Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Σκεψεις μεταξυ ελιωτής και τυρού

Έχω κατι αποριες που πιθανό καποιοι να μπορείτε να μου τις λυσετε σαν σπουδαγμενοι που ειστε.

Τα ρωσικά δις από που προήλθαν Κυπρο; Εν όλα από καθαρές επαγγελματικές δραστηριότητες τους ή ειναι τα περισσότερα από ξέπλυμμα; Δηλαδή χρειάζονται οι Ρώσοι τόσα δις για το petty cash τους; Θυμηθηκα τα γιουγκοσλαβικα εκατομμύρια που κατηγορούσαν τον Παπαδόπουλο. Θα μου πείτε στην Ελβετία στοιβάζουν καθαρά εκατομμύρια; Όχι.

Το λέει και το προφίλ μου, Απαιτώ λιγότερη διαφθορά ή περισσότερες ευκαιρίες να συμμετάσχω σ' αυτήν. Ποτέ δε ζήλεψα τον ξένο πλούτο αν δεν ήταν πιο πολλής απ τον δικό μου." Δεν κάνω τον ηθικολόγο. Οπότε αν μου πείτε ναι ειμαστε πουλημένοι στους Ρώσους, είμαστε their little bitches, τα πουτανακια τους κατά τον Κορκολή, θα το δεχτώ.

Αντιπαθήσαμε και εμείς τους Γερμανούς. Προφανώς επειδή τους θεωρούμε μαλάκες και πιο χαζους από εμάς. Θέλουμε να πληρώνουν οι πολίτες τους τα δικά μας λάθη. Θέλουμε ο βιτσιόζος Felix και η γεμάτη τατουαζ και σκουλαρίκια Leonie να δουλευουν σκληρά (οταν αυτοι δουλευαν πανω στα δεντρα, εμείς λιαζομασταν στην παραλια και με χοληστερινη), να πληρώνουν τους φόρους τους (πληρωνε μαλάκα Γερμανε) και η κυβέρνησή τους να τα δανείζει σε χώρες που τα σκάτωσαν οικονομικά. Μικροί μάθαμε για τον μυθο του τζιτζικα και του μυρμηγκιού. Τώρα ειμαστε οι τζίτζικες και κανουμε πλακατ "fuck you ant!". Αν βγει στη Γερμανια καμμιά (κάποια) παράταξη που δε θα ανεχεται τιποτα από τα πιο πάνω, θα πουμε τον Δεσπότη παναγιώτη που τα καλά.

Εγώ δεν έχω μούτρα να τους ζητώ λεφτά υπό τέτοιες συνθήκες. Ωστις έχει το χρημα αποφασιζει κιόλας τι απαιτησεις θα εχει. Σε τόσους τοκογλύφους πήγαν χιλιάδες Κύπριοι τόσα χρόνια και πάλι κάνουν ότι εν αμαθητοι. Εμεις ζητάμε να μας δώσουν λεφτά, με χαμηλό επιτόκιο και να έχουν και καλή συμπεριφορά προς εμας κιόλας. 


Οι Ελλαδίτες ειναι πιο σφόδρα εναντιον του κουρεματος από εμάς. Ανακαλύψαν αραγε καποια φόρμουλα καλύτερη; Μπα. Απλά φοβούνται να μην τους κάνουν το ίδιο εκεί (όπως και όπου αλλου εκδήλωσαν συμπαρασταση) και δευτερο κάποιοι που τόσο καιρό φέρανε ελληνικά ευρω εδώ να μην τα βρεί το ΣΔΟΕ, τωρα σκεφτονται που να τα παρουνε.


Και οι Ρωσοι πρέπει να ειναι ευχαριστημενοι κατα βάθος, θα επιστρέψουν καποια Δις στα ρωσικα ταμεία παρά να κάθονται να λιάζονται στην Κυπρο. Με το δίκιο τους φυσικά ναν δυσαρεστημενοι, με δικά τους λεφτά να πληρωθούν οι απαιτήσεις των Ευρωπαίων από κατι κακοπληρωτες Κυπριους;


Οι λαβροι βουλευτές μας υπέρ της καταψήφισης, ελπίζω να μην το κάνουν μονο και μόνο για να προλάβουν να βγαλουν χρήματα έξω της χώρας, δηλαδή ότι κάναν μεχρι τώρα να είναι για να προφυλάξουν το κομποδεματακι τους. Συμπεριλαμβανω εδώ και όσους της κυβερνησης ήδη το έκαναν, αν το έκαναν, περασμενη εβδομαδα. Αν έχει γινει αυτό θα τους κυνηγήσω προσωπικά με το στελιφι του κουσπου. (χαχαχαχα αστειευομαι ότι λεω ειναι μεταφορικό, χαχαχαχα ειμαι εναντιων της βιας, χαχαχα)



Τεσπα, τα γεγονοτα διαφοροποιούνται από ώρα σε ώρα, ίσως αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Παρακαλώ όσοι δε βαρεθητε να αφησετε σχόλιο, 1) να ειναι σύντομο και ευχαριστο 2) αν ειναι μακροσκελές να το κάνετε εξτρα ενδιαφέρον. Ριξτε μεσα φημες, σεξ, προδοσια για να κανω και εγω ποπ κορν να το διαβασω.  

Share/Bookmark

12 σχόλια:

  1. ρε, εν θα έπρεπεν να με έγραφες "la" colonge? "Le" μισσιμου. Μα προσβάλλεις με....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεις δικιο και απολογουμαι. αλλα ετσι ειμαι. να σε κανω la colonge?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι και πολύ LA LA LA και στην όψη και στην κόψη ;)) Ναι να με κάνεις La!

      Διαγραφή
  3. Η Κύπρος είναι το πείραμα. Ακόμα και οι Αμερικανοί πολίτες φοβήθηκαν από αυτή την εξέλιξη! Οι Γερμανοί στηρίζουν τις χώρες με οικονομικά προβλήματα επειδή αν δεν το κάμει θα διαλυθεί η ευρωζώνη, και η Γερμανία το θέλει το ευρώ, αφού μέσα από το ευρώ έγινε και πάλι υπερδύναμη. Αυτά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οκ ευχαριστώ Γεωργια. Βασικα κρατανε το καροτο και το πηγαινο φερνουν μπροστα μας. Μας μεταχειριζονται οσο για να μη φυγουμε απο το Ευρω. Οπως και να έχει, νιωθείς τον εκνευρισμό του Felix;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. trrrrrrrrrrrrrrrrr

    fuck it-sex drugs and rock and roll

    tha ftiajo kosmo diko m k mesa tha mpo

    "fuck u ant"-theiko

    hugs and kisses and LOL LOL LOL

    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχόλιό σου Βεατριξ κερδισε το Internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μόνο σίουρο είναι ότι παίζονται πολλά συμφέροντα πίσω από αυτή την διεκδίκηση του eurogroup. Που την μια θέλουν το σκατώ=ευρώ τους να επιβιώσει και που την άλλη να μας αποδυναμώσουν τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απο μικρος ακουω πως ολοι μας ζηλευουν και μας μισουν και με το παραμικρο θελουν να μας κανουν κακο. ελλαδα και κυπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή είμαστε μικροί και με λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Enna gino llio Dan Brown dame, alla en tixaio pou o neos Papas, enthronizetai tin idia mera me tin psifisi...??
    (X-Files music)

    Boom!! Thriskeia, politiki, erotas, sinomosia se mia protasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________