Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Αν ήσουν χτηνόν θα eίshες έλεος

Οδηγείς με το κινητό στο αυτί εδώ και ένα χιλιόμετρο. Αλλάζεις ταχύτητα με το ζόρι ελέγχοντας το τιμόνι με το πόδι σου. Πιο πιθανό να μιλάς για το ποιος άππαρος θα έρτει πρώτος σε ποιά κούρσα. Ξέρεις πως απαγορεύεται να το κρατάς ενώ οδηγείς αλλά χέστηκες. Στα λεξικά στη λέξη γάρος έχουν τη φωτογραφία σου.

Οδηγείς και νιώθεις να βαρεί το σιέρι σου. Πίνεις τζε τσιγάρο γιατί είσαι βαρύς άντρας. Φκάλεις το πόξω να κουμπά στο παραθύρι, να μεν πεφτουν οι σταχτοί μέσα. Τελος ρίφκεις το τσιγάρο έξω, ίντα να λερωνεις το τασακι, μέσα εν η πατεριμη τζε τα ψηλά σου. 100% ρίφκεις το απ΄έξω στη στράτα. Ίντα τόσοι τα ρίφκουν το δικό σου εν το πρόβλημα; Είσαι ένας γάρος με περικεφαλαία. Αναφερα πως είσαι βαρύς τύπος;

Αν εσείς οι ανήλικοι "καλλιτέχνες" είσαστε το μέλλον του τόπου μας καλύτερα να τα πουλήσω όλα τα υπάρχοντα μου και να πάω στο Τσερνομπιλ να ζήσω. Καταστρέψατε κάθε τοιχο, κτίριο, μνημείο ανα την Κύπρο μαλακισμένα. Πιάστε καμμια κοπελίτσα και αφήστε τα σπρέυ, αφου μετά από εσάς θα έρθουν άλλοι πιθηκοι να σας τα σβήσουν να γράψουν τα δικά τους. Κωλόπαιδα.

Είσαι βαρετός τύπος τζε τσιαρίζεις. Άμα ακούσεις ότι το τσιγάρο εν out απαντάς "άγια ολάν!". Άμα κατουρηθείς παίρνεις και το τσιγαράκι σου μαζί. Επειδή αν το κρατάς την κρίσιμη στιγμη μπορεί να κάψεις το καμάρι σου και αν το έχεις στο στόμα σε πνίγει ο καπνός προτιμάς να το σβήνεις πας τα πλαστικά τα καπάκια της τουαλέτας. Είσαι γάρος με περικεφαλαία.

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________