Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Με την ΚΕΟ θα στον σφυρίξω δύο φορές


Μετά από πολύ κόπο και χαρτομάντηλα βρέθηκε το βίντεο
Σε αμερικανικό τσοντο-πορνό site, με εκατοντάδες βίντεο που βλέπεις επί πληρωμή, μπηκε 16 Μάρτη 2009   και ένα επεισόδιο  γυρισμένο σε μια μικρη ελληνική ταβέρνα, με μια μπουκάλα μπύρα ΚΕΟ να γίνεται πρωταγωνιστής, δηλαδή  έδειξαν τη μάρκα της, είπαν το όνομά της και από που είναι και τελικά χρησιμοποιούν τη μπουκάλα ανάμεσα στα στήθη της πρωταγωνίστριας που κάνει την κριτικό εστιατορίων να χύνει μπύρα στο στόμα του άντρα. Διαφήμιση δηλαδή δωρεάν και άκοπη! Αλλά που να εκτιμήσουν οι στενόμυαλοι, σεμνότυφοι Κυπραίοι. Λες και μπύρα και σεξ (και τσόντα) δεν πάνε μαζί. Στο φιλμ ακούγεται και ελληνική παραδοσιακή μουσική και βλέπουμε ελληνικά φαγητά.
Η πρωταγωνίστρια σκύβει να πάρει την ΚΕΟ
Οι διευθυντές της ΚΕΟ, επειδή έχουν και την Εκκλησία της Κύπρου σαν μεγαλομέτοχο, τα πήραν στο κρανίο και άρχισαν να βλέπουν πορνό με τις ώρες εκεί στα γραφεία της εταιρείας, μπας και βρούν ποια ταινία είναι και να κινήσουν αγωγές.
Η ετικέτα φαίνεται σβησμένη. Θα τους φόβισε η εταιρεία ΚΕΟ

Εφοδιάστηκαν με χαρτομάντηλα, λοσιόν και ζήτησαν από τη γραμματέα τους να μην τους ενοχλεί κανείς μέχρι να βρούνε την ταινία.


Ακόμη κι αν χρειαστούν μέρες ολόκληρες αναζήτησης, δε θα πάψουν να προσπαθούν μέχρι να καθαρίσουν το σπιλωμένο όνομα της ΚΕΟ. 

Σκεφτήτε να την χρησιμοποιούσαν όχι για να πιουν μπύρα οι πορνοσταρ, αλλά με άλλο τρόπο αν με εννοοείτε. Χαλασμός κυρίου θα γινόταν, οι κύπριοι  μουτζαχετιν θα απαγόρευαν κάθε μετάδοση πορνό στην Κύπρο και εμείς για να δούμε "άσπρη" μέρα θα αναγκαζόμασταν να παρακολουθούμε παλιά επεισόδια του Καφενίου με την χυμώδη κομμώτρια Πόπη Αβράαμ.
Σημ. Οι περισσότερες φώτο δεν ειναι πραγματικές διότι...δεν πίνω την ΚΕΟ ώστε να χρησιμοποιούσα αληθινή μπουκάλα. Καμιά κοπέλλα δεν τραυματίστηκε στην παραγωγή αυτών των εικόνων.

Share/Bookmark

14 σχόλια:

  1. Βάλτο μου εκεί που σε ΚΕΟ

    ΚΕΟ-λοι καλοί χωράνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞεΚΕΟλοθρευτής 2: Η μέρα της στύσης

    Το κλαρίνο του λοχαγού ΚΕΟλέρι

    Ο μύθος του ακέφαλου ΚΕΟλιάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι εκκλησιαστικο θεμα οπως θελετε αγαπητε να ειναι αλλα θεμακλοπης καποιων δικαιωματων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θέλω τίποτα αγαπητέ, από τα ξένα ΜΜΕ διάβασα ότι είναι και η εκκλησία μετοχος εκεί μέσα οπότε ισως να είναι μια μορφη πίεσης στην εταιρία να ζητήσει εξηγήσεις.

    κλοπή δικαιωμάτων; ο ανθρωπος κατανάλωσε μια μπύρα. άλλες εταιρίες θα έκαναν πανηγύρια να έχουν τέτοια διαφήμιση. φυσικά τώρα είναι η μεγάλη διαφημιση που κάνουν τους ενοχλημένους. κατά βάθος πιστεύω ότι δεν θα κάνουν τίποτα στην ΚΕΟ. θα δούνε το πορνό και ως εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άχαχαχα! Μάλιστα κύριε, αυτή είναι διαφήμιση, όχι όπως τις pathetic διαφημίσεις της ΚΕΟ με τους κακόμοιρους που πασχίζουν να κάμουν πως διασκεδάζουν! Συγνώμη, σε ποια μικρή ελληνική ταβέρνα γυρίστηκε δηλαδή, στην Κύπρο;;;;

    Μπορώ να πω κάτι στον αονώνυμο; Αγαπητέ, λίγο χιούμορ δεν βλάπτει :)

    Ίνβικτ, η ειδικότητά σου: ΚΕΟλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όχι δεν είναι Κύπρο που γυριστηκε. υποθέτω είναι κάπου ΗΠΑ, Νέα Υόρκη λένε αλλά πολλά απ όσα είπαν βγήκαν λάθος μέχρι τώρα. Ισως Λος Αντζελες που εν η μεκκα του πορνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα νομίζω τελικά εν έτσι που εκάμαν τη διαφήμιση, από τη στιγμή που επρόκειτο για ένα ασήμαντο φιλμάκι του σωρού που ακόμα κανείς δεν ανακάλυψε, με τον ντόρο που εκάμαν ακούστηκε το όνομα τους. Μούχτι.

    Οι φωτογραφίες αρέσαν μου πολλά . Επέτυχες τες.

    ΚΕΟ-κόσμος όλος ΚΕΟ-λο θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκεφτήκατε σε τόσα πορνό που υπάρχουν να ανησυχούσαν μπας και φανουν οι μάρκα του ποτού τους και των ρούχων πχ; Ετσι κολλήματα δεν έχουν αλλοι λαοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πιστέφκω εν μόνοι τους που εκάμαν θέμα για να διαφημιστούν.

    Άσε που κάθε φορά που βρίσκεσαι σε μια παρέα που πίνει ΚΕΟ, θα σκέφτεσαι αν το απέναντι αρσενικό σε βλέπει πονηρά. χαχαχαχα

    Αυτό το σκέφτηκα το μεσημέρι που επίννασιν ΚΕΟ στο τραπέζι. Ήταν να την σύρω τη κοτσάνα μου αλλά εσιώπισα. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αστεια η ιδέα σου, όποτε πίνουν ΚΕΟ να κανουμε υπονοούμενα για τη μπυρα. Και καμμια κοτσάνα καποτε καποτε δε βλάφτει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο αρχιεπίσκοπος ομως, που είναι γατα με πέταλα δεν ειπε τίποτα. Καταλαβε οτι any publicity is good publicity.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλιστα! Γιατι δε ρωτήθηκε ο αρχιεπίσκοπος, θα τους έλεγε ότι έχουνε πιο σοβαρά πράματα να ασχοληθούν, όπως το να διορθώσουν το γεγονός ότι όλοι πινουν Καρλσπεργκ στην Κύπρο και μονο οι τουριστες ΚΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολυ καλό το κόνσεπτ του αρθρου. ευγε, μελετημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________