Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Απου κατακρίνει περισότερο, το favorite passtime αλα Κυπριακά

Για όσους απορούν γιατί η Κύπρος έχει το ακριβότερο ρεύμα στον κόσμο
Πήρα και εγώ αυτή τη φωτογραφία στο email. Με αυτόν τον πιο πάνω τίτλο. Παρόμοια με άλλες φωτο που βγάζουν κάποιοι και τις διαδίδουν. Τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα μου φάνηκε διασκεδαστική. "Ποιοι εν τούτοι; Α εν της ΑΗΚ. Έχουμεν την άχτι που εν ακριβό το ρεύμα; Ναι. Check. Άδε τους στέκουνται. Αρα εν τεμπέληδες; Ναι. Check. Τσ τσ τσ. Αντί εεε like να....κάμνουν....κάτι....εεε ας πουμε... ηλεκτρικό."  Μετά μου ανάδοξε. Εμεις οι Κύπριοι εκτός από όλα τα άλλα κουσούρια, είμαστε και πικρόχολοι, κιστημένοι καραγκιόζηδες.

Φωτογραφίζουν κάποιους εργαζόμενους σε μια φάση ανύποπτη όπου είναι χαλαροί και δεν δείχνουν να εργάζονται ιδρωμένοι όσο τους θέλει η κυπριακή κοινή γνώμη να εργαζονται. Κατά προτίμηση κυβερνητικά πόστα για να έχουμε να κατηγορούμε. Αίσχος λέμε μετά σας πιάσαμε στα πράσα πουλάκια μου εμείς οι παπαράτσι, είστε 7 και σκύβουν οι 2, άρα το 70% της ΑΗΚ δεν εργάζεται όσο απαιτούμε εμείς οι πολύξεροι αθκιασεροί που στέλνουμε email εδώ και κει. Είναι μέσα στην κουλτούρα μας να κατακρινουμε άλλους ακόμα και για πράγματα που ξέρουμε ότι είμαστε υπερβολικοί.

Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να δουλευεις κάπου και να δείχνεις ότι έχεις συνέχεια δουλειά. Θα έρθουνε στιγμές χαλάρωσης, διάλειμματος ρε παιδί μου. Αν σε βγάλει κάποιος καταιsheμένος μια φώτο να κάνεις το 15λεπτό σου μπρέικ στο γραφείο με καφέ και κουλουράκια σημαίνει ότι έτσι κάνεις όλη μέρα;

Καλά αυτός που τραβηξε τη φώτο πρέπει να είναι είτε άνεργος και να ζηλεύει τους τύπους της ΑΗΚ, είτε να δουλευει σαν τον μαύρο χωρίς λεπτό χαλάρωσης στα μεταλλεία της Σκουριώτισσας, για να δικαιολογήσω την ιδέα του να βγάλει τέτοια φώτο. 


Πιο κάτω είναι άλλες φωτογραφίες που ακόμα δεν πήρατε στο email σας.

Για όσους απορούν γιατί οι μαζικοί τάφοι κοστίζουν τόσο πολύ.
 Μονο δύο δουλευουν. Οι υπόλοιποι τα ξύνουν.
Εδώ κανείς δε δείχνει να δουλευει, αίσχος απολύστε τους όλους.


Share/Bookmark

9 σχόλια:

  1. το άσσιημο εν που θάφκουν στους άλλους τζιήνα που οι ίδιοι κάμνουν τζιαι θεωρούν δικαίωμά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκαιο.
    Για να κατηγορήσεις κάποιον ότι εν δουλέφκει, 1ον πρέπει να είσαι ο μάστρος του τζιε 2ον πρέπει να τον παρακολουθείς ανελλειπώς τουλάχιστον για 1 βδομάδα.
    Για να κάμω τζιε τον δικηγόρο του διαβόλου όμως να πώ ότι, όταν εσύ δουλέφκεις τζιε είσαι συνεπής, φακκά σου όταν ο συνάδελφος δίπλα σου τα ξύνει ούλλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο Ριτσα ειναι πολυ σωστό που λες.
    Σταλω, συμφωνω που συμφωνεις μαζί μου :). όσο για το δευτερο σημειο σιγουρα φακκά μας.

    λες να ειναι κανένας συνεπής υπάλληλος της ΑΗΚ που την τραβηξε τη φώτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχα! Μου έβαλες ιδέες τωρά.
    Θα έχω έτοιμη την φωτογραφική μου.
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Like!

    ώρες ώρες εκνευρίζουμαι που λαλούν τζαι για τους δημόσιους υπάλληλους, η μάμα μου είναι υπόδειγμα υπάλληλου αλλά μόλις ακούσουν κάποιοι ότι εν κυβερνητική φκάλλουν τη χολή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατά βάθος τη ζηλευουν. δεν μπορουμε να βοηθήσουμε πες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακελικα παιδακια παραδεχεστε επιτελους οτι μισειτε την εργατια.την αποκαλειτε κουνοσιηλη τωρα.μπραβο σας.οσα λετε θα δημοσιευονται παντου στο διαδικτυο.και αν μου ριξετε λασπη δεν πειραζει δεν εταξα εγω δικαια κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρεπει να κοψεις τις τροφές που ειναι πλούσιες σε τριγλυκεριδια. Συνιστώ επίσης να κοβεις τα νυχια των ποδιων σου διαγώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

_______Φτιαγμένο με μεράκι και αγνή, καθαρή ειρωνεία________

____________________________________________________________________