίζει ωστόσο ο άλλος απέναντί σου οφείλεις να είσαι κόσμιος και να τον σέβεσαι, όπως κάνεις και με τους υπόλοιπους. Άσε που συνήθως τα " σκληρά αντράκια" δεν τα βάζουν με άντρες, αλλά πάντα θα τους βρεις να επιτίθενται ομαδικά σε μια γυναίκα. Οι γυναίκες ως μειοψηφία στην πολιτική είναι κύρια δέκτες σάτιρας, σκληρής κριτικής και υποτιμητικούς, περιφρονητικούς υπαινιγμούς.
    Στην καλύτερη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μπορουσες να εχεις απόλυτο δικιο, σε καποια πτυχη της κυπριακης κοινωνιας, αλλα βλεπεις η Πραξουλα δεν ειναι η πρωτη γυναικα με πολιτειακο αξιωμα. είναι η πρώτη όμως που ειδα να κανει ετσι ισχυρισμους. Αλλες γυναικες δεν βιαστηκαν στη βουλη; Μονο αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστά το έθεσες. Η " πρώτη που άκουσες να κάνει ισχυρισμούς" . Οι υπόλοιπες λουφάζουν. Όπως κάνουν συνήθως τα θύματα "βιασμών".
    Σε πολλούς τομείς και όχι μόνο στην πολιτική, όπως κατέδειξε μια ερευνα μετά τις βουλευτικές, η Κύπρος κατέχει τη χαμηλότερη θέση όσων αφορά ( όχι την εμπλοκή αλλά ) την ανάδειξη γυναικών σε πολιτειακά αξιώματα, στη βουλή και σε διευθυντικές θέσεις.
    Φέτος ας πούμε έκραζαν την Πραξούλα, μόλις διορίστηκε, λόγω..του ονόματος της!!! Λες και το όνομα Αβέρωφ, είναι το πλέον σοβαρό και έγκριτο και τους πείραξε το Πραξούλα!!Λες και το όνομα και το φύλο θα κρίνουν ένα άνθρωπο!!
    Επίσης, οργή πολλών εκδηλώθηκε και για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου (την οποία δεν ψήφισα, εξηγούμαι), η οποία ωστόσο διετέλεσε ικανότατη δημοσιογράφος και είχε πολλές γνώσεις για τα κοινά, (περισσότερες πάντως από θεολόγους, γιατρούς, ηθοποιούς και ιατροδικαστές). Πόλεμος για μένα αδιανόητος, εκτός κι αν ιδωθεί μέσα από το πρίσμα των όσων σου είπα.
    Και λάβε υπόψιν σου ότι εξαιρούνται από την κριτική και τη σάτιρα (άρρενες) άλλοι, κατα πολύ υποδεέστεροι. Αυτή η " ανισότητα" και η εμμονή στη διακωμώδηση είναι που μου κάνει εντύπωση.
    Όσο για γυναίκες σε αξιώματα υπο διωγμόν ( θυμάμαι τώρα τι έγινε με την Ακελίδου) δικαιολογημένο ή όχι, δεν είναι αυτό που σχολιάζω είναι την μήνιν που διακατέχει όλους όταν πρόκειται για γυναίκα ώστε να καταλήξουν στο ανακουφιστικό για τον ανδρισμό τους " κάτσε έσσω σου να σιδερώσεις κανένα πουκάμισο" ή στο μονολεκτικό " γεναίτζιες..").
    Έρχομαι και σε ρωτώ: αν το ημέηλ του ακέλ που διέρρευσε πέρσι αφορούσε ρουσφέτια που έκανε μια υποθετική γενική γραμματέας, τι θα γινόταν;; Αν για υπουργό εξωτερικών και πρόεδρο της επιτροπής άμυνας της βουλής είχαμε γυναίκες θα κατακεραυνώναμε μόνο τον πρόεδρο;; Το καλό βέβαια με τις γυναίκες είναι ότι έχουν ευθυξία και παραιτούνται, όταν όλα διαλευκανθούν και όχι προληπτικά για να βγάλουν την ουρά τους απ'έξω.
    Συγγνώμη αν καταχρώμαι της φιλοξενίας σου μακρηγορώντας, δεν ήθελα να πάρει η συζήτηση σεξιστική χροιά, και εξηγούμαι ότι απ' όλα αυτά σ'εσένα δεν καταλογίζω τίποτα και κατανοώ την αγανάκτηση πολλών με τον εμπαιγμό της νοημοσύνης μας από τους κρατούντες ( ανεξαρτήτως φύλου) που τους κάνουν να καταφεύγουν στη σάτιρα. Είναι κι αυτή μια αντίσταση, φτάνει να μην είναι έμμεση προπαγάνδα και να μην διακρίνεται από εμμονές και επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν εχει προβλημα, επρεπε να μιλησουν και αλλες κυριες αν ειχαν παρομοιες εμπειριες και τοτε καποιοι θα δαγκωναν τα χείλη τους εκει μεσα. ακομα πιστευω η αντωνιαδου υπερεβαλε. να στο πω διαφορετικά. της μιλησαν επιθετικά και εκείνη περιμενε ευγενειες διότι είναι μια κυρία. δεν το είχε και πειρακτηκε. και η χαραλαμπιδου το επαιξε δυναμικα οταν τσακωθηκε με τον παπαδοπουλο. και οποια ανοιγει το στομα της να φωναξει λιγο περισσοτερο θεωρείται σκυλα. καποτε δικαίως. καποτε αδικως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________