Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Η Τζουλια κτυπάει την ανεργία

Είναι πραγματικά συγκινητικό! Μέσα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει κίνηση ματ στον επαγγελματικό προσανατολισμό και σχεδιασμό του Υπουργείου Εργασιας και ανοίγει νέους ορίζοντες προσοδοφόρας εργασίας, φήμης και δόξας, σε μια ολόκληρη γενιά νέων κοπέλλων που δεν εχουν καμμία απολύτως κλίση, ή ταλέντο σε κάτι παρά μόνο το σφριγιλό τους κορμί. Μέσα στον κυκεώνα της ανεργίας και της αβεβαιότητας η Τζούλια ανοίγει το δρόμο σε επίδοξες σταρ. Προβλέπεται το ποσοστό των ανέργων κοπέλλων μας να καταποντιστεί και θα αυξηθεί αυτό των ανδρών που θα τρέξουν να εργοδοτηθούν σε τέτοιες εταιρείες παραγωγής με την ελπίδα να πάρουν μάτι εκ του κοντόθεν.
Τώρα ορισμένες άλλες ανθυπο-σταρ που βρίσκονται στο χείλος της αφάνειας και της ανυποληψίας, έχουν πλαντάξει στο κλάμα πως δεν το σκέφτηκαν αυτές πρώτες τόσο καιρό. Αναμένεται πριν το τέλος του έτους να βγούνε νέες παραγωγές με αυτές τις σταρλετ που σκοπό θα έχουν να ρουφήξουνε λίγη από τη δημοσιότητα της Τζούλιας. Θα χάνει η μάνα το παιδί και θα τρέχει στα γυρίσματα. Τα Πανεπιστήμια θα γυρεύουν κόσμο να σπουδάσει και δε θα βρίσκουν. Τα ωδεία θα κυνηγούν μύγες και οι σχολές μοντέλων θα μαραθούν. Ήγγικε γαρ η βασιλεία των πορνοσταρ!
Το γεγονός είναι τόσο κοσμοιστορικό για την Ελλάδα όσο και η πτώση του τείχους του Βερολίνου για τη Γερμανία. Όπως το Karate Kid είχε τον Miyaki του, έτσι και η Τζούλια βρήκε το Σειρηνάκη της και μας βοήθησε να ανακαλύψουμε σε τι επιτέλους ήταν καλό αυτό το κορίτσι. Βρε τι καλλιστεία πήγε, τι τραγούδια μας είπε, τι party animal ήταν. Κι όμως! Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου.

Share/Bookmark

2 σχόλια:

  1. Αρέσκει μου που ούλλοι κατακρινουν την αλλά ταυτόχρονα αποστήθησαν κάθε σκηνή του βίντεο στον εγκέφαλο τους τζιαι έτσι ήβραν τζιαι κάτι να σκέφτουνται την ώρα των "καταναγκαστικών έργων" με την γεναίκα τους.
    Καλά την έσιει η Τζούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________