Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

γιατί ο Πυθούλης κοιμάται έτσι μαμά??? ΛΑΜΝΕ ΜΑΥΡΟΓΥΡΕΥΚΕ

Από email

Πρόκειται για αληθινή ιστορία.

Γονείς στη Λεμεσό αγόρασαν στο μωρό τους ένα φίδι, Πύθωνα, για κατοικίδιο. Ο μικρός κάθε βράδυ που ξάπλωνε στο κρεβάτι του, έβαζε και το φίδι μαζί του δίπλα του. Όταν το φίδι ήταν πιο μικρό, κοιμόταν κουλουριαστό (κουλουριαζόταν σε κύκλο). Καθώς μεγάλωνε το φίδι όμως άρχισε να ξαπλώνει κάθετα όπως κοιμάται ένας άνθρωπος, δίπλα στο μωρό. Και οι γονείς παραξενεύτηκαν και το πήραν στον κτηνίατρο και τον ρώτησαν εάν έχει κάτι το φίδι και κοιμάται σαν τον άνθρωπο. Και ο κτηνίατρος τους είπε αμέσως να το θανατώσουν και οι γονείς ρώτησαν γιατί. Και τότε ο κτηνίατρος τους εξήγησε ότι καθώς το φίδι μεγάλωνε, ο λόγος που ξάπλωνε κάθετα ήταν επειδή ήθελε να δει πόσο μεγάλο σε μάκρος μπορεί να γίνει ούτως ώστε όταν φάει τον μικρό να μπορεί να τον χωνέψει. Επειδή τα φίδια για να φάνε κάτι ή κάποιον πρώτα από όλα μετρούν το μέγεθος του και αν μπορούν να το χωνέψουν τότε το τρώνε. Και περίμενε μέχρι να φτάσει στο μάκρος που πρέπει για να φάει τον μικρό. Η μάνα μόλις το άκουσε, έπαθε ψυχολογικά. Απίστευτο κι όμως αληθινό!! Μετά έπαθε τα ψυχολογικά η μάνα; Πριν τι είχε για να αγοράσει πύθωνα του γιου της για κατοικίδιο; ΕΛΕΟΣ!!!


Εβαρήθηκα να μου στέλνουν τέτοιες γαργαλιστικές ιστορίες που να με πληροφορούν πρώτα πρώτα ότι εν αληθινή. Εθθα μου πεις εσύ μαλάκα τι εν αληθινό θα το ψάξω μόνος μου. Εγινε στη Λεμεσό λέει. Έπαθε ψυχολογικά λέει - κυπριακή έκφραση - και η φράση έλεος; Πολύ κοινό σε μας. Μόλις το διάβασα είπα δεν πάω στο http://www.snopes.com/ ; ότι μύθος κυκλοφορεί εν μέσα. Αναζήτηση python και πρώτο πρώτο αποτέλεσμα για ιστοριες με κατοικίδια φίδια που μετράνε το μέγεθος του φαγητού τους. Είμαι σίγουρος κάποιος μαλάκας Κυπραίος πήρε email τέτοια ιστορία κ την μετάφρασε στα ελληνικά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ! και άρχισε να την στέλνει. Και σιγά μην προωθήσω τις ηλιθιότητες σου, κανένα πορνό μπορεί αλλά όχι και τις λαφαζανιές! Ρούφα!

Share/Bookmark

6 σχόλια:

  1. hahaha, εν εμπορουσαν να ηταν πιο αθλια τουτα τα ημειλ. Ασπουμε επαθεν ψυχολογικα η μαμμα, πιο μεγαλη μαλακια αλλη φορα...

    Εβαρηθηκα παντως να μου ερκουνται 10-10 ετσι ημειλ... Εχεις απολυτο δικαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπάζω πλάκα εγώ με τούτα. πχ δες το http://i-zwi-einai-wraia.blogspot.com/2008/04/blog-post_6265.html

    Φυσικά ο πύθονας και τα ψυχολογικα είναι αξεπέραστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι ο άπιστος... Σκόντε.
    Αν δεν το δεις με τα μμάθκια σου, εν πιστεύκεις τίποτε απ ότι σου λαλούν.

    Χμ... Ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________